![]() |
| | #1 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Problema account steam Deci am achizionat o licenta STEAM la 10Euro prin sms si a mi-am facut cont , totul a mers , toate bune si frumoase. Acum la aproximativ 2 saptamani de la achizitionarea cdkey`ul nu imi mai merge accountul ... Imi da urmatoarea eroare : Login to steam failed. Either the specified account does not exist , or the password was wrong. Please check your account name and password and try again. P.S nu exista posibilitatea sa fi uitat nick`ul sau pass`ul le stiu sigur ... P.S daca trebuie sa trimit numar de telefon sau ceva sa-mi ziceti sa trimit Pm Multumesc si sper sa ma ajutati ... | ||
|
| | #2 | ||
| Cineva ti-a aflat parola si ti-a schimbat-o.Intra aici pentru ati recupera parola.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #3 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Am urmat detaliile date de domnul Silviu si mi-a aparut urmatoarea chesti dupa ce am termiant de urmat toti pasii Your question has not yet been submitted to our staff We have automatically performed a search for you and have come up with these Knowledge Base articles that appear to be related to your question. If you find an article that looks like it may be useful, click on the title to load it instantly. You can view as many articles as you wish or submit your ticket if none of the results answer your question. Deci ce trebuie sa fac acum ? sa astept sau cum ? | ||
|
| | #4 | ||
| Ai urmat in tocmai pasii din tutorialul acela pe care ti l-am dat?
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #5 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Pas cu pas fara nicio greseala ... ![]() | ||
|
| | #6 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | ai acolo mai jos submit | ||
|
| | #7 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Am dat tot cum trebuie dar numai primesc niciun raspuns , astept un raspuns de la un administrator CG pt. ca nu`mi convine dupa doar 2 saptamani sa dau iar 10 Euro . | ||
|
| | #8 | ||
| Salut, ca sa iti fie foarte clar. Problemele pe care le ai cu contul iti APARTIN 100%. De la noi ai cumparat un cd-key pe care l-ai activat pe un cont, la care doar TU ai stiut userul si parola (noi nu le-am stiut niciodata). Gandeste-te de 10 ori daca ai dat cuiva contul, dupa care verifica-ti calculatorul de virusi/troieni. Aminteste-ti ce pagini ai vizitat, in care ti s-au cerut userul/parola. | |||
|
| | #9 | ||
| Are dreptate Silviu, si in plus: In ziua de azi e usor sa spargi un account de steam ..Exista un program care tot incearca parolele si care prinde mii de parole pe minut (bine.. nu scrie contu si parola in steam de gen Macro, si le incearca in program, si daca nu ai steam instalat pe pc) la calculatoarele bune.. De aceea azi cand creem o parola de steam ar trebui sa fie cam asa: numarul de telefon / masina personala / nume real / numar telefon fix / orasul / judetul / tara.. Astfel incat sa fie cat mai lunga si sa nu fie atata rabdare, chiar daca pare o prostie sa scrii atata de mult pe o parola .. ex: 0712345678|dacialogan|salut|0123456789|timisoara|timis|romania| scris legat si unele litere cu majuscule (pentru ca si majuscula conteaza) pentru siguranta deplina ))) | |||
|
| | #10 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Multumesc pt. ajutor , stiam ca nu este de vina cg si NU AM CERUT CELOR DELA CG sa-mi dea cdkey sau ceva de genul , am cerut pur si simplu o informatie si ajutor . Daca nu se poate , nu se poate . Multumesc de ajutor si bafta in continuare ... | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|