![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
ma bucur sa citesc asta,ma bucur din suflet sa aflu ca lista jocurilor se va inoi,va rog sa nu va suparati pe mine stimati operatori,stiu ca depuneti efort ptr a multumi pe toti de aici...dar vreau sa stiti ca totusi stam in baza voastra... ne oferiti un mod simplu de a ne procura jocuri cu licenta steam,am luat toate jocurile cu licenta steam de la voi... si astep altele... sunt clientul vostru si voi fi..am incredere in munca voastra... si prin mesajul asta vreau sa va rog sa ganditi si la acei dintre noi care avem de pe la inceput cumparate aceste jocuri puse de catre voi in vanzare prin serviciul asta. Va multumesc ptr intelegere si toleranta.PS:era sa uit inca astept CALL of DUTY )
| |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Jocul a ajuns la 33.74Euro cu reducerile de sarbatori (steamul nu mai este in $ a trecut la euro din pacate). Este frumos jocul, dar NU merita atatia bani. Mai repede merita TF2 33.74 Euro decat L4D. E frumos jocul, dar dupa parerea mea nu'si merita banii astia nici daca eram Patriciu.
| |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
La pretul la care este acum este foarte putin probabil ca Left4Dead sa se poata cumpara prin SMS. Destul de curand jocul va fi disponibil si pe ComputerGames Shop. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Nu va da nici un roman atatia bani pe el, nu pentru ca romanii ar fi zgarciti, dar pentru ca desi este foarte frumos jocul nu este proportional cu pretu cum am mentionat mai sus. De banii astia iti poti cumpara Orange Box cu 27Euro in care ai toate versiunile de hl2 plus Portal si TF2 si mai ramai si cu bani de-o placinta si-un suc.
| |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
kuddo din cati prienteni am eu pe steam toti sior cumparat L4D prin steam cu cardu... eu nul pot cumpara ca are tata o problema cu banca si blablabla... si sa sti eu iam intrebat asa de curiozitate daca or meritat sa deie atata bani pe el si or zis ca merita... nu mai fi asa de filozof... PS: si eu las fi cumparat inainte cu 3 zile sa se lanseze pe steam... but.. this is life
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Dude, pai daca ai prieteni cu card, de ce nu-i rogi sa-ti faca jocul cadou? :-?? Si le dai banii cash a doua zi. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |