Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > ComputerGames Shop

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-09-2008, 14:15   #1 (permalink)
Registered User

kuddo's Avatar

Cumpara licenta prin Digi MOBIL

Buna ziua. As dori daca se poate sa faceti in asa fel incat lumea sa poata cumpara si prin intermediul Digi Mobil (telefonia mobila de la RDS). Deoarece ar fi mult mai benefic pentru voi (si pentru noi, userii) pentru ca toti folosesc acum acest Digi Mobil (cu toate ca ei zic ca nu il folosesc). Acum toti primesc bip pe connex si suna inapoi de pe digi
Asadar ar fi spre interesul dumneavoastra, dar si al userilor (care nu mai trebuie sa plateasca o groaza de comisioane sa-si incarce cartela si care poate momentan nu au bani). Ar fi mai simplu sa cumpere de pe Digi Mobil sa plateasca factura la sfarsitul lunii. Si astfel creditele lor de pe connex sau orange ori cosmote ar fi intacte.

kuddo is offline    Reply With Quote
Old 27-09-2008, 16:51   #2 (permalink)
Registered User

SageTzeL's Avatar

Intr-un fel ar fi fain dar nu uita ca nu Toti useri de Internet, au RDS multi au iLink, FiberNet (fibra optica cum am eu) si multe altele.... eu din cate stiu ca majoritatea romanilor au 25% retea RDS si restu 75% Au iLink , fibernet etc...

SageTzeL is offline    Reply With Quote
Old 27-09-2008, 17:01   #3 (permalink)
Registered User

kuddo's Avatar

Sagetzel am prieteni cu net de la UPC si telefon de la RDS pt ca ii costa mai ieftin sa sune de pe RDS. Am vorbit juma de ora in afara tarii si am sunat numai pe telefoane mobile toata luna, mi-a venit factura 400 de mii (foarte ieftin adica). Toti moşii de la mine din cartier au telefon de la RDS (fara net). Evolva doar in bucuresti sunt strong. In rest RDS FiberLink sunt cei mai puternici din tara, cu cei mai multi abonati, iar telefoanele mobile le primeste toata lumea gratis. Cel putin in Constanta la mine am avut o defectiune la net si mi-au venit la ora 11 noaptea sa mi`o repare, la 10 noaptea sunasem la ei. Consider ca RDS Tel are un profit anual mai mare decat Cosmote.

Old 27-09-2008, 17:19   #4 (permalink)
Registered User

SageTzeL's Avatar

Poate dar aici la noi in Arad Fibernet si iLink domina deocamdata dar dupa cum se pare ca lumea se muta pe RDS din mici probleme. Viteza slaba ff slaba si caderi de net incontinuu... cred ca ar fi fain sa se poata cumpara prin Digi Mobil ca foarte multa lume se muta pe RDS

SageTzeL is offline    Reply With Quote
Old 27-09-2008, 17:34   #5 (permalink)
Registered User

kuddo's Avatar

In fine sa nu mai vorbim despre RDS vs. Alte Reţele caci iar vom ajunge la alte controverse, discutii care vor dura veşnic, care nu au legatura cu topicul Sa speram ca un Administrator/Moderator ne va da un raspuns.

Old 27-09-2008, 17:44   #6 (permalink)
azd
CG Shop Admin

azd's Avatar

Pentru moment se lucreaza la imbunatatirea serviciului si la simplificarea acestuia. Nu cred ca vom vedea DigiMobil la ComputerGames SMS anul acesta.

azd is offline    Reply With Quote
Old 27-09-2008, 18:03   #7 (permalink)
Registered User

kuddo's Avatar

Pai simplificarea si imbunatatirea acestuia nu ar insemna ca ar trebui sa mearga din orice fel de retea de telefonie (inclusiv fixă) :P

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > ComputerGames Shop

Thread Tools

Posting Rules