![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 | problema cu licenta de steam
salut...am o problema cu cumpararea licentei steam...am trimis sms la 7410 cu codul ala care mi lau spus acolo dupa numarul de telefon 0756320714 dar nu am primit nici un sms cu codul de verificare.....stie cineva de la ce poate fi? | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 | Quote:
Trebuie sa astepti pana la 15 minute , eu am asteptat 10 minute | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
Am dat sms am fost de acord am primit un cod si nu a mers eu cum primesc licenta Codul a fost bagat de nenumarate ori si imi spune : Comanda specificata nu este achitata! Citeste cu atentie instructiunile din pasul 2 si achita comanda inainte de validare. In cazul in care ai trimis SMS si nu ai primit codul de validare contacteaza serviciul suport si comunica nr. de telefon folosit pentru plata nr. cu tarif special la care ai trimis SMS. Tot bag numarul de telefon si codul pe care l-am primit si nimic ?? 0721 490 304 codu xxxxxx si nimic ?????? Bani au fost retrasai din cont problema este pe site ??? | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
albert tod , ti-am confirmat eu comanda. In mod normal ar fi trebuit sa primest SMS cu licenta.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
multumesc licenta a fost primita prin intermediul sms si este ok aici a intervenit o eroare in pagina web codul cu verde sa schimbat si am observat asta cand se schimba spune ca nu a fost efectuat transferul . Deci sa rezolvat | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|