![]() |
| | #5 (permalink) | ||
|
eu in continuare sunt partizanul licentelor steam, ceva de actiune,mi-as dori sa fie call of duty oricare dintre ele sau left 4 dead si daca tot s-a anuntat ca vor fi adaugate noi jocuri cu posibilitate de cumparare prin sms (nu ca nu am putea cumpara altfel dar este mult mai practic),putem sa stim cand si ce jocuri vor fi? Multumesc
__________________ Cand cineva iti intinde o mana ... ATENTIE ... cealalta poate fi HOATA | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 | Salut am si eu o problema,am cumparat liceenta prin sms de pe numarul:0730783773 acum o saptamana si ceva.Toate bune si frumoase mi-am facut contul l-am activat .Ieri am primit un email de la steam,ca si cum contul meu a fost sters.stie cineva de ce ? sau ce pot face?va rog frumos sa ma ajutati:X | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 | Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ( (
| ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Ai intrat pe site-ul pe care mi l-ai dat pe PM? Daca ai introdus user si parola acolo in dreapta, contul tau a fost furat din pacate. Il poti recupera folosind tutorialul de mai jos: Tutorial: Cum să recuperaţi un cont de Steam furat/pierdut | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |