![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 Location: Suceava |
Rog ca cineva sa ma ajute.Acum nu mult timp (de cand am postat acest mesaj) mi-am comandat prin sms CS:S.Licenta mi-a venit dar nu merge activata pe steam. Nr-ul pe care am comandat-o este 0744520470. Va rog ajutati-ma repede. | ||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 Location: Suceava |
Ti-am trimis PM. LATER EDIT : Se pare ca nu am vazut eu corect pe telefon.Multumesc inca odata lui azd si tuturor care au facut aceasta achizitie posibila.Imi pare rau pentru eventuala bataie de cap. Last edited by Tzipilica; 25-04-2009 at 19:37.. | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 Location: Romania, Hunedoara |
Salut, am si eu o nelamurire... am comandat CS:S in aprilie 2008 (cand costa 15E) si intrebarea mea este: de ce nu am Half-Life 2: Deathmatch si Half-Life 2: Lost Coast, deoarece prietenii mei cei care au comandat (tot de pe ComputerGames) au cele 2 jocuri... si chiar mai am 1 steam cu CS:S, care NU este de pe ComputerGames si are cele doua jocuri... eu de ce nu le am... Daca puteti sa ma ajutati chiar va rog! | ||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Quote:
Portal: First Slice is free for all NVIDIA Gamers ATi Steam Offer | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Salut, Intra pe Computer Games Shop , alege produsul dorit iar la metoda de plata alegi SMS. O sa mearga 100% | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 | Quote:
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |