![]() |
| | #42 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 |
Am cumparat steam prin sms la 7654 si am primit licenta.Miam facut cont a mers cam 1 saptamana si cand am vrut sa intru ieri pe el acound disabled.Vreau sa stiu dece.Va rog frumos sa ma ajutati.Nu am dat banii de pomana.MULTUMESC!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() id : save_us18 e-mail :andrei_raicu91@yahoo.com URGENT!!!!! | ||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
Ai mai jos motivele pentru care un cont poate fi dezactivat. https://support.steampowered.com/kb_...5406-WFZC-5519 | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
Nu am facut absolut nimic asta e iddea...Efectiv am schimbat pass ca nu mai stiam sigur daca e aia si la 1 secunda am schimbato pe aia dinainte si atat.a mers.Cand iam dat logout si am inchis pc....am intrat iar si nu a mai mers (
| ||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Contacteaza serviciul de suport de la Steam. Welcome to Steam Noi ne ocupam de vanzarea acestor key-uri in Romania nu si de administrarea conturilor. | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 | Mdaa
Frate pe mn nu ma intereseaza... am facut acolo si am trimis zeci de emailuri si..degeaba io vreau sa mearga steamu ori banii inapoi..vb serios ![]() nu va jucati cu banii la lume...Pe sit ala am trimis ogroaza si nimic.Rezolvati sau merg mai departe!!!!! | ||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 | ok
Ai dreptate dar totusi ajutama sa iau legatura cu cei de la steam.... pt ca pe sit am trimis sute de emailuri si nici un raspuns!io inteleg ca nu e treaba voastra dar ma puteti ajuta cumva sa iau legatura cu cnv de acolo va rog...o persoana de la mobile...(7654) mi-a zis ca cunoaste pe cnv de la COmpGames si ma poate ajuta dar vad ca nici aici nu se poate!HELP PLS!!!Gandestete ca am dat niste bani de pomana!!Ajutama cumva TE rog! -------------------- Editare ulterioară -------------------- Am gasit cum sa ma ajutati!!Cei de la steam vor licenta sa se asigure ca este originala nu falsa.Faza este ca io nu pot face imagine la mesaj cum vor ei si daca se poate sa imi trimiteti o imagine cu lincenta care am primito in sms.Nr de tel este 0729219899.Va rog ajutatima.Cred ca puteti face acest lucru.E-mail andrei_raicu91@yahoo.com -unde sa trimiteti imaginea cu licenta... Last edited by skumpykutz2010; 18-06-2009 at 11:52.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 | SAL!!!
Am trimis 2 poze la ei. Una cu PM tau si una cu e-mailu primit de la tn.Sper sa fie de ajuns sa nu imi trebuiasca dasta : Example scans: http://support.steampowered.com/images/faq/2347-QDFN-4366/cdkey1.jpg http://support.steampowered.com/images/faq/2347-QDFN-4366/cdkey2.jpg Ti-am dat bataie de cap si imi pare rau dar sper sa imi recuperez contu..O avea ceva ca le-am trimis licenta asa ??????
| ||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Exista scanner! Scrii pe o hartie key-ul si numarul tiket-ului si il trimiti la ei. Daca nu sti ce e ala un scanner > Canon CanoScan LiDE 100 Scanner - PC Garage | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
In cat timp vine mailul cu codu pentru STEAM? Ca am facut comanda dar nu am primit nimic. Deocamdata a venit un mail cu confirmarea platii, poate mam grabit eu. Care stie in cat timp se face toata treaba asta? Last edited by lordhsao; 20-06-2009 at 23:34.. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |