![]() |
| | #65 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 |
Ok......Mersi frumos.....Astept SMS......in caz de ceva......am sa te anunt prin PM.... Va doresc o zi buna incontinuare ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- azd a mai trecut inca 1zi si eu nu am primit nici un raspuns Ce sa mai fac acuma?? Nu stiu cum imi pot recupera 10 euro pe care i-am pierdut si nici licenta steam nu am primit-o........ Ce sa fac in cazul asta?? Spune-mi tu ca eu nu mai stiu ca sa mai fac........Sunt in situatia asta de 3 zile si nu am primit nimic.....Nici 10 euro inapoi nici licenta steam....... Astept un Pm cu o solutie!!! Last edited by sN1kErS; 23-06-2009 at 14:21.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2009 |
Am urmatoarea problema : am cumparat de pe acest site un pachet de 2 jocuri in valoare de 10 euro -Counter Strike 1.6 si Cs Source prin sms si nu am primit pe adresa de mail CD Key-ul , sunt 100 % sigur ca nu am gresit cu absolut nimic la nici un pas, nici trimiterea sms-ului si nici adresa de mail n-am scris-o gresit , a trecut mai bine de 2 ore de cand am trimis SMS-ul si n-am primit nimic pe adresa de mail, in mod normal ar fi trebuit sa primesc intr-un minut un mesaj pe adresa de mail dar n-am primit iar 10 euro mi-au fost luati de pe telefon Last edited by ak1ra; 17-09-2009 at 17:21.. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |