![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
Numitii DragosNPC si pav[ts] s-au ales cu ban de 7 zile pe sectiunile Generalitati si Off-topic. Au timp astfel sa se calmeze sau sa-si continue diferendele prin orice alte metode.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine Last edited by Assassin; 03-01-2002 at 19:33.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Useru' PET^ a primit disable timp de o saptamana, motivu' fiind goana dupa cele 500 de posturi, desele reply-uri off-topic etc. Sa speram ca aceasta perioada de timp il va face sa gandeasca putin inainte de a posta.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| BAN pe Generalitati pontiacu - ban minim 1 luna la Generalitati. A luat ieri un avertisment - am postat avertismentul si motivul in postul lui, si a avut nesimtirea isi editeze postul, si sa il stearga, inclusiv avertismentul postat acolo. Daca voiam un post sters, il stergeam din prima.
__________________ R Tape loading error, 0:1 | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Are avertisment pentru semnatura ofensatoare: Q: Cum poti da unei femei satisfactie cand facetzi sex ? A: Iti pui piper pe penis ! Un anumit user s-a plans ca sora lui este mai mica si uitandu-se pe forum are ocazia sa vada asemenea chestii indecente , insa noi am considerat aceasta semnatura ofensatoare pentru useri.
|
| | #9 (permalink) | ||
| ThePlayer a plecat pentru 1 saptamana de pe Stonehenge si Generalitati, spre un loc fara reguli de bun simt si unde poate injura liber. La revedere, drum bun !
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 | zmrtx - a fost gasit complice in cazul Optimus la savarsirea infractiunilor de: clonare in interesul utilizatorului, tainuirea de persoane, sperjur. Instanta il declara vinovat si il condamna la stat pe bara pe viata, fara posibilitatea de gratiere. Taxa de judecata: my 2 cents. Precum stiti, Optimus a fost deja condamnat pe viata pentru tentativa de omor intelectual, la data aceea zmrtx fiind dat in urmarire generala - urmand ca apoi sa fie gasit in gara Pascani sub o identitate falsa. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| burvi2001 - ban pentru o luna pentru ca a incercat sa creeze topicuri pe alte sectiuni ale forumului, thread-uri ce aveau aceeasi tematica (Apollo) intalnita pe sectiunea pe care a fost banat (Stonhenge), sfidand astfel hotaririle moderatorilor/administratorilor. burvi200*©
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Goana dupa avatar (posturi monosilabice "Marfa" "Kool" & shit) a facut ca contu' lui ShortCutToHell sa fie suspendat. Angel©
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Haggis McMutton, banare generala pe termen nedefinit pentru motivele enumerate aici : http://www.computergames.ro/forum/sh...threadid=56631 Dat fiind ca nu a durat nici macar o zi pana sa-si incalce "amenintarile" am hotarat eu pentru el. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
De la MIRcea citire: "Intrucat in urma unor discutii purtate cu userul Haggis McMutton se pare ca intr-un final s-a ajuns la un punct comun ,incepind de astazi se repune in drepturi contul Haggis McMutton si stergerea contului Oribilul Mosh!" Am postat eu intrucat MIRcea este in delegatie si nu are posibilitatea tehnica de a face acest lucru!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| ThePlayer a reusit sa ma convinga ca merita o saptamana sa mediteze la subiectul abordat pe thread-ul http://www.computergames.ro/forum/sh...threadid=54682, iar soniq[ro] nu s-a lasat pana cand o luna nu a fost indeajuns pentru o revizuire a comportamentului. Ambele sanctiuni incep cu data 26.Noiembrie.2002 Later Edit: soniq[ro] a discutat cu mine si dupa acea discutie a reusit sa ma convinga ca o luna e o decizie prea dura, drept pentru care, milos din fire, i-am redus pedeapsa la o saptamana. La urmatoarea abatere, perioada pe care i-am iertat-o, o sa i-o adaug la pedeapsa.
__________________ .:: PGL - Professional Gamers League ::. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |