Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Admin > Poliţia în acţiune

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-11-2009, 20:22   #1 (permalink)
Intuitive Investigator

Infraction for SickUser: Injurii grave

User: SickUser
Infraction: Injurii grave

Administrative Note:
Quote:
Insulte grave repetate

Message to User:
Quote:
"Parerea mea e ca trebuie sa fi mai mult decat spalat pe creier, trebuie sa fi pur si simplu retardat."
"Mai omule, tu chiar esti retardat ?!"
"Sunteti de o stupizenie greu de conceput"
+ limbaj necorespunzator:
"ca asa i s-a sculat lui p**a"

Original Post:
Quote:
Quote:
Originally Posted by Stukov View Post
Pigbro', Biblia este coerenta, iar Legea Harului si a iubirii face partea din Legea Noua, care a fost instituita de Hristos si are un caracter universal. Inainte de Hristos era valabil Decalogul, iar Hristos l-a completat cu Legea Iubirii. In NT, spre deosebire de VT, Dumnezeu este Duh (Ioan 4, 24) si Dumnezeu este iubire (Ioan 4, 16).
Asa e, e foarte coerenta biblia, la fel ca si zeul biblic, care pe de o parte le porunceste evreilor sa participe la jdemii de razboaie si sa dea mortii citez "de la bărbat până la femeie, de la tânăr până la pruncul de sân, de la bou până la oaie, de la cămilă până la asin", pentru ca mai apoi in totala contradictie cu cele spuse anterior si sa rasuceasca la 180 de grade si sa spuna ca vrajmasul trebuie iubit, nicidecum omorat. Eu stau si ma intreb, cat de spalat pe creier trebuie sa fii ca sa inghiti o asemenea enromitate, de proportii biblice e putin spus. Parerea mea e ca trebuie sa fi mai mult decat spalat pe creier, trebuie sa fi pur si simplu retardat. Cum altfel ai putea sa crezi ca zeul biblic razbunator si instigator, pe numele sau Yehova, care le comanda evreilor nu numai sa-si ucida cu sange rece dusmanii ci de asemenea sa ucida toti membrii cetatilor cucerite inclusiv femei, batrani si copii, ba chiar si animalele domestice, ar fi putut sa se transforme peste noapte in mieluselul neprihanit din Noul Testament, care mai avea putin si instaura legea iubirii musculitelor de otet, atat de neprihanit era ? Repet, parerea mea e trebuie sa ai o afectiune extrem de grava a facultatilor mintale ca sa crezi asa ceva.

Quote:
Strangelove, Iisus spune: "porunca Mea aceasta este, ca sa va iubiti unul pe altul, precum si Eu v-am iubit pe voi" (Ioan 15, 12). "Porunca noua va dau voua ca sa va iubiti unul pe altul" si iarasi zice "precum, v-am iubit Eu pe voi asa sa va iubiti si voi unul pe altul" (Ioan 15, 34). Iar Iisus i-a iubit si cand acestia ii erau potrivnici.
Da' de ce nu i-a iubit Iisus si pe Madianiti, Amorei, Hititi, Amaleciti, Trogloditi, etc., atunci cand ii erau potrivnici ? De ce si-a pus "poporul ales" sa-i omoare in schimb ? Si ce-avea cu saracii copii, de trebuia sa-i omore si pe ei ?

Dar în cetăţile acestor neamuri pe care Dom*nul, Dumnezeul tău, ţi le dă să le moşteneşti pământul, să nu laşi în viaţă nimic din tot ce suflă,
ci de istov să-i dai pieirii, pe Hetei şi pe Amorei, pe Canaaneeni şi pe Ferezei, pe Hevei, pe Iebusei şi pe Gherghesei, aşa cum ţi-a poruncit ţie Dom*nul, Dumnezeul tău, ca nu cumva ei să vă înveţe să faceţi toa*te urâciunile pe care le-au făcut pentru dumnezeii lor, şi să păcătuiţi astfel în faţa Domnului, Dumnezeului vostru.

Dar Domnul Dumnezeul nostru l-a dat în mâinile noastre şi l-am bătut pe el şi pe fiii lui şi tot poporul lui.
În vremea aceea am luat toate cetăţile lui şi am nimicit toate cetăţile lui, bărbaţi, femei şi copii, şi n-am lăsat pe nimeni viu.

Quote:
Mai mult, Hristos spune limpede: "Iubiti pe vrajmasii vostri, binecuvantati pe cei ce va blesteama si va rugati pentru cei ce va supara si va prigonesc" (Matei 5, 44), deci iubirea nu are frontiere in crestinism si nici cercuri concentrice cum spui tu.
Mai omule, tu chiar esti retardat ?! Chiar nu pricepi ca nu are nici o importanta ce spune Iisus in Noul testament, cata vreme in Vechiul Testament spune exact pe dos ?? Cum poate zeul biblic sa se contrazica in asemenea hal, si sa promoveze, in decurs de doar doua milenii, doua morale diametral opuse ???????????????? Si cum ramane cu morala divina absoluta ? Adica intr-o zi e bine sa-ti omori dusmanul, cu tot cu femei, copiii, purcei etc, iar peste 2 zile nu mai e bine, ca asa i s-a sculat lui p**a. Sunteti de o stupizenie greu de conceput, si nici acum nu pot sa cred ca existati cu adevarat ! De aia m-am si convertit la solipsism, pentru ca mi se pare imposibil ca intr-o lume reala sa existe atata prostie, ignoranta, si lipsa de logica elementara, precum cea intalnita la voi.

Quote:
Ci voi iubiti pe vrajmasii vostri si faceti bine si dati cu imprumut, fara sa nadajduiti nimic in schimb, si rasplata voastra va fi multa si veti fi fiii Celui Preainalt, ca El este bun cu cei nemultumitori si rai. Deci fiti milostivi, precum si Tatal vostru este milostiv!” (Luca 6, 31-36).
Milostiv ai ? Inteleg deci ca in opinia lui Iisus omorarea cu sange rece a femeilor si a copiilor e un act de milostostivenie ! Sau el nu citise capitolele din biblie in care "Tatal", adica tot el, indemna fara nici o problema la asemenea atrocitati ? Daca nu atunci ar cam fi cazul.

ps: cui i se pare ca limbajul meu e prea dur il rog sa ma ignore. Pana una alta consider ca el este perfect justificat.

Mercutio Benvolio is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Admin > Poliţia în acţiune

Thread Tools

Posting Rules