Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW Trading Card Game

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 13-10-2006, 23:13   #1 (permalink)
Registered User

mitsurughi's Avatar

WoW Trading Card Game, intrebare.

"... Cărţi Loot cu un cod unic ce iţi dau posibilitatea să adaugi elemente vizuale unice la personajul tău on-line! ..."

Informatie luata de pe ..::********.ro::..

Asta inseamna ce? Ca este o shansa sa primesti vreun card dala care sa aibe cod unic si indata ce bagi cod unic primesti un item misto de genul epic pe accountu tau la unul dintre caractere sau care e faza? Am ramas uimit si vreau sa aflu mai multe despre acest joc de carti avand in vedere ca costa doar 150 de mii (conform pretului de pe ********)

mitsurughi is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2006, 08:17   #2 (permalink)
Nick anterior: Orfz

Skyes's Avatar

WoW Characters
te-ai apucat de "popa-prostu"? <3 Naszgul Gief 1g!

Skyes is online now    Reply With Quote
Old 16-10-2006, 17:11   #3 (permalink)
Banned

RvsS's Avatar

Raspunsul oficial ar fi:
Multe dintre carti sunt insotide de un cod unic cu care poti imbunatati
cosmetic caracterul tau on-line. Pentru detalii viziteaza situl oficial al
jocului.

Mai multe nu stiu

RvsS is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2006, 17:33   #4 (permalink)
Nick anterior: hcosmin

Helix's Avatar

WoW Characters
Chiar vazusem asta mai devreme... stii cum erau murlocii aia care ii puteai castiga la Blizzcon ? Sau diablo, panda, chestiile alea de Colection Editon ?

Exista 3 carti in jocul asta, care au o portiune de razuit in care gasesti un cod. Daca obtii codul il indtroduci undeva (in joc, cred, nu stiu unde), si obtii ori un tabard, or un pet (hypogriff cred), ori un mount broasca testoasa (care merge la running speed, si poate fi folosit la orice level - e useless, dar funny).

Helix is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2006, 00:30   #5 (permalink)
Registered User

HOrzamonk's Avatar

Plus ca mie mi se pare jocul de carti interesant cel putin. Am mai jucat ceva TCG-uri si o sa "give it a shot" si lui WoW TCG, mai ales ca a aparut in Romania.
O chestie n-am inteles inca, se va ocupa cineva de competitii si la noi? Adica in afara jocuri de genul asta sunt tari ca se castiga din ele.

HOrzamonk is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2006, 23:21   #6 (permalink)
Registered User

WoW TCG

Da, si pe mine ma intriga treaba asta. Nu stiu de unde pot sa aflu, sunt o groaza de chestii de stiut apropo de WoW TCG, parca am fi pe vremea PSD-ului, nimeni nu stie nimic...
Dar daca e lansare in Carturesti sambata asta frate, o sa zica aia cum vad ei WoW TCG in Romania in viitor.

RazvanSebastian is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2006, 20:25   #7 (permalink)
Registered User

Iaca ce-mi auzira urechile

Maine, 11 Noiembrie, la cafeneaua de la etajul 1 din Orange Concept Shop, pe calea Victoriei, langa magazinul Muzica, va avea loc al doilea turneu oficial cu premii in produse Upper Deck Entertainment si Ultra Pro (carti de joc si accesorii). Cei care n-au 'membership cards' isi pot face la fata locului, free of charge.

Old 11-11-2006, 09:01   #8 (permalink)
ceva fin

Kevin's Avatar

Quote:
Originally Posted by Helix View Post
Exista 3 carti in jocul asta, care au o portiune de razuit in care gasesti un cod. Daca obtii codul il indtroduci undeva (in joc, cred, nu stiu unde), si obtii ori un tabard, or un pet (hypogriff cred), ori un mount broasca testoasa (care merge la running speed, si poate fi folosit la orice level - e useless, dar funny).

In Booty Bay e un vendor pe baza de cod , chiar langa un doc.

Kevin is offline    Reply With Quote
Old 16-11-2006, 12:10   #9 (permalink)

stern's Avatar

Daca e cineva interesat de Thunderhead Hippogryph unscratched(deci codul poate fi folosit ptr a primi un Hippogryph Hatchling ingame) sa dea un pm aici.

stern is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2006, 23:25   #10 (permalink)
Registered User

A treia sesiune oficiala de WoW TCG...

... va avea loc maine, 18 nov., in cafeneaua din Orange Concept Store, pe calea Victoriei nr. 41. La ora 11.30 incepe concursul, jucatorii sunt sfatuiti sa vina mai devreme pentru a avea timp de trade-uri si taclale. Nu uitati membership card-urile acasa.

Old 12-06-2007, 17:07   #11 (permalink)
Registered User

WoW Characters
Salut,

Am intrat si eu in posesia unui Landro Longshot Card (Tabard of The Flame) unscratched ofc. Problema e ca in momentul in care introduc codul primesc un mesaj de eroare prin care mi se spune ca nu poate fi validat. E vreo modalitate speciala de introducere a codului? Eu introduc cele 25 de cifre fara spatii sau liniute. Si inca o intrebare codurile sunt separate US / EU? Adica exista posibilitatea sa fie un card de US si sa nu mearga pe EU?

Multumesc anticipat.

EDIT: Fixed..i'm a moron

Last edited by bebecub; 12-06-2007 at 17:18.

bebecub is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW Trading Card Game

Thread Tools

Posting Rules