![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| World of Warcraft Trading Card Game
Apare WoW TCG - Welcome To Upper Deck Entertainment si in Romania. La Sala Dalles de joi pana duminica sunt baietii care aduc jocul si fac demonstratii. Am fost, am vazut si mi-a placut. Jocul te poate prinde, e tare, plus ca produsul final arata bestial.
__________________ Omniludis | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 | WoW TCG
Dap, si io am dat pe la Dalles, si mi-a placut cum arata. E de vazut cum va fi tratata, daca se va juca intr-un cadru organizat treaba asta ar putea sa prinda, mai ales ca e WoW. Basca faptul ca sunt si premii duminica.. hehee, n-ar strica sa dau p-acolo...
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Am fost la Carturesti si am facut un joc c-un demonstrant de acolo. Mi-a dat sa-mi aleg intre warlock, warrior si priest; si am jucat, ca si in jocul mmo, cu warlockul. Si am reusit, folosind shadow bolturi si alte vraji, precum si ajutorul unui mag undead si al infernalului pe care l-am sumonat, sa-l bat pe demonstrant (lol). Era ultimul joc inainte sa plece si nu pierduse in ziua respectiva. Mi-a dat si o carte rara c-o gnomita warrior cu QuelSerrar. A fost destul de interesant si atractiv, sper sa-mi gasesc niste parteneri de joaca printre prieteni, ca mi-e lene sa ma deplasez pana la salile de joc. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Avand in vedere ca jocul va avea suport puternic din afara in ceea ce priveste Organized Play-ul si ca cei de la UDE au anuntat ca viitorul campion mondial va primi un premiu de 100.000$ nu mi se pare deloc palid ce fac baietii. Aici poti sigur castiga ceva daca esti bun si mai iesi din casa si tu ca omu'.
__________________ Omniludis | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Nu pricep ce e chestia asta. Este vorba de niste card-uri pe care le cumperi ca sa primesti uber epix in joc? Daca e asa, ebay-ul si alte asemenea vor fi pline de card-uri din astea, nu era tocmai scopul Blizz sa impiedice real life selling de items, gold, etc? edit: ROFLMAOOOOOOOO World of Warcraft TCG Community - So they closed my Account...
__________________ Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate, so we can buy sh^t we don’t need. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Minel - pe mine ai reusit sa ma bati felicitari pentru acest lucru, sper s-o tii tot asa dar fara ajutorul celui impotriva carui joci stai linistit, oricum glumesc, sper sa ne vedem sambata in Expirat si mai facem cateva meciuri.Despre lansare, a fost excelent in opinia mea, a venit lumea, a cumparat, s-a jucat, s-au tinut turnee, a fost exact asa cum s-a dorit. Sper sa continue pe aceeasi panta ascendenta. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Eu de fapt sunt maestru in jocuri TCG si venisem sa fac misto de voi. Poate trec prin Expirat daca mai intai fac rost de carti, deocamdata nu gasesc nici la ********, nici la diverta. Am dat cateva telefoane si pasau receptorul de la unul la altul, auzindu-se pe fundal "Cica vrea niste carti de joc". Apoi am fost la Plaza Romania si am fost indrumat catre cardurile prepay de WoW de vreo 3 angajati ai Diverta. Langa ei era o reclama de 1 metru inaltime cu WoW TCG (reprezentand trollul ala mag), si unul din ei a zis ca nu-s bine informat, ca reclama aia e la WoW, nu la carti de joc. Mi-au adus-o apoi pe sefa de raion care era o pitica inalta nu mai mult decat reclama de care am zis, si dupa ce m-am chinuit 2 minute s-o aud ca vorbea foarte incet, mi-a dat de inteles ca habar nu are pe ce lume traieste. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2006 Location: Bucharest | Quote:
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|