Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW Trading Card Game

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 20-10-2006, 09:07   #1 (permalink)
Registered User

HOrzamonk's Avatar

World of Warcraft Trading Card Game

Apare WoW TCG - Welcome To Upper Deck Entertainment si in Romania. La Sala Dalles de joi pana duminica sunt baietii care aduc jocul si fac demonstratii. Am fost, am vazut si mi-a placut. Jocul te poate prinde, e tare, plus ca produsul final arata bestial.

HOrzamonk is offline    Reply With Quote
Old 20-10-2006, 23:35   #2 (permalink)
Banned

Minel's Avatar

WoW Characters
Aha, interesant, si intre ce ore? Duminica asta e ultima zi?

Minel is offline    Reply With Quote
Old 21-10-2006, 09:40   #3 (permalink)
Registered User

HOrzamonk's Avatar

Intre orele 10:00 si 18:00. Ultima zi e duminica, dar vor fi demonstratii si la Carturesti cu ocazia lansarii. Lansarea va fi in Carturesti, langa Patria pe 28 octombrie.

Old 21-10-2006, 15:33   #4 (permalink)
Banned

Minel's Avatar

WoW Characters
Mersic

Old 25-10-2006, 23:08   #5 (permalink)
Registered User

WoW TCG

Dap, si io am dat pe la Dalles, si mi-a placut cum arata. E de vazut cum va fi tratata, daca se va juca intr-un cadru organizat treaba asta ar putea sa prinda, mai ales ca e WoW. Basca faptul ca sunt si premii duminica.. hehee, n-ar strica sa dau p-acolo...

RazvanSebastian is offline    Reply With Quote
Old 29-10-2006, 03:58   #6 (permalink)
Banned

Minel's Avatar

WoW Characters
Am fost la Carturesti si am facut un joc c-un demonstrant de acolo.
Mi-a dat sa-mi aleg intre warlock, warrior si priest; si am jucat, ca si in jocul mmo, cu warlockul. Si am reusit, folosind shadow bolturi si alte vraji, precum si ajutorul unui mag undead si al infernalului pe care l-am sumonat, sa-l bat pe demonstrant (lol). Era ultimul joc inainte sa plece si nu pierduse in ziua respectiva. Mi-a dat si o carte rara c-o gnomita warrior cu QuelSerrar.
A fost destul de interesant si atractiv, sper sa-mi gasesc niste parteneri de joaca printre prieteni, ca mi-e lene sa ma deplasez pana la salile de joc.

Old 29-10-2006, 12:04   #7 (permalink)
vreausa@plec.din.ro

skyblue's Avatar

WoW Characters
O tentativa palida de "milking the cow" in opinia mea din partea lor .

skyblue is offline    Reply With Quote
Old 29-10-2006, 13:29   #8 (permalink)
Banned

Minel's Avatar

WoW Characters
Chiar deloc palida. Poate gandesti asa pt ca la noi in Romania nu prea se vorbeste despre TCG. Poate daca scoteau cani imprimate cu personajele din WoW era "palid".

Old 30-10-2006, 00:47   #9 (permalink)
Registered User

HOrzamonk's Avatar

Avand in vedere ca jocul va avea suport puternic din afara in ceea ce priveste Organized Play-ul si ca cei de la UDE au anuntat ca viitorul campion mondial va primi un premiu de 100.000$ nu mi se pare deloc palid ce fac baietii. Aici poti sigur castiga ceva daca esti bun si mai iesi din casa si tu ca omu'.

Old 30-10-2006, 03:23   #10 (permalink)
Banned

Minel's Avatar

WoW Characters
Asa e. Skyblue doar s-a bagat in seama fara sa stie despre ce e vorba, skyblue you lamer

Old 30-10-2006, 03:44   #11 (permalink)
PET
South of Heaven

PET's Avatar

WoW Characters
ca si restu gangului vechi de pe xpc

PET is offline    Reply With Quote
Old 30-10-2006, 14:18   #12 (permalink)
Registered User

s|lent's Avatar

Nu pricep ce e chestia asta. Este vorba de niste card-uri pe care le cumperi ca sa primesti uber epix in joc? Daca e asa, ebay-ul si alte asemenea vor fi pline de card-uri din astea, nu era tocmai scopul Blizz sa impiedice real life selling de items, gold, etc?

edit:

ROFLMAOOOOOOOO
World of Warcraft TCG Community - So they closed my Account...

s|lent is offline    Reply With Quote
Old 30-10-2006, 15:10   #13 (permalink)
Banned

Minel's Avatar

WoW Characters
Quote:
Originally Posted by s|lent View Post
Nu pricep ce e chestia asta. Este vorba de niste card-uri pe care le cumperi ca sa primesti uber epix in joc?
Exact despre asta e vorba (lol).

Old 30-10-2006, 22:18   #14 (permalink)
Nick anterior: Coffinwitch

Coffinwizard's Avatar

Minel - pe mine ai reusit sa ma bati felicitari pentru acest lucru, sper s-o tii tot asa dar fara ajutorul celui impotriva carui joci stai linistit, oricum glumesc, sper sa ne vedem sambata in Expirat si mai facem cateva meciuri.
Despre lansare, a fost excelent in opinia mea, a venit lumea, a cumparat, s-a jucat, s-au tinut turnee, a fost exact asa cum s-a dorit. Sper sa continue pe aceeasi panta ascendenta.

Coffinwizard is offline    Send Message via Google Talk to Coffinwizard Reply With Quote
Old 31-10-2006, 01:36   #15 (permalink)
Banned

Minel's Avatar

WoW Characters
Eu de fapt sunt maestru in jocuri TCG si venisem sa fac misto de voi.
Poate trec prin Expirat daca mai intai fac rost de carti, deocamdata nu gasesc nici la ********, nici la diverta. Am dat cateva telefoane si pasau receptorul de la unul la altul, auzindu-se pe fundal "Cica vrea niste carti de joc". Apoi am fost la Plaza Romania si am fost indrumat catre cardurile prepay de WoW de vreo 3 angajati ai Diverta. Langa ei era o reclama de 1 metru inaltime cu WoW TCG (reprezentand trollul ala mag), si unul din ei a zis ca nu-s bine informat, ca reclama aia e la WoW, nu la carti de joc. Mi-au adus-o apoi pe sefa de raion care era o pitica inalta nu mai mult decat reclama de care am zis, si dupa ce m-am chinuit 2 minute s-o aud ca vorbea foarte incet, mi-a dat de inteles ca habar nu are pe ce lume traieste.

Old 31-10-2006, 12:34   #16 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by Minel View Post
Eu de fapt sunt maestru in jocuri TCG si venisem sa fac misto de voi.
Poate trec prin Expirat daca mai intai fac rost de carti, deocamdata nu gasesc nici la ********, nici la diverta. Am dat cateva telefoane si pasau receptorul de la unul la altul, auzindu-se pe fundal "Cica vrea niste carti de joc". Apoi am fost la Plaza Romania si am fost indrumat catre cardurile prepay de WoW de vreo 3 angajati ai Diverta. Langa ei era o reclama de 1 metru inaltime cu WoW TCG (reprezentand trollul ala mag), si unul din ei a zis ca nu-s bine informat, ca reclama aia e la WoW, nu la carti de joc. Mi-au adus-o apoi pe sefa de raion care era o pitica inalta nu mai mult decat reclama de care am zis, si dupa ce m-am chinuit 2 minute s-o aud ca vorbea foarte incet, mi-a dat de inteles ca habar nu are pe ce lume traieste.
Daca ai noroc sa gasesti as fi interesat si eu , cat au costat cartile la Dalles?

Costin_Razvan is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2006, 12:16   #17 (permalink)
Registered User

Eu am intrebat la Diverta (plaza ro) si mi-au zis : "Nu inca" ..... va rog sa postati atunci cind aflati ceva noutati.

P.S.
Se gasesc la Dalles ???

Needa is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2006, 14:55   #18 (permalink)
Banned

Minel's Avatar

WoW Characters
Pana la urma am intrat in posesia a 2 startere si a 2 boostere si mi-am facut un deck de warlock, avand si un card epic intitulat sugestiv Rise of the Challenge.

Old 02-11-2006, 15:03   #19 (permalink)
Tech support

Bossman's Avatar

Care aveţi cărţi pentru Shaman sau nişte instant-uri pentru dat jos abilities let me know, am cărţi de trade şi pentru Alianţă şi pentru Hoardă

Bossman is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2006, 19:45   #20 (permalink)
Banned

Minel's Avatar

WoW Characters
Am eu rockbiter weapon (calitate blue) si healing wave.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > World of Warcraft > WoW Trading Card Game

Thread Tools

Posting Rules