![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
era la download manualul in romana pe siteul fantasygames.ro, dar din pacate site-ul momentan este abramburit rau de tot. Dar se gaseste si manualul in format pdf la download, pe siteul oficial wow tcg, care iti explica foarte frumos jocul.
__________________ Semi hardcore... | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
mi-ar mai trebui niste dispel magic, shadow word: pain sau power word:fortitude. Tu ce char ai? le: am fost la vanatoare de boostere prin diverte, epuizate nene. Oamenii au primit doar o cutie/magazin, sau cel putin asa mi s-a spus. Asta se intampla si la cel din mall vitan si la cel din plaza. Deci, unde se mai pot gasi??
__________________ Semi hardcore... | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: Bucharest |
E o chestie ciudata in manual... iti zic sa joci cu cele 30 de carti ale erouui fara boostere la inceput.. dupa care citesc "deckul trebuie sa aiba minim 60 de carti si nu ai voie sa ai abilitati de la o alta clasa decit cea a eroului" .. ei bine, in boostere am abilitati si de la alte clase... asta insemana ca dintr-un Starter (30 de baza + 2x15 boostere) nu imi pot face un deck ? Daca vreau un anumita clasa..... tre sa cumpar boostere ca nebunu pina pica ? si dupa ce pica sa incep sa fac "trade" pina reusesc sa formez un deck ? De unde pot cumpara niste zaruri ? pt a contoriza damageul ? sau poate altceva .. voi ce folositi ? | ||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
Daca noi doi vrem sa jucam asa amical, putem juca si cu 30 de carti, nimeni nu ne poate opri. Dar ca sa poti zice ca ai un deck oficial, sa participi la turnee etc, iti trebuiesc minim 60 de carti. Deci trebuie sa-ti mai iei macar 2 boostere pe langa starter. Ce nu merge cu deckul tau, gen carti de hoarda daca joci cu alianta, sau carti alte altor clase decat cele pentru eroul tau, le pui deoparte si le tii pentru trade cu alti jucatori. Pentru contorizarea damage-ului folosesti fie zaruri, fie "nasturi", sau pur si simplu notezi pe o foaie. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|