![]() |
| | #83 (permalink) | ||
|
Onixya se va lansa pe 22 noiembrie in Romania din cate stiu. Din ce am vazut pe forumurile UDE se vor face echipe de cate 4 jucatori, unul e raid master si ceilalti sunt eroi. In turneu se intalnesc echipa A cu echipa B, Raid master-ul de la A se bate cu eroii din echipa B si raid-master-ul de la B se bate cu echipa de eroi de la A. Din cate vad o sa iasa ceva bestial.
__________________ Omniludis | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
| Quote:
Ia legatura cu Horzamonk ptr un starter.S-ar putea sa mai aiba ei.
__________________ reputation is the cornerstone of power | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: Bucuresti | In magazin am vazut 2 pachete: cel obisnuit la 50 ron si cel care include si 14 zile pt WoW, la 60 ron... Cand am vrut sa cumpar ieri, n-am mai gasit decat la 60 ron, care nu-mi convine. Ideea e ca vreau 2 startere azi, cel tarziu maine la pranz (altfel faceam direct comanda online si nu mai intrebam aici)
| ||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 | WoW TCG Spread the Word Demo & Tournament De la 10 or sa fie baietii organizatori acolo. Pana se aduna destui oameni pentru un tournament, lumea poate face trade-uri la greu. Nu stiu daca ati fost, insa locatia este incredibil de misto. Daca tot acolo va ramane, va fi ceva excelent. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|