![]() |
| | #23 (permalink) | |||||
|
1. Cartea Grint Sundershot: Quote:
Dati-mi un exemplu in care cartea Grint Sundershot se aplica. 2. Despre eroii Elusive. Panal a urma cum moare un erou dinasta? Poti as folosesti o carte care "distruge" un erou si sa-l selectezi pe el? Daca sa zicem atac cu acel erou care e Elusive, el primeste damange inapoi? Sau "Can't be attacked" inseamna ca nu poate fi atacat pur-si-simplu. 3. Don'shoara Lady Courtney Noel. Semnul acela inseamna ca daca vreau sa-i folosesc puterea trebuie sa fac flip la carte. Acea carte unde merge? Graveyard, resurse, hand? 4. Hannah the Unstoppable Quote:
5. Iceblade Hacker Quote:
6. Fall Back Quote:
7. Blueleaf Tubers Quote:
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | ||||||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Ok. 1. Fii atent. Tu cand ataci cu o creatura, daca oponentul are arma (si nu a dat cu ea tura trecuta -adica nu e exhausted-) el poate sa plateasca costul armei si sa retalieze in creatura. Isi ia dmg de la creatura si omoara si el creatura aia (presupunand ca are atk armei >= viata creaturii). Cu Sundershot nu mai poate sa isi activeze arma pe tura ta. Ps : Cu arma si fara vraji cam asta este singura posibilitate sa omori creaturile elusive de la adversar. Astepti sa atace si dai si tu cu arma in ele. 2. Nu exista eroi elusive. Exista abilitati sau aliati care iti fac eroul elusive. Daca e elusive inseamna ca nu poti sa-l ataci. Ce poti sa faci e sa ii distrugi abilitatea sau creatura care il facea elusive si sa il ataci dupa aia. Nu poti, cam naspa :P 3. Semnul ala nu e flip, e exhaust. Adica o intorci 90 de grade (ca questurile sa iti dea mana de ex) si ea healuieste cate 1 dmg de pe toata lumea. La inceputul turei tale se face ready ca toata lumea si poti din nou sa healuiesti tot. Tine minte ca nu poti sa ataci sau sa folosesti abilitatile cu exhaust in tura in care ai pus creatura. 4. Da. 5. Cand o creatura ataca, ea se face exhaust (adica o intorci 90 de grade bla bla). Daca tu dai cu arma intr-o creatura si ea inca mai traieste, creatura aia la inceputul turei adversarului nu se face ready (adica sa o mai folosi in tura aia). Ex: Are un zid din ala 0/6 cu protector. Tu ataci cu o creatura 1/1 pe adversar. El foloseste protectorul sa isi ia un damage (si ii da exhaust). Apoi tu dai cu arma in zid. Pe tura adversarului zidul ala nu se face ready. Din nou pe tura ta poti sa ataci cu creatura ta 1/1 direct pe el si el nu mai poate sa protejeze cu zidu ca e exhaust. 6. Da. Pui o creatura de pe masa in mana ta. Folositor daca da o vraja in el sa-l omoare. Tu dai cu aia, il pui in mana si vraja lui ala nu face nimic. 7. Da.
__________________ Parlamentarii se zbat pentru tine, Sa impoziteze castigul tau bine. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Abilitatile de pe carti se pot folosi pe tura adversarului daca pe carte nu precizeaza in mod specific "use only in your turn"? De exemplu, Helwen. Textul de pe carte spune "Exhaust > While Helwen remains exhausted, you control target ally". Eu o bag in joc, dau end turn (figure of speech), dupa care pe turul adversarului dau exhaust si controlez un aliat de-al lui. Fireste, asta presupunand ca pot sa dau exhaust la creaturi pe turul adversarului, chestie care dupa cum ziceam, nu mi-e inca clar daca e posibila sau nu.
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Quote:
Dar poti da exhaust aliatilor pe turul adversarului cu conditia sa fi fost in joc de la inceputul turei tale.Cel putin asa stiu eu despre aliatii care au puteri ce necesita exhaust. Daca nu ai inteles ce am aberat pe aici imi spui. lateredit: ptr a nu crea confuzii.cuvantul abilitati este folosit prost.aliatii au "powers".abilitatile sunt o clasa aparte de carti.
__________________ reputation is the cornerstone of power | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Da Jinks, poti sa folosesti abilitatile de pe creaturi (sau ce mai ai pe masa) si pe turul adversarului daca nu scrie "only on your turn". Dar, ce exemplu dai acolo nu se poate face. Ca sa ataci sau sa folosesti o abilitate a unei creaturi trebuie sa treaca un full turn (mai exact sa controlezi creatura in "ready phase"). Daca pui succubus, vine tura adversa, vine tura ta , si pe urmatoarea tura adversa vrei sa ii iei un aliat poti. Pentru o creatura care nu are nevoie de exhaust poti sa folosesti abilitatea si imediat dupa ce o pui pe masa (mana sa ai :P).
__________________ Parlamentarii se zbat pentru tine, Sa impoziteze castigul tau bine. | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Quote:
Se da cartea Argent Crusader. Quote:
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
e bine ca macar ai ras. Am si eu "abilitatea" mea. hai inca 2 carti ciudate: Mias the Putrid Quote:
Mind Control Quote:
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Stern : Stiu ca poti si pe tura ta. Da Jinks a intrebat daca poate sa dea cu succubus pe tura adversarului, asa ca am dat exemplu cum poate atunci. Da, argent crusader tragi 2 carti si oponentul una. Mias : O iei din mana si o pui in graveyard. Mind control : da. Daca vrei sa-l iei pe Parvink (ex aleator) te costa 2+3 adica 5 mana (resurse whatever).
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Intrebari de incepator. Mi-am comandat acum 5min un starter pack si 6 boostere de la diverta.ro Vroiam sa stiu : 1 - Imi pot alege rasa, clasa,horada/alianta sau e random ? 2 - Cum imi dau seama daca am carti rare (exista un site sau ceva care iti spune cat de valoroasa este respectiva carte, ce drop rate are...etc ?) 3 - Am inteles ca exista niste premii care se cumpara cu "codurile" de pe anumite carduri. Vreau sa stiu cam cum se procedeaza si daca merita sa cumpar ceva sau sa mai astept. 4 - Unde se tin astfel de intruniri (Site...ceva orar, zile in care se organizeaza...etc) 5 - Zicea Pet ceva de onyxia si nu prea am inteles. Se cumpara instanta sau cum ? Pica intr-un booster pack ? 6 - Exista un site special pentru asa ceva unde lumea poate sa faca schimb ? Ceva in genul CG dar mult mai "populat" ? Multumesc frumos. Cum este mai rentabil...sa cumperi Starter packs sau boostere ? Scria acolo ca intr-un starter pack vin si 2 boostere.
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|