![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
1. Nu poti sa iti alegi ce pica in starter. Dar eroi exista din belsug si poti sa schimbi dupa aia daca nu iti convine ce ti-a picat in starter. Faci schimb cu cineva. 2. Toate cartile au in partea de jos un label care spune din ce set fac parte (Heroes of Azeroth, Onyxia, etc) si a cata carte sunt din setul respectiv (41/361). In teorie, raritatea este reprezentata de culoarea label-ului respectiv - alb - common - verde - uncommon - albastru - rare - violet - epic - oranj - legendary Acum, in cadrul aceleiasi categorii exista mai multe grade de raritate. Sunt unele carti common care sunt mai valoroase si pica mai rar (Parvink, Ophelia Barrows, Vanquish, etc). La fel si cu cele green, blue sau purple. wow.tcgplayer.com are o lista cu preturile pentru carti singles. Poti sa iti dai seama de valoarea lor relativa comparand pretul. Vezi in coloana din partea stanga. Pentru o lista completa a cartilor cu imagini, poti vizita http://wowtcgdb.com 3. In fiecare booster ai o carte cu un cod pe care poti sa il introduci pe site-ul UDE (www.ude.com/points daca imi aduc bine aminte) si primesti 100 de puncte. Premiile sunt destul de aiurea momentan, singurele care merita fiind un trinket de facut artificii (10.000 de puncte) si un trinket care te transforma intr-un ogre (25.000 de puncte). Majoritatea sunt utilizabile doar in World of Warcraft varianta online. In plus, cartile legendare au si ele un cod, pe care daca il introduci pe site iti da un tabard, un pet hipogrif sau un mount broasca testoasa care poate fi utilizat la orice nivel, dar care aparent are walking speed, nici macar viteza de mount normal. 4. De obicei concursurile se tin sambata la ora 11 in Orange Concept Store, langa Muzica, pe Calea Victoriei. Exista si un message group pe Yahoo unde poti sa te inscrii - wow-tcg@yahoogroups.com 5.Exista un Onyxia raid deck, care costa un milion si ofera un starter de Onyxia, care permite unui jucator sa joace cu dragonul versus 3-5 alti jucatori (care trebuie sa aiba deck-urile lor normale). Mai contine si un plic cu loot, care are 2 epice (tier 2 heads), 5 rare si vreo 10 uncommon. Sunt sanse mai mari sa gasesti legendare in loot-ul de la Onyxia fata de boosterele normale. In aprilie se va lansa si un raid deck pentru Molten Core. 6. Nu, momentan nu exista nici un site dedicat pentru schimburi. Cele mai multe sanse le ai pe mailing list-ul de pe Yahoo sau direct la concursurile de sambata. Daca ai deja un starter, cel mai rentabil este sa cumperi boostere si sa schimbi cartile care iti pica si nu iti sunt utile cu unele care ti-ar trebui. Starterele au si ele utilitatea lor, totusi, dar depinde de ce starter iti pica. Fiecare starter are o carte rara pentru clasa respectiva, si unele sunt mai cautate decat altele (Hunter - Fury pet, Warlock - Infernal pet, Rogue - Backstab) Iti recomand sa iti cumperi si un starter de Onyxia, pentru ca vei obtine din loot 5 albastre si 2 epice, ceea ce inseamna deja echivalentul a 7 boostere.
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Am si eu o intrebare legata de o anumita situatie pe care eu si un amic o intalnim din cand in cand atunci cand dam duel. Sa prezint mai intai situatia: Eu joc priest, el joaca rogue. Are in deck nenorocirea asta de ally, care daca ii pica in end game e destul de nasol http://www.wowtcgdb.com/carddetail.aspx?id=379 . Daca el foloseste druidul ala sa atace intr-o tura eu dau cu brainwash(http://www.wowtcgdb.com/carddetail.aspx?id=525) el da cu kick (http://www.wowtcgdb.com/carddetail.aspx?id=509) eu dau unraveled plans (http://www.wowtcgdb.com/carddetail.aspx?id=735) si el dupa da o instanta de genul Sudden reversal(http://www.wowtcgdb.com/carddetail.aspx?id=297) sau orice alt crap dar nu interrupt sau ability destruction. Intrebarea mea este cum se rezolva chain-ul? Eu zic ceva de genul: top card, care sa zicem ca e sudden reversal se rezolva si trece in GY, dupa vine unraveled plans si el tre sa-si distruga o abilitate iar cum de-obicei nu mai are ceva pe masa tre sa distruga kick-ul, dupa se rezolva brainwash-ul si eu am control la unitatea lui. El on the other side zice ca Sudden reversal se ataseaza la ally pe care l-a dat pana la sfarsitul turei sale si dupa se rezolva unreveled plans si ca poate alege sa-si distruga sudden reversal si nu kick. Poate spune cineva care e varianta corecta? Multumesc anticipat.
__________________ "putin dar temeinic" C.F. Gauss | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
pai el trebuie sa scape de o abilitate pe care el o alege, daca nu are ce abilitate sa scape trebe sa scapte de Kick si atunci chainul se termina. Daca are ce sa aleaga, chiar nu ai cum sa-i opresti kick-ul. Cand ne itnalim sa bagam un joc? Ai carti de Warrior?
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Ok ast astiu ca poate alege orice abilitate e in chain la momentul la care se rezolva cartea mea... intrebarea era daca sudden reversal-ul lui mai e in chain din moment ce el o pune in chain deasupra abilitatii mele iar chain-ul se rezolva in sensi invers => ca ar trebui sa iese din chain ultima carte pe care a pus-o el pana sa ajunga sa se rezolve cartea mea de distrus ability, nu? Eh kick-ul ala pot sa il opresc in ultima instanta si altfel... http://www.wowtcgdb.com/carddetail.aspx?id=566 e eroul si are o chestie foarte interesanta la flip.
|
| | #47 (permalink) | ||
|
MagicB, nu poti sa folosesti Unraveled Plans ca sa intrerupi abilitati de pe chain, poate fi folosit doar versus abilitati Ongoing (care sunt diferite de cele instante, cum este Kick) In rest, chain-ul se rezolva top to bottom. Amicul tau nu ar avea oricum dreptate cu Sudden Reversal, pentru ca, de asemenea, nu se ataseaza la nimic, se duce direct in graveyard dupa ce se rezolva, deci nu ar putea sa fie un target valid pentru Unraveled Plans. Un target valid ar fi ceva gen Furious Resolve Nici a doua varianta pe care o prezinti nu ar merge, din aceleasi motive. Puterea eroului este de "destroy" deci se aplica doar abilitatilor Ongoing. Ca sa afectezi abilitati de pe chain, ai nevoie de "interrupt": Kick, Counterspell, Earth Shock, Silencing Shot, Arcane Torrent, Fizzle, etc.
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Quote:
Totusi zici ca flip-ul de la eroul meu mere doar pe abilitati ongoing... nu merge si pe abilitati "one-shot", ne instante pe care el le joaca in "Action Phase" iar eu raspund cu el in "End Phase" ? (ma refer pe tura lui, fiindca nu scrie la erou "use only during your turn" deci ma gandesc ca l-au facut asa ca sa-l pot folosi si pe tura lui, daca distrugeam doar ongoing putea bine mersi sa fie si doar pe tura mea pt 99% din cazuri).
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Pana nu introduc Silence, nu prea poti. Priest-ul nou din expansion-ul Fires of Outland (coming soon) este blood elf si poate folosi Arcane Torrent in caz ca vrei neaparat sa joci priest si sa ai interrupt. Nu poti folosi "destroy" decat pe abilitati care sunt in joc pentru ca cele care nu sunt ongoing se rezolva de pe chain si ajung in graveyard inainte ca tu sa ai prioritate pentru orice. Regula e simpla: destroy ability targeteaza abilitati ongoing, care s-au rezolvat si se afla in play, interrupt ability targeteaza orice tip de abilitate, dar doar atat timp cat este pe chain si nu s-a rezolvat inca.
|
| | #50 (permalink) | ||
|
Mersi inca o data de lamuriri. Mai am o mica dilema... tot referitor la chestiile astea de destroy target ability. Am inteles ca target-uie chestille ongoing, dar se face distinctie intre cele ongoing attached si cele ongoing ne attached? Mai precis ce vreau sa stiu e daca de ex am un flameshock pe mine pot sa-l distrug de ex cu: http://www.wowtcgdb.com/carddetail.aspx?id=613 , http://www.wowtcgdb.com/carddetail.aspx?id=663 si abilitati care distrug target ability sau mere doar cu o chestie de genul cleanse (http://www.wowtcgdb.com/carddetail.aspx?id=152) si devine shield?
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Nu se face nici o distinctie daca nu este mentionata in textul cartii. Poti sa distrugi abilitatile ongoing de orice fel cu Chipper si Kavai, pe cand cu Cleanse nu poti sa distrugi decat abilitatile ongoing atasate. Evident, dupa cum spune si textul de la Cleanse, nu merge sa le distrugi decat pe cele atasate pe tine sau pe un erou friendly. Adica nu poti sa distrugi un Cat Form atasat pe eroul advers.
|
| | #54 (permalink) | ||
|
probabil voia sa zica ring ![]() Btw daca am pain surpression si inner fire si cineva imi da 1 dmg. Se scoate un counter de inner fire sau pain surpression anuleaza acel 1 dmg inainte si nu mai ajunge nimic la inner fire si counterele raman tot cate erau?
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Pain Supression Discipline Hero Required Ongoing: If your hero would be dealt damage, prevent 1 of that damage. Inner Fire Inner Fire enters play with three charge counters on it. Ongoing: Prevent all damage that would be dealt to your hero. When damage is prevented this way, remove a charge counter from Inner Fire. If you removed the last one, destroy Inner Fire. Dupa cum vad eu situatia, ambele se declanseaza simultan. Daca este pe turul tau, tu hotarasti ordinea in care se desfasoara efectele si poti pune trigger-ul de la Pain Supression primul si atunci Inner Fire nu mai are ce sa previna si nu se mai consuma un charge. Daca e pe tura adversarului, el hotaraste si poate pune Inner Fire primul ca sa iti consume un charge.
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Dupa ce am amanat un an, am inceput in sfarsit sa joc un deck de shaman si am niste intrebari. * Voss Treebender, Horde, 1, Ally-Tauren Druid, 2 ATK, 1 Health When Voss Treebender attacks, you may exhaust target hero or ally. 1. Care e efectiv rolul cartii pentru ca observ ca e foarte folosita in deckuri horde? Adica eu dau exhaust unei unitati si previn abilitati care pot fi folosite pe tura mea de catre adversar (de tip "tap" si "power"), dar nu previn ca ally-ul sa devina iar ready la inceputul turei oponentului, nu? Sau cartea ramane exhausted si in timpul turei adversarului, urmand ca abia peste 2 ture sa redevina ready? 2. Target se refera aici strict la cardul caruia ii declar combat sau pot alege un al target caruia sa ii dau exhaust? * O alta intrebare legata de chain lightning. Ce inseamna "Your hero may deal 2 nature damage to another hero or ally. Your hero may deal 1 nature damage to another hero or ally"? Se refera strict la meciuri de multiplayer sau pot sa aleg mai multi aliati ai unui singur adversar carora sa le fac damage aditional? * Pot sa pun o carte IN PLAY (nu in chain) pe tura adversarului? Adica sa scot o resursa, un aliat (preferabil cu ferocity), sa trag o carte etc? * Si nu in ultimul rand, cand fac damage cu un weapon unui aliat advers se considera ca adversarul "riposteaza" in eroul meu (pe care il tapez ca sa folosesc arma si deci il bag in combat) sau se considera ca atacul cu arma e ca un Ability si nu parte a combat step-ului? Aceeasi intrebare pentru Hero Flip si tot aceeasi intrebare pentru orice abilitate ongoing/spell/instant care are scris in definitie "your hero deals damage". Iau damage inapoi de la defender sau nu? Thx.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) Last edited by Roadkill; 25-11-2007 at 16:38. | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Slaba activitate pe aici asa ca o sa incerc sa-ti raspund eu: 1.Rolul lui Voss este sa exhaust protectori in general.Declari atacul si alegi aliatul pe care vrei sa-l exhaust.La inceputul turei adversarului aliatul pe care voss l-a exhaust devine ready.Nu specifica nicaieri ca nu se poate ready cum e normal la inceputul turei.Nu poti preveni payed powers ale aliatilor cu voss si nici cele declansate de tapping. 2.De exemplu poti ataca eroul cu voss si pentru ca adversarul sa nu poata proteja cu un aliat cu "protector" il poti exhausta pe ala. Textul de la "Chain lightning" a starnit multe controverse la vremea respectiva.Nu la multiplayer se refera textul.Trebuie sa alegi 3 tinte care vor primi 3,2 respectiv 1 dmg.Sunt multe de explicat la chain lightning. Intrebare cu "in play" n-am inteles-o.Pe tura adversarului poti juca(daca ai resurse) carti care contin cuvantul instant(abilitati, aliati, arme/eq etc). Iei damage inapoi(valoarea atacului aliatului respectiv)in momentul in care ataci cu o arma.Daca folosesti un ability cu "your hero" nu primesti damage de la aliatul respectiv.Nici la flip. Daca mai ai intrebari posteaza.
__________________ reputation is the cornerstone of power | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
O chestie importanta la chain lighting e ca tu trebuie sa declari doar primary target-ul atunci cand o folosesti(cel pe care dai 3) restul nu trebuie sa le spui decat in momentul in care se rezolva cartea, moment in care adversarul nu mai poate raspunde cu nimic la ea.
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Hmm...MagicB din cate imi aduc aminte trebuia sa numesti cele 3 tinte ale chain lightning-ului.Totodata, adversarul putea raspunde cu un payed power(sau tap daca se poate folosi) al unui aliat de exemplu(in cazul in care are resurse pentru el).Daca prima tinta nu mai este in joc in momentul in care chain lightning se rezolva atunci se va fizzle. Exemplu: Adversarul meu joaca chain lightning.Alege ca tinte un aliat oarecare, eroul meu si pe Mezzik Darkspark ca a treia tinta.Ca raspuns eu pot folosi tap powerul lui Mezzik si aleg sa distrug aliatul care reprezenta prima tinta.Raspunsul meu fiind ultimul pe chain se va rezolva primul iar chain lightning-ul adversarului se va fizzle neavand prima tinta.Asta e rolul lui "may" ala in text. le:daca aberez treziti-ma.n-am mai jucat de multicel. Si ca o completare la treaba cu arma.Daca arma are long-range atunci nu vei primi damage de la aliatul respectiv(e valabil si pentru aliatii care au tag-ul "long-range")
__________________ reputation is the cornerstone of power Last edited by stern; 03-12-2007 at 20:54. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|