![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cartile lu' PET
Asa, mi-am luat si eu Starting Deck. Ca erou principal mi-a picat Warrax (Warrior) Dupa ce am deschis si boosterele, am gasit abilitati si pt. rogue, hunter, iar ceielalt 2 eroi au fost Graccus si Boris Brightbeard. Am luat toate questurile si abilitatile fara clasa specificata (adica fara un icon dreapta sus) si le-am adaugat la deckul principal ajungand la 47 carti cu tot cu erou. Ca sa incep jocul imi trebuie 60 carti (fara erou). Ei, teoretic eu acum nu pot sa joc? Sau pot sa-mi introduc si restul cartilor, chiar daca ele sunt pentru alta clasa, sau sunt aliati de hoarda? Ce se intampla daca le introduc si imi pica cand le "draw card"? Astea sunt cartile pe care le am in deck:
Si mai am cartile astea: 2 carti cu UDE Points:
Chiar daca nu stiu cum se joaca... Asa...revenind la cartile care le mai am:
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } Last edited by PET; 16-11-2006 at 03:37. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Pet, o sa am multa rabdare cu tine ptr ca ne cunoastem de mult si stiu ca nu citesti manualele ![]() Starterul tau s-a nimerit sa ti-l "daruiasca" pe Warrax - dwarf warrior pe protection.Deci alianta. Acum, poti folosi DOAR aliati de alianta si questuri de alianta.Nu poti folosi quest-ul "For the horde" de exemplu ptr ca este ptr horde. Treaba cu minim 60 de carti este o chestie ptr turnee in general.Nu te impiedica nimeni sa joci intre prieteni cu cele 47 de carti pe care le ai.Ideal ar fi sa mai cumperi 2-3 boostere si sa iti completezi pana la minim 60 si sa faci schimb cu prietenii. Totodata, ca si protection warrior nu poti folosi cartea asta WoWTCGdb ptr ca specifica acolo "Arms Hero Required".
__________________ reputation is the cornerstone of power | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
mi-am mai luat 3 boostere + starter pack pt prietena. Nu mi-a picat decat o arma care poate fi folosita si de Warrior. In rest... 1 singur quest ![]() Krol Blade - Asta mi-a picat. E destul de ieftina. Lu prietena i-a picat Omedus the Punisher si in unu din boostere Rogue-ul de la Horde. Chair vreau acel Rogue
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
acum o sa joc cu prietena. Mi-am facut deja un deck de 60 carti pentru Warrax. Au ramas si cateva pe dinafara. Sa vad ce mai adun, am observat ca am ceva carti de Hunter si de Priest, din pacate n-am nici un hunter.
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
PET are cu cine sa faca schimb da e carnat.Nu vrea sa dea nimic.
__________________ reputation is the cornerstone of power | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Pet, e bine la inceput sa iti faci un deck si sa inveti sa joci. Nu sa iti faci si un warrior, si un priest si un rogue si un warlock etc etc Ca sa iti faci un deck decent, trebuie sa iti mai cumperi carti. Asta e sistemul, tre sa investesti ceva in el din pacate.
__________________ Parlamentarii se zbat pentru tine, Sa impoziteze castigul tau bine. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Carti de dat: Whitemane's Chapeau, Old Bones, Sarmoth, Battle Shout, Arcane Shot, Eagle Eye, Aimed Shot, Polymorph, Soul Link, Blink, Touched by Light, Maul, Hammer of Justice, Frost Shock, Elemental Focus, Ravenous Bite, Healing Touch, Natural Selection (2x), Searing Totems, Argent Crusader, Grint Sundershot (2x), Moira Darkheart
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
In sensul ca nu poti juca decat in weekenduri, la ore fixe iar pentru cati bani dai pe carti... e cam putin in opinia mea Si prefer un joc de inteligenta decat aici unde cu cat ai bani mai multi iti cumperi carti mai bune(da, stiu ca e de gandit cum faci deck-ul dar sa recunoastem ca nu se compara cu sah, go sau bridge iar sumele date si norocul au o mult mai mare pondere) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|