![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | WoW Trading Card Game - What now ?
Well, intrebarea este cam evaziva, asa ca trebuie sa ma explic un pic. Am fost vre-o 2 ani player inrait de WoW... am luat o "mica" pauza... iar astazi la o vizita prin Diverta, mi-au cazut ochii pe WoW Trading Card Game. Asa ca am zis, wth, hai sa fac o incercare, poate e chiar fun. Aveau acolo insa doar WoW The Burning Crusade - The Board Game Expansion. Am intrebat pe o tanti de-acolo, si mi-a spus ca nu-l pot juca decat daca mai cumpar si Art Card Set - Alliance (sau Horde). M-am mirat eu un pic, dar neavand habar despre ce e vorba... am cumparat Expansion-ul si Art Card Set-ul. Pana aici toate bune si frumoase... am ajuns acasa insa, desfac Art Card Set-ul si ma trezesc ca am niste poze foarte misto, si o singura carte !!! No rules, no maps, no nothing. Este ca sa zic asa, fanart, si o carte bonus. Atat. Iar la expansion, m-am trezit cu vre-o 30 de figurine (funny guys), si o groaza de carti. Acum, inca n-am citit din scoarta in scoarta, dar am vazut ca scrie mare si tare "Require WoW The Card Game to play", asa ca presupun ca imi lipseste ceva (acel ceva ce nu era nici la Diverta, sau cel putin altceva decat mi-a recomandat d-ra de la vanzari sa cumpar). Intrebarea este... ce anume mai trebuie sa cumpar ca sa pot juca si eu linistit... si in doi (nu de alta, dar am un feeling ca pt. fiecare player este un astfel de pachet required). Si daca se poate sa-mi dati si mie niste preturi estimative si unde as putea gasi la noi asa ceva... nu de alta, dar daca mai ma duc in magazin, mai imi vand aia niste poze, ceva... Merci anticipat. P.S. Intreb si eu pt. ca pe site-ul oficial www.ude.com nu vad nici pachetul care imi trebuie, si nici macar Burning Crusade-ul pe care il am eu nu apare. P.P.S. Ideea este ca Art Pack-ul acela a fost 130 RON, si Burning Crusade-ul vre-o 250. Si sunt al naibii de pissed off ca m-am luat dupa o tipa de la vanzari... am dat 400 RON si nu ma pot juca... so, i need some help ! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Tanti habar n-avea ce vinde acolo.E tipic pentru angajatii diverta. Exista world of warcraft trading card game si world of warcraft board game. Tu probabil ai cumparat expansionul pentru board game(figurinele si restul de chestii colorate de pe acolo).Ca sa poti juca trebuie sa cumperi board game-ul world of warcraft(s-ar putea sa-l gasesti pe la carturesti sau iti pot da un link pe pm ca sa nu se considere reclama). Wow trading card game e altceva...pentru ala trebuie sa cumperi boostere(pachete cu carti) si sa iti faci deck-uri(asemanator cu magic the gathering). Nu am fost prea coerent dar intelegi tu.
__________________ reputation is the cornerstone of power | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Merci stern... Vai ce m-am pacalit... Deci am luat un expansion pt. The Board Game pe cand eu vroiam Trading Card Game si un Art Pack ce nu face nimic. Super tare. O sa te rog sa nu uiti sa-mi dai si mie linkul pe PM, sa vad ce mai pot sa "recuperez". Thx.
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Ok, baietii care au adus wow trading card game-ul in Romania sunt cei de la fantasy games( www.fantasygames.ro )Adresa si numarul de telefon sunt la contact.Tot acolo gasesti si world of warcraft board game-ul(asta in cazul in care vrei sa te apuci de ala daca tot ai cumparat expansionul).
__________________ reputation is the cornerstone of power | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
(i'm ironic)
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|