![]() |
| | #1 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | WTB codes pentru online game S-a anuntat ca o sa bage epic tabards pe UDE points: http://entertainment.upperdeck.com/w....aspx?aid=4357 Vreau sa cumpar un cod (sau puncte) pentru un tabard cand o sa puna patchu 2.4.3 Prefer pe cineva din Ploiesti sau Bucuresti. M-ar interesa si Spectral Tiger code, dar depinde de pret. Contact: c_mihai_c@yahoo.com (messanger sau mail) | ||
|
| | #2 | ||
| Si eu as fi interesat de 1000 ude points,sau un Tabard of the Void cand apare.ap_crytzy@yahoo.com Scuze de offtopic | |||
|
| | #3 | ||
| ma intereseaza codul (sau punctele) pentru Ogre Disguise Trinket
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #4 | ||
| Registered User | Aren`t you ugly enough ? ![]() | ||
|
| | #5 | ||
| Quote:
__________________ Autor:Ray_Revolution | Data: 04-Jul-2008 11:34 e stupdi parerea mea. Adik beta test a fost si la BlizzCon. Si oricum....pana lanseaza astia jocul....totzi il vor fi piratat de pe net. A aparut full. So? | |||
|
| | #6 | ||
| Registered User Join Date: Jul 1999 Location: Buh | Tuxador nu prea e de incredere ... m-a contactat ca vrea un tabard, dupa care a zis ca vireaza banii in cont, ceea ce nu s-a intamplat ... well, oricum, nu-i dadusem codul, so ... no offense here, ziceam si eu ...
__________________ People who think they know everything greatly annoy those of us who do. <<healbot out!>> | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|