![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| WoW TCG deck pentru ingame rewards. Se merita?
Salut! Dupa cum spune si titlul ma intereseaza daca se merita sa cumpar un deck de WoW TGC pentru a beneficia de oricare ingame reward. Problema este ca nu prea m-am interesat, d'asta am facut si thredul. Care este sansa ca intr-un deck sa dai de un card care poate fi folosit ingame? Exista vreo deosebire dintre sansa de obtine un card respectiv daca cumperi un deck din afara sau daca il cumperi din .ro? Deasemenea ma intereseaza si unde pot gasi si cam la ce pret, am mai citit pe aici ceva threduri si am vazut ca pretul se situeaza in jur de 20 RON iar principalul magazin de unde pot obtine un deck ar fi diverta nu? Multumesc anticipat!
| |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Diverta nu mai vinde boostere, cel putin Diverta din Plaza. Eu am cumparat display-uri (o cutie cu 24x boostere) de la un magazin online din Romania (PM pt detalii). Obiect: [Tabard of Frost] TCG Expansion: puncte UDE Raritate: 2000 de puncte UDE (fiecare booster contine 100 UDP --> Ai nevoie de 20 de boostere) Obiect: [Perpetual Purple Firework] TCG Expansion: puncte TCG Raritate: 3000 de puncte UDE (30 de boostere) Obiect: [Carved Ogre Idol] TCG Expansion: puncte UDE Raritate: 25000 de puncte UDE (250 de boostere) Obiect: [Tabard of Flame] TCG Expansion: HoA (Heroes of Azeroth), cartea Landro Longshot Raritate: una la 121 de boostere (0,83% pe booster, 19,84% pe cutie) Obiect: [Hippogryph Hatchling] TCG Expansion: HoA (Heroes of Azeroth), cartea Thunderhead Hyppogryph Raritate: una la 242 de boostere (0,41% pe booster, 9,92% pe cutie) Obiect: [Riding Turtle] TCG Expansion: HoA (Heroes of Azeroth), cartea Saltwater Snapjaw Raritate: una la 484 de boostere (0,21% pe booster, 4,96% pe cutie) Obiect: [Picnic Basket] TCG Expansion: DP (Dark Portal), cartea Rest and Relaxation Raritate: una la 121 de boostere (0,83% pe booster, 19,84% pe cutie) Obiect: [Banana Charm] TCG Expansion: DP (Dark Portal), cartea King Mukla Raritate: una la 242 de boostere (0,41% pe booster, 9,92% pe cutie) Obiect: [Imp in a Ball] TCG Expansion: DP (Dark Portal), cartea Fortune Telling Raritate: una la 484 de boostere (0,21% pe booster, 4,96% pe cutie) Obiect: [Goblin Gumbo Kettle] TCG Expansion: FoO (Fires of Outland), cartea Goblin Gumbo Raritate: una la 121 de boostere (0,83% pe booster, 19,84% pe cutie) Obiect: [Fishing Chair] TCG Expansion: FoO (Fires of Outland), cartea Gone Fishin' Raritate: una la 242 de boostere (0,41% pe booster, 9,92% pe cutie) Obiect: [Reins of the Spectral Tiger] sau [Reins of the Swift Spectral Tiger] TCG Expansion: FoO (Fires of Outland), cartea Spectral Tiger Raritate: una la 484 de boostere (0,21% pe booster, 4,96% pe cutie) Obiect: [Paper Flying Machine Kit] TCG Expansion: MotL (March of the Legion), cartea Paper Airplane Raritate: una la 121 de boostere (0,83% pe booster, 19,84% pe cutie) Obiect: [Rocket Chicken] TCG Expansion: MotL (March of the Legion), cartea Robotic Homing Chicken Raritate: una la 242 de boostere (0,41% pe booster, 9,92% pe cutie) Obiect: [Dragon Kite] TCG Expansion: MotL (March of the Legion), cartea Kiting Raritate: una la 484 de boostere (0,21% pe booster, 4,96% pe cutie) Obiect: [Papa Hummel's Old-Fashioned Pet Biscuit] TCG Expansion: SotB (Servants of the Betrayer), cartea Papa Hummel's Old-Fashioned Pet Biscuit Raritate: una la 11 boostere (9,09% pe booster, 100% pe cutie - uneori chiar doua) Obiect: [Goblin Weather Machine - Prototype 01-B] TCG Expansion: SotB (Servants of the Betrayer), cartea Personal Weather Maker Raritate: una la 181 de boostere (0,55% pe booster, 13,26% pe cutie) Obiect: [X-51 Nether-Rocket] sau [X-51 Nether-Rocket X-TREME] TCG Expansion: SotB (Servants of the Betrayer), cartea X-51 Nether-Rocket Raritate: una la 363 de boostere (0,28% pe booster, 6,61% pe cutie) Obiect: [Path of Illidan] TCG Expansion: HfI (Hunt for Illidan), cartea The Footsteps of Illidan Raritate: una la 11 boostere (9,09% pe booster, 100% pe cutie - uneori chiar doua) Obiect: [D.I.S.C.O.] TCG Expansion: HfI (Hunt for Illidan), cartea Disco Inferno! Raritate: una la 181 de boostere (0,55% pe booster, 13,26% pe cutie) Obiect: [Soul-Trader Beacon] TCG Expansion: HfI (Hunt for Illidan), cartea Ethereal Plunderer Raritate: una la 363 de boostere (0,28% pe booster, 6,61% pe cutie)
__________________ .:: PGL - Professional Gamers League ::. Last edited by Rygars; 12-08-2008 at 16:40. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ .:: PGL - Professional Gamers League ::. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Pisica era din Outland nu din HoA... si Outland nu se mai gaseste de muuuuullllt... HoA am mai deschis acum 2 luni. Skyers, daca vrei ceva loot cauta direct loot-ul. E greu sa pice si o sa ajungi sa bagi mai multi bani in carti pana o sa-ti pice In plus unele seturi nu se mai gasesc.Eu pana acum am asa: [Tabard of Frost] [D.I.S.C.O.] [Goblin Weather Machine - Prototype 01-B] [Goblin Gumbo Kettle] [Rocket Chicken] [Paper Flying Machine Kit] [Dragon Kite] [Tabard of Flame] [Papa Hummel's Old-Fashioned Pet Biscuit] (mai am si de dat) Footsteps of Illidan Ce mi-as mai dori ar fi: [Fishing Chair], Ethernal Pluderer si binenteles Spectral Tigeru ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Au mai aparut Tabard of Arcane (purple) si Tabard of Void (black) si o sa mai apara inca vreo 3... verde, galben ... si inca ceva.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } Last edited by PET; 22-08-2008 at 12:48. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Daca doreste cineva Ethereal Plunderer, il am eu... L-as schimba contra unei colectii frumoase de carti WOW. Ma gasiti pe adn2377@yahoo.com Stefan | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
Am fost foarte multumit de serviciile oferite si de promptitudine.
__________________ .:: PGL - Professional Gamers League ::. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|