![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
S-a reorganizat un picutz threadul pentru Nintendo, in special si datorita faptului ca nu se mai numeste Nintendo Revolution, ci Nintendo Wii (se citeste Wee = we = noi, impreuna).
Last edited by MonkY; 22-06-2006 at 13:59. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Imi pare sincer rau pentru Nintendo. Pur si simplu nu pot concura cu The Big Boys in acest moment. Au blufat si au cam pierdut, nu au nimic in mineca, in afara poate de controler care ramine invaluit in mister. Sa fim seriosi, marea "Revolutie" e sa rejoci toate jocurile de la Nintendo de acum 10 ani? E o idee cool, recunosc, dar e in acelasi timp o miscare disperata. Nintendo pur si simplu nu are jocuri pe platforma sa, nu are 3rd party developers. Sigur ca o sa fie mai multe jocuri pe Revolution, dar mai multe jocuri vechi nu neaparat noi. In definitiv e un alt tip de mentalitate. Gamecube-ul costa mai putin de 90$ in unele locuri; il iei cu un joc sa-i inchizi gura lui ala micu. Se da practic ca rest la casa; "ce ati luat? 2 dvd-playere? Nu vreti si un gamecube gratis?" Partea pozitiva: e mic, e silentios, e perfect ca media center ![]() Daca jocurile alea vechi sunt downloadabil free cum am inteles e in regula. Doar ca ma indoiesc ca va mai putea acapara ceva piata in domeniu jocurilor pe consola.. Anyway.. cam trist.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Ce perere aveti de controller-ul asta ? E aici o mica prezentare video. http://cube.ign.com/articles/651/651334p1.html Mie mi se pare super sa faci si putina miscare cat te joci. Inainte sa va faceti o parere, uitati-va la prezentarea video. Quote:
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Chiar pacat de acest nintento. Eu asa am devenit gamer ... din cauza ca prin 93-94 mi-a adus cineva din ungaria un SuperNintendo ... si de nu ma jucam mortal kombat si street fighter ... si muuulte altele ... de am rupt gamepad-urile alea. ... pacat ... ca au cam fost primii
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
In Amerika inca sunt destul de tari
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Parerea mea este ca acel mic controller o sa schimbe o gramada de lucruri. Imi place de mor, atat ca jucator cat si ca game designer. Imi pare bine ca Nintendo inca au cojones sa mearga impotriva curentului si sa inoveze sau sa vina cu ceva diferit de restul lumii. /edit fcking filter
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Cris au suport third-party si inca cum : Ubisoft , EA , THQ , Konami , Square-Enix Pt. cei care au impresia ca controllerul arata ciudat (si mie mi s-a parut la fel initial , dar dupa ce am vazut teaserul si am citit comments de abia astept sa il incerc) nu uitati ca Revo are in continuare support pt. controllerele de GC , plus , la extensia de la capatul "remoteului" se poate atasa practic orice , de la stickul analog prezentat pana la keyboards and who knows ! Sunt convins ca cu acest tip nou de controller se va schimba perceptia multora despre cum trebuie "jucat" un joc , consider ca modul de a il controla a fost prea putin exploatat so far. Jocuri noi vor fi , jocuri inovative vor fi , cei 10 ani de istorie Nin gaming vor fi available via download , pentru mine at least e mai mult decat suficient | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
I love Nintendo. Super ideea cu controllerul...probabil va fi furata ideea din nou de Sony si restul. "PAD"-ul Nintendo a fost o miscare inteligenta a firmei avand in vedere monopolul urias al Sony si Microsoft.(mai mult Sony ,in Japonia ,ca xbox-ul e falit are 6% din piata). Numai cu ceva "weird" se pot bate cu PS3...
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Ce e inovator e faptul ca ofera suportul pentru miscare 3d by default. Altfel, sa fim seriosi, un asemenea periferic se poate atasa la orice consola, si chiar exista asa ceva numai ca suportul sucks tocmai din cauza ca nu e in dotarea standard. Intr-adevar, ca si game design, se deschid o serie de posibilitati noi. Pe de-alta parte exista o mica doza de gheyism sa stai cu un controler obisnuit in mina (s-a mai dus in ultimii ani, ca au devenit platforme entertainment common place). Insa o sa fie mai dubios sa vad 3-4 pusti cu o telecomanda in mina facind miscari in aer sacadate si rizind. O sa-mi ia ceva timp sa ma obisnuiesc cu viziunea asta. I mean c'mon... vad de pe-acuma o aplicatie gen Dance, Dance, Revolution, in care nu numai ca ai senzori pe picioare dar si la maini. Sa vezi atunci zbenguiala dubioasa. Damn. Cred ca nu vreau sa fac chiar atita miscare cind ma joc. Sa faci scurta la degete e una dar sa imi si sclintesc incheietura de la fluturarile joystickului... I don't know man..
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Sunt de acord cu tine , si eu am indoieli ca o sa fie dificil dupa multe ore de "zbenguiala" Dar pana nu il probez nu vreau sa zic mai mult , cat despre cat de weird o sa arate dunno...most of the times weird = fun , ce mi se pare smart e ca insusi forma in sine o sa atraga oameni care pana acum erau "speriati" de cum arata controllerele normale , like older ppl care nu prea accepta noutatile , dar care s-au obisnuit cu o telecomanda mai de voie sau de nevoie ![]() Stiu de pe acum ca sunt sanse mari sa nu prinda absolut deloc ideea la generatia GTA & co , pt. motivul ca o sa fie ceva "uncool" de aratat prietenilor probabil , cum zicea cineva pe un forum strain "you'll either love it or hate it" , dar nu stiu , eu unul am chef de gaming "ne-clasic" , si daca cu Nintendogs au avut succesul care l-au avut in US&JPN reinventand Tamagotchi si adaugandu-i un tip de control si de feel nou , sunt increzator ca pt. Revo (asta daca o sa se mai numeasca asa after all) mai au in traista inca 10 titluri la fel. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Ce misto ar fi sa joci Tekken sau Soul calibur si sa-i spargi dintii la cel mai bun prieten...Sa-l suni si sa zici...Vii sa mai facem un Tekken si sa-ti zica...Nu ba,poate maine,sa-mi treaca ochiu
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Nintendo Revolution skinning...hahaha ! I love it !
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " Last edited by -=AlukarD=-; 26-08-2006 at 00:19. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
ideea e misto, dar arata mai degraba ca un accesoriu "amuzant", decat ca un produs de baza, pe care sa poti conta... sincer, dupa atata circ ma asteptam la altceva, un controller care sa se poata "morpha" in diferitele foste controllere nintendo (cam asa ceva ziceau..), si care sa poata fi si un controller modern cu toate functiile... cu jocurile e altceva. alea facute de ei o sa fie iar de nota 12 probabil.. problema pe care o sa o aiba ei este ca jocurile facute de corporatii dupa 2-3 ani (gen pop5-6, etc) care in generatia asta apareau pe toate platformele (caci cam semanau intre ele..), o sa apara numai pe xbox360 si ps3, fiindca revolution nu va concura cu ele la cap putere bruta si modalitatea de control va fi diferita. si iar o sa fie ca n64 cu de 10 ori mai putine jocuri decat sony... e pacat. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 |
Nintendo nu s-au nascut ieri . Iata un articol care spune mai "articulat" ce as vrea eu sa comunic, si niste date, judecati voi daca fac ei bine ce fac au ba .http://lostgarden.com/2005/09/ninten...-strategy.html Iata ce au vandut mai toti (aproximativ) pana in Decembrie 2004. PS2 19.47m Japan 32.86m USA 29.06m Europe 81.39 Total XB 1.70m Japan (asia pacific- some discrepancy as sony and microsft count as japan, others count as Europe/Pal) 13.20m USA 5.00m Europe 19.90m Total GC 3.78m Japan 10.11m USA 4.13m Europe 18.02m Total GBA 15.48m Japan 32.82m USA 17.44m Europe 65.74 Total DS 1.45m Japan 1.36m USA 0.03m Europe 2.84m Total PSP 0.51m Japan 0.51m Total PS 21.13m Japan 40.78m USA 39.82m Europe 101.73m Total N64 5.54m Japan 27.39m Other 32.93m Total GB 32.47m Japan 86.22m Other 118.69m Total SNES 17.15m Japan 31.87m Other 49.02m Total NES 19.23m Japan 42.55m Other 61.78m Total Genesis / Mega Drive 3.58m Japan 27.17m Other 30.75m Total Saturn 5.74m Japan 3.52m Other 9.26m Total Game Gear 1.78m Japan 6.87m Other 8.65m Total Dreamcast 2.30m Japan 8.30m Other 10.60m Total Totals: 118.69 GB 101.73 PS 81.39 PS2 65.74 GBA 61.78 NES 49.02 SNES 32.93 N64 30.75 Genesis 19.90 XBox 18.02 GC 10.60 DC 9.26 Saturn 8.65 Game Gear 2.84 DS 0.51 PSP Japan: 32.47 GB 21.13 PS 19.47 PS2 19.23 NES 17.15 SNES 15.48 GBA 5.74 Saturn 5.54 N64 3.78 GC 3.58 Genesis 2.30 DC 1.78 Game Gear 1.70 XBox 1.45 DS* 0.51 PSP* *Tineti cont de cand se lansasera PsP si DS in Dec 2004. Vanzarile au explodat la ambele in ultima vreme, dar parca DS se vand mai multe, a jucat cineva Nintendogs ? Mm auzit ca luna trecuta se goleau magazinele de DS-uri pentru Nintendogs. Cantitatile sunt raportate de cei ce fac expedierile catre magazine. Magazinele nu cer decat daca aparatele se vand .Cat despre cat de bine fac ei comparativ cu Xbox Si Ps2, Anul fiscal 2004 ( nu stiu de 2005, cine are acces sa ia cuvantul :P ). Nintendo Corporation : $0.57 billion profit Sony Corporation (nu am gasit separat divizia de console) : $0.98 billion profit. Microsoft Home and Entertainment Divison (Xbox): $1.215 billion loss. Surse pt datele financiare: http://www.forbes.com/ http://www.microsoft.com/msft/earnin...rel_q4_04.mspx Da admit, imi plac perifericele neconventionale, mi-am luat si Eye-Toy la Ps2 .
Last edited by oddotheweird; 23-09-2005 at 15:05. | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Revolution specs "leaked" ? http://www.joystiq.com/entry/1234000783060047/ La multa lume le place noul joypad...chiar si la "sefii" xbox360 oddotheweird, bine zici de sales,ca sa vada si altii cine a fost nintendo (si cine e SONY...)
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | [NR] Nintendo Revolution
Nu era thread pt. asa ceva, si m-am gandit ca faniii Nintendo cam au nevoie, in special ca au fost "released" in sfarsit niste specs hardware, in afara de controller-ul minune ![]() So, here they are: - 1 dual-threaded IBM Custom PowerPC 2.5 GHz core with 256KB of L1 cache, 1MB of L2 cache, and maybe a rumored L3 cache as well. - 256MB of 1T-SRAM for an ATI Custom-based RN520 600 MHz GPU that will support up to 2048x1268 resolution, though HD support is still being decided. 512MB of 700 MHz 1T-SRAM for the Revolution’s main memory. - an extra 32MB just for a Physical Processing Unit (PPU) chip to help the CPU and GPU with the processing load. XBOX360, PS3, faceti loc pt. inca un jucator | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|