![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Ergh, scuze, se pare ca mai exista un thread legat de NR, dar cum nu respecta regula de a avea [NR] ca indicator al consolei, am "sarit" peste el. Sorry, asta este... o sa atasez aici si poze la controller, si va dau si un link pt. acel thread, unde sunt ceva mai multe infos: http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=121247 | ||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2005 | Quote:
| ||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
nintendo 64 a fost marea mea dragoste in materie de console,si inca este.sper ca in continuare sa scoata pe piata jocuri si console,altfel ar fi o mare pierdere.la fel si sega...pacat...eu cred ca razboiul asta intre console este un razboi de publicitate si lansari,multi au pierdut din cauza datii lansarii,altii din cauza lipsei unei imagini superioare.chestia cu cat a castigat sony si cat a pierdut microsoft nu-i problema noastra,important este sa castigam noi,gamerii.eu oricum o sa iau si un revolution de dragul vremurilor trecute.ce nu-mi place acel controller,adica daca ma joc vrea sa stau linistit si relaxat nu sa flutur sabia prin casa | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
2Pac4ever, vad ca ai postat in toate 3 threadurile... good job. Cat despre controller, sunt sigur ca vor exista modding-uri si alte nebunii sa poti folosi vechile controllere (ba chiar cred ca e posibil by default sa folosesti cele vechi cu un adaptor). Mai ales pt. simplul motiv ca ei se lauda cu questia aia "you can play any older nintendo game". Si ma indoiesc eu ca o sa poti sa joci Mario World cu sabia laser | ||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
HELLo!...people. MonkY,Nintendo Revolution are 4 slot-uri de Gamecube gamepads. Noul pad (controller) se poate folosi si in modul "vechi" de abordare (la jocurile care depind de asta!). Producatorii japonezi sunt incantati de N.Revolution si controller...(makers of F-Zero,Final Fantasy,Pacman....aka biggest names in videogames,Square-Enix,Konami etc.) Link here 2Pac4ever N64 l-ai iubit,dar n-ai prins epoca Super Nintendo ?
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
Eh, asta e bine, n-am studiat problema, pt. ca nu prea mai sunt pasionat de Nintendo lately. Colectia de SNES, Mario & Co, chiar si N64 vor ramane nemuritoare, le joc oricand cu placere... dar parca vor sa continue la nesfarsit aceeasi "epoca". Nu prea vad titluri "serioase", nu vad game developeri mari "aruncandu-se" spre Nintendo (sa nu imi ziceti de Resident Evil ca totusi il poti gasi si pe PS2, si in curand si pe XBOX360). Dar sa vedem ce-o fi... poate dau si ei lovitura.
| ||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Quote:
Anyway cred ca va avea ceva succes NR...Si old times sakes dar si pt jocurile noi care sigur (parerea mea) vor aparea insotite de idei noi...Controllerul ala chiar daca poate parea incomod va extinde experienta jocului dincolo de granitele obisnuite,depasind sfera banalului ![]() Nintendo intotdeauna a venit cu inovatii cool pe piata (vezi Nindendo DS ) si au avut succes,acelasi lucru se va intampla si cu NRI for one,astept sa apara Secret of Mana pe DS (si un emu sa il ruleze )
| |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
si sa nu uitam un singur lucru:nintendo a fost prima comp care a introdus prin n64 controllerul cu stick,de care ne bucuram noi acum pe xbox sau ps2.deci la inovatii sunt clar numarul 1.inca ceva...uitativa putin in topul 100 jocuri din toate timpurile,nu stiu sigur dar as fi dispus sa bag mana`n foc ca 40-50 sunt nintendo.
| |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Lansare simultana Nintendo Revolution...iunie 2006 !! Link HERE...e SPoNG dar se pare ca nu e doar un zvon.
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
E misto cum corporatiile uita sa transforme $ in Euro cand trec Atlanticul. In SUA e 200 $, la noi e 200 Euro. Dar 200 $ inseamna de fapt 165.274 EUR, nu 200. Si totusi, chiar daca 300 este cel mai mic pret dintre cele 3, nu vad justificata diferenta de 162 $ fata de varianta americana... Adica la noi o sa fie aproape dublu pretul? Dar ce vorbim noi aici? FullMetal, de unde stii asta? | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Nintendo a fost mereu ptr "nostalgici" daca vreti sa spunem asa....tre sa respectam cel putin traditia impusa de aceasta "casa"...eu cumparasem Gamecube ca sa mai joc Mario si Zelda care intradevar au vadut consola dar au creat si primul adevarat fenomen de marketing/mania (ati uitat MARIO?!?!?!) in aceasta ordine de ideei au facut si Revolutin...ca sa te poti juca la jocurile vechi plus la anumite noutati care oricum nu cred ca au de gand sa concureze cu "astia mari"..cre dca revolution ca si gamecubve de altfel au fost gandite ptr o anumita felie de cumparatori....mare parte dintre acestia vor fi cei care prin anii 90 rupeau super nintendo si as amai departe si inca mai au acel feeling cu jopcurile "colorate" si aparent infantile
__________________ Plictisit De Oameni | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|