![]() |
| | #63 (permalink) | ||
|
pbdizayn sper sa nu ai dreptate cu downloadul contra cost...nu de altceva dar nu vad cum putem noi in romania sa facem asta... sper sa fie ce zice dark_master...dvd-uri cu mai multe jocuri de n64,nes,gc sau snes... bine mie unul mi-ar place sa fie down de catre noi de pe diferite siteuri , dam burn cu nero si play
__________________ ALL EYEZ ON ME | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Satoru Iwata a spus ca nu va fi free,o taxa va fi acolo. N-ai grija ca are lumea romuri (even me),probabil atunci majoritatea site-urilor care au rom-uri Nintendo vor ajunge cu adevarat "underground".
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Problema cu spatiul pe hdd nu e o kestiune prea grava. Un rom nu depaseste de regula 10 MB (am cateva de snes si de gba). Acuma nu stiu cum e cu cele de n64, dar nici alea nu ar trebui sa fie prea mari (ma gandesc la ceva gen 100-200 MB maxim, dar cred ca ar putea fi mult mai mici). Si daca ar baga o taxa sa dai, sa zicem 5$ pe joc, nu ar fi cine stie ce. Toata lumea ar lua joculete de snes & co. si Nintendo ar face mai multi bani. Daca baga ceva gen 20$ pe joc... mai bine nu. Poate doar cele de n64 sa fie mai scumpe... | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
- depinde ce hdd v'a avea consola - cel mai interesant ar fi sa poti cumpara un joc, sa ia un ID al consolei si sa ai acces la joc oricand iar nintendo sunt renumiti pentru inventivitate nu m-as mira sa am dreptate (adevarul este ca si in ziua de azi, eu achizitionez o licenta de joc si daca se strica mediul de stocare practic pierd si licenta .. foarte tampita treaba - cel putin in romania asa e, in occident pp ca poti suna la numerele de suport)
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
@MSLv Un rom de Snes are 1-2 MB.Unul de N64 are 8-12 MB,GBA pana in 10 MB (nu zic toate dar marea majoritate...in nici un caz 100MB...alea-s de NeoGeo 80MB) Exemplu: Mario64 8MB.
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
Exista romuri de N64 de 64 Mb, sau de 32. Majoritatea au insa 8 Mb. Ideea celor de la Nintendo la lansarea consolei a fost ca romurile se vor incarca mai repede (aproape instantaneu) fata de CD-urile de la PS1. Si au pierdut, deoarece pe un CD aveai loc nu gluma--->jocuri mai spectaculoase.
| ||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2005 | Quote:
Quote:
"The cost of producing an N64 cartridge was far higher than producing a CD: one gaming magazine at the time cited average costs of twenty-five dollars per cartridge, versus 10 cents per CD. Publishers had to pass these higher expenses to the consumer so N64 games tended to sell for slightly higher prices than PlayStation games did. While most PlayStation games rarely exceeded $50, N64 titles could reach $80." Cu alte cuvinte Sony putea produce 250 cd-uri in timp ce Nintendo producea o singura cartela... ![]() wikipedia Last edited by mariusV; 17-02-2006 at 00:18. | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
pai... N64 merge pe 64 biti, pe cand PS1 are un CPU de 32 biti... Deci e normal sa aiba o grafica mai curata ca PS1. Daca nu erau atat de incuiati cei de la nintendo, foloseau un disc de 8 cm (vreo 250 de mb parca are) pe care il bagau intr-o carcasa de plastic... Si astfel aveau suficienta memorie, era destul de rezistent pentru copii si nici nu foloseau CD normal... Tin minte prin 96(?) ca vedeam reclame pe cartoon parca la N64 si incremeneam cand vedeam ce grafica avea pe langa SNES-ul meu de sub televizor si de fiecare data ma imaginam cum ma jucam la el... | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Quote:
Good edit job.
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " Last edited by -=AlukarD=-; 17-02-2006 at 00:36. | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Si e ilegal orice rom..."unless you have the original".Si mai ales ca Nintendo isi va lansa propriul serviciu de "rom download" anul asta odata cu N.Rev si nu e free.
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Resident Evil 2 si Conker's Bad Fur Day (poate si altele) aveau 64MB pe cart (nu trebuia disk drive). dimensiunea jocului nu e data in prea mare masura de rezolutia texturilor, care oricum era mai mare ca la ps, jocurile puteau fi foarte mari (ca lume) fara sa ocupe mult, fiindca puterea mare de procesare ii permitea sa foloseasca compresie (ptr muzica, voce, imagine, filme) in timp ce ps doar "arata 15 jpeg-uri pe secunda" pentru a reda filme (nintendo folosea engine-ul ptr toate "miscarile de camera"), la fel si cu vocea, care era necomprimata pe cd.
__________________ - How did you know Eddy was still alive? - He's not, he's dead. He just forgot to lie down. | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Poza "noua" cu Nintendo Revolution. LINK Posibil Photoshop. Si ca de obicei pe un forum,people throw sh*t...ca aici,unde pana la urma poza cu controllerul leaked ianinte de TGS era 100% adevarata.Hmm...these people. BTW...pentru mine poza e fake.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|