![]() |
| | #101 (permalink) | ||
| Hideo Kojima Wii™ game at E3 ? http://www.gamespot.com/pages/news/s...ic_id=24568676 Unique version of Spiderman 3 (Wii™) at E3: http://wiispot.com/spiderman-3-to-hit-wii-at-e3/49/ Rayman Raving Rabbids™ la E3 2006...si prima poza Wii™.
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
EGM info has been leaked revealing a Wii launch price of $250 later this year. Here's what we know: $250 launch price Virtual console games - $2-3 per NES game, $5 per SNES, $10 per N64 Controller to have built-in speaker Wii versions of Mario and Super Smash Bros. titles will launch this fall, but Metroid Prime 3 now carries a tentative 2007 release date. game is 80% complete. The development team required extra time to tweak the graphics, add Wii functionality and add more content. Graphically, Twilight Princess now has more saturated textures, giving the game a more anime look. | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Nintendo Wii va avea cu siguranta jocurile ce vor arde cele mai multe calorii. . Un record il detine sigur Serios vorbind, iti poti da numai cu presupusul inainte sa joci, daca va fi un gameplay inovator sau nu ( asta inseamna sa te poti adapta la el si sa joci jocurile cu placere, pentru ca ceva nou este cu siguranta).http://wii.nintendo.com/games_wiisport.html | ||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Nintendo Wii controller 2: http://www.joystiq.com/2006/05/09/co...hell-revealed/
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Man, pe de o parte ai dreptate... e o super inovatie. Din pacate are muuult prea multe bad sides. Daca stai 10 minute si te pui in situatia de a juca asa ceva, vei intelege despre ce vorbesc. Hai sa luam 2-3 cazuri, la restul presupun ca te vei gandi si singur: 1. Orice alt joc ce nu este First Person, sau care nu necesita "incadrarea" playerului impreuna cu controlul exact in pielea personajului... e doomed. Pt. ca, sa fim seriosi, una este cand foloseste cele 2 controllere ca pe o miscare normala, coordonare ochi/maini pe care le ai in activitatea normala, zi de zi (de exp batutul oualelor, lovit cu racheta de tenis, batut un cui, etc)... si alta este un Third Person, in care tu devii arcul (de exp)... si in cazul cel mai usor, in care personajul din joc sta cu spatele la tine, te chinui, te rotesti, te imaginezi extensia arcului... dar ce faci cand personajul se intoarce brusc cu fata (avand in vedere ca totusi te bati cu mai multi inamici ce vin din diverse directii - tot ca exemplu). Iti zic eu ce se va intampla... iti vor lua secunde bune pana sa iti dai seama ca s-au schimbat coordonatele, ca stanga e dreapta, sus e jos, si invers... Astfel de jocuri ar fi prea obositoare pt. un gamer serios... pare fun pt. ceva vreme, insa incearca sa-ti imaginezi cum e... ia 2 telecomenzi, da drumul la PS2 (de exp), da drumul la un Devil May Cry, un God of War, etc. 2. Exemplul jocului ala de tenis (care btw, cred ca a fost facut la misto, are o grafica de 2 lei)... Pai stimabile, unde Dzeu joci tu cu inca 3 prieteni intr-o casa normala (poate doar daca ai vila), stand in picioare si dand din maini ca apucatul ? N-am eu un apartament nici prea mare, nici prea mic, dar stiu cand am jucat Top Spin 2 in campionat cu inca 5 amici, ca era nebunie mare, si totusi stateam pe scaun, si nu ne dadeam palme cu telecomanda... In cazul lui Wiiiiii (i still hate this name) renunt la prieteni, eventual joc cu maxim inca o persoana... si pe aceea o pun sa semneze inainte sa inceapa sa joace, o polita de asigurare... pt. ca daca scapa telecomanda fix in plasma... ia alta noua (desi am vazut ca parca la prezentare avea un fel de "agatatoare" de mana)...3. Incearca pt. 30 de minute sa mimezi ca ai juca ceva cu o telecomanda tinand-o in sus, miscand-o in toate directiile... dupa care gandeste-te ce medic trebuie sa consulti... E obositor. De fapt, incearca pt. 5 minute sa stai cu mana intinsa, cu o telecomanda in mana, incercand sa impusti rate imaginare pe tv... Bafta ![]() Cam atat ca e totusi 4:30 dimineata... si cred ca am vazut la trailere de am innebunit. Concluzia pana acum este urmatoarea: PS3: lots of dreams, interconectivitate, prea mult render prea putin ingame, pierde vibratiile la controller, castiga giro movement, pret destul de ok, asteptam lansarea. X360: lots of ingame, titluri de care nici nu s-a vorbit pana acum au aparut subit, multe idei interesante (gen trade ingames), arcade castiga mult cu super titluri, visul de 160 jocuri pana la finishul anului, ca plus usb hd-dvd, o noua casca, volan wireless Wii: lots of fun, controller care deschide o noua poarta pt. jocuri care n-ar fi putut exista pana acum, din pacate grafica vazuta este de nivel PS2 sau chiar mai jos una peste alta, topul pana acum e clar (pt. mine cel putin): X360 - locul 1 (avantajul de a fi deja pe piata) PS3 - locul 2 (dar doar daca isi tin promisiunea de a iesi pana in Noiembrie 2006) Wii - locul 3 pt. inovatie O noapte/dimineata placuta va doresc ! | ||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
Eu unu' sunt convins ca oamenii au gandit suficient controllerul ala incat sa nu fie greu de folosit, mai ales ca oamenii marseaza pe piata non gamerilor. Asta una. A doua, iara sunt destul de convins ca miscarile facute de "actori" in prezentare au fost exagerate (ca si meciul de tenis, care evident a fost facut la caterinca) pentru a evidentia ce poate face sistemul. Iti dai seama ca vei putea lovi cu racheta mingea si stand lejer in fotoliu si miscand "redus" controllerul in jur. Sunt totusi oarecum de acord cu tine, este foarte posibil ca la un moment dat sa imi doresc sa nu fac sport cu mainile personale in fata TV-ului, ci sa fiu ce trebuie sa fiu pt un console gamer, si anume un maret couch potato ![]() Evident, pana nu punem mana pe el, speculam, insa daca tot o facem, io unu' speculez ca o sa-mi placa foarte tare . O alta chestie care ma incanta in mod deosebit este pretul. Nu stiu de altii, dar eu nu imi voi putea permite sa dau peste 600 de euro pe un PS3, probabil in jur de 60 de euro pe un singur joc si nu stiu cate mii de euro pe un televizor compatibil HD. Este o investitie mult prea mare pentru buzunarul meu. Se pare ca unii uita ca o consola trebuie sa fie in primul si in primul rand affordable, si nu sa marseze pe brandul dovedit de-a lungul anilor doar pentru a baga un pret de neam prost. Si nu, nu prea ma intereseaza ca pierd bani, o sa si-i recupereze cu varf si indesat in urmatorii ani. Ca impresie subiectiva (referitor la cele 2 prezentari, Nintendo si Sony), prezentarea de PS3 mi s-a parut foarte "noi suntem cei mai smecheri, noi stabilim ce se intampla in gaming, si nu voi". Senzatia asta m-a iritat puternic toata prezentarea, si am avut rabdarea sa o urmaresc cap coada. Cheliosul ala, presedinte la Sony Entertainment etc cel putin...GOD, l-as impusca pe loc, nu-si mai incapea in costum de cat de important era, cu jobul lui basit, pe scena lui basita. Pe de alta parte, ma uit la Nintendo, si efectiv ma indragostesc de fata lui Myamoto, care pur si simplu radia cand dirija orchestra aia de omuleti, si se agita atat de natural si putin fortat pe scena cand se juca tenis. E o impresie, binenteles, bazat pe ce a scos masina de marketing Sony, si ce a scos masina de marketing Nintendo. Indiscutabil PS3 are cele mai multe titluri care as vrea sa le joc, insa la fel de indiscutabil, Nintendo are noutatea, originalitatea, spiritul care ma atrage, si pretul. Daca m-ar tine buzunarul, le-as cumpara pe amandoua. Dar...nu ma tine. Referitor la X360, singurul lucru care m-ar face sa il cumpar este dovedirea ca sistemul ala al lor de interconectare cu PC-urile ce ruleaza Vista si cu telefoanele mobile functioneaza, si functioneaza bine. Altfel, shootere am si pe PC, si sa cumpar consola doar ca sa ma joc singurul titlu care chiar ma intereseaza (Kameo) nu mi se pare o investitie foarte inteligenta. Besides, inca ma distrez de nu se poate cu batranu' Playstation 2 | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
Wii va fi cumparat in continuare de fanii Nintendo, dat fiind ca big N are franchize exclusive, extrem de puternice si populare printre fani. Daca isi va mari cota de piata luind clienti de la Sony/Microsoft...ramine de vazut. Intr-adevar si pe mine m-a enervat cheliosul de la Sony. Nintendo a ales sa-l lase pe Myamoto sa prezinte, omul fiind o legenda. Sony a adus doar un alt executive pe scena. | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
| http://arstechnica.com/news.ars/post/20060607-7009.html Pe scurt ce scrie acolo : -Titlurile vechi downloadabile vor costa de la 4.5 pana la 9 $. -Se suplimenteaza productia de DS Lite ..japonezii aia sunt "foamea-n gat" ![]() -Se pot downloada demo-uri de DS si juca pe Wii -Ds se poate folosi ca touchscreen pentru Wii,jocurile ds se vor putea juca astfel si pe Wii --------- Data lansariii si pretul vor fi anuntate in septembrie . | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
| http://www.infendo.com/2006/06/how-e...ayable_20.html round-up cu toate jocurile prezentate la E3 + cum se "misca" wiimote la fiecare. | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
| Wii 22 hardware pics: http://www.gfdata.de/archiv06-2006-gamefront/1835.html
|
| | #116 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
Nu stiu de ce, dar Wii imi inspira foarte mult Lego style. Oricum, daca la PS3 te gandesti daca sa dai atatia bani sau nu, daca merita sau nu, la Wii zici "I got to have this, just for the fun of it "
| ||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
stiti care e diferenta dintre Nintendo Wiiiiiiiiiiii si PS3? la PS3 ai primu contact cu jocurile si consola propriu zis... e ceva de genul: mamamaaaaaaa cum arataaaaaaaaaa BESTIALLLLLLL... sunt curios cat costa... 600$+ ? ffs... mai ma tine PC-ul cativa ani... La Wii e ceva de genul... cat de tareeeeeeeeee... ala joaca tenis... Pfaiii uita-te cat de tare se bat astia cu sabii cu wii-moteurile... catttttt de tareeeeee poate sa fie noul Mariooooooooooo.... Trebuie sa am consola asta... cat poate sa coste? 200-250$? Pfai.... de 3 ori mai ieftina decat PS3... grafica nu se compara dar e 3x more fun... With all due respect... WII rulez... crappier graphics but twice the fun... nah... de grafica te plictisesti.. iti zic sigur. merge odata de doua ori de 3 ori... marfa asta e... dar una e sa te joci ceva sa nu te plictisesti... eu unul prefer gameplay over graphics. wiii powah
__________________ 22-10-2007, 20:39 ~ 1000th Post | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Eu zic ca Wii este pentru fanii jogging, miscare, fitness... nu e pentru grasi ca mine... dar tot ma risc. Eu zic ca asta va fi farmecul consolei, nu grafica extraordinara, cat modul de implementare al controllerului, si jocurile "classice" Nintendo... fun fun fun. In plus, pretul o face o consola atractiva. Sunt curios cat vor costa jocurile totusi... Stiti cum zice lumea X360 + Wii > PS3 | ||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Quote:
)caz ca nu se discutase ... e livrat cu 2 controalere... WII-moteul de jucat tenis si pescuit prin casa si un controller classic
__________________ 22-10-2007, 20:39 ~ 1000th Post | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|