![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Threadul e deschis pt. cei kre detin o consola Gamecube! BTW unde pot gasi controllere de gamecube, jocuri (mai multe decat la ultra pro, hypermarketuri etc)? Am nevoie neaparat de controller nou... chiar wireless nu ar strica? unde pot gasi broadband adaptor pt gamecube??? de fapt pot gasi undva in romania asa cva?
__________________ Mr. Ice | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Te pot ajuta cu modare ptr game cub , modchip pe stock , mai multe produse pe sait ptr console : www.modchip-land.com. Contacteza ma si se rezolva .
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
controllere gasesti la www.vitacom.ro | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2006 |
Daca studiezi mai bine oferta este si modchip pe stock ptr game cube , cine are ochi de vazut vede , iar modarea la cube e fff rara , cine este interesat se rezolva , modchip usor de montat, se livreaza cu schema de montaj , la cerere se asigura si montajul.
| ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Hm ice_man2160 pleci din tara sa iti iei jocuri si altele mai ieftine ? pai stii cat am dat pe mario kart aici in canada? 55$cad adica 50$ americani eu zic ca este destul de scump si pentru 1 canadian.singurul avantaj este ca mai gasesti uzate am luat eu turok-evolution cu 15$ dar sincer nu prea merita cd este cam zgariat si garantia este de 1 luna avantaj ar fi ca ai putea sa il schimbi cu altele platind 3$ si apoi o diferenta de ''pret" 5-20$ pentru ca un usaje ajunge si la 40$ depinde de joc.Deci concluzia ?Mai bine pun un chip cu 30$ si am scapat de probleme . Nu???? | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
modchip-ul rezolva o problema interesanta....compatibilitatea cu jocurile NTSC (sau PAL, dela caz la caz)....plus o alta problema pe care o stim cu totii Eu am facut modingul la al meu si merge perfect cu orice tip de joc.Apropo, fac schimb de jocuri cu cei interesati Yahoo ID:anjelics2
__________________ Oamenii sunt si ei niste animale. Doar ca se cred mai inteligenti. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|