![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
nu cred sincer ca exista in ro reselleri pt. asa ceva..eventual sa gasesti la unu altu care isi ia lui si mai ia 1-2 buc in plus , in principiu ar trebui sa fie in vanzare o data ce apar pe : http://shop.01media.com/en/ (suedia) , http://www.kicktrading.ca/ (canada) si probabil multe altele din hongkong china etc
| |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Se gaseste pe okazii.ro .. era cineva care aduce (la anunturi platite), vrea 95 EU pe bucata din cate tin eu minte Cris a dat pe al lui 110 EU, comanda din afara. Eu am dat 100 EU pe al meu cu tot cu card de 512 MB (CF) Sunt foarte misto jocurile de DS - mai ales alea care folosesc din plin touchpadul - geniale. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Daca sunteti mai multi interesati de DS Lite negru Eu, hai sa o punem de un group buy ca si pe mine ma intereseaza. Asa platim transportul in comun. ps: Luna asta or sa apara carduri speciale numai pt DS Lite, anume EZ4 Lite (cu cartela microSD) si G6 Lite cu 4Gb. Last edited by Dead Ghost; 14-06-2006 at 23:45. | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Eu am avut 3 PSP-uri pana acum ... de fiecare data revenind spunandu-mi "hai sa-i mai dau o sansa". Acum nu zic ca e naspa, are niste jocuri foarte misto dar per total ... e boring! Dar DS-ul e altceva parca ... pictochat, jocuri online mai bune, suporta toate jocurile din trecut, nu e scump iar acum (DS Lite) pot sa zic ca imi place mai mult la design decat PSP-ul si per total imi lasa un feeling de old-school ceea ce e cool ![]() Dar faza cu vanzarile, daca te uiti la urmatoarea saptamana o sa vezi ca au scazut vanzarile cu aprox 130k de unitati. Deci era ceva temporar. Oricum, si in momentul de fata se vinde muuuult mai bine decat PSP-ul. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
29 May - 4 June DS Lite: 135,614 PSP: 24,595 Ca sa fiu obiectiv ![]() Oricum una peste alta in japonia astia chiar au inteles ca consolele sunt pt. gaming in principiu , si isi aleg consola in functie de jocurile preferate , nu pt. ca au unitati blu-ray , sau ca suporta xvid sau ca au nushce gimmickuri , se poate vedea foarte usor in sales charts ca atunci cand iese un joc bun pt. ps2 de ex sar si vanzarile de console ps2 accordingly. My point is consoles are for gaming , daca mai au si un extra in plus foarte bine , dar filmele prefer sa le vad tot pe un tv / monitor , muzica sa o ascult tot din ipod samd | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
- dar si pe NDS poti vedea filme (convertite in format proprietar ) si asculta mp3 etc - card de memorie sa ai - si slava domnului CF ul e multtttt mai ieftin decat MS ul poti citi ebooks etc etc etc nu are inca browser web dar am inteles ca o sa fie si ala (thank's opera)- muggs e chestie de gust algerea intre NDS(lite) si PSP cel mai bine e sa le ai pe ambele (sau pe toate 3 daca ai deja NDS si iti iei lite) | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
mi-am facut comanda pt. lite azi ![]() LE : a aparut si EZ4 Lite pe 15 , la doar 36$ http://www.winsunx.com/list.php?mod=Brand_EZ Last edited by muggs; 16-06-2006 at 14:43. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|