![]() |
| | #901 (permalink) | ||
|
daca poti CycloDS daca nu DSTT,M3 Real,Supercard DS One,R4. acuma stiu ca iar le-am insirat dar depinde si de cat esti dispus sa dai. oricum daca numai jocurile te intereseaza atunci oricare e bun.
__________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #905 (permalink) | ||
|
nu pot sa vorbesc decat despre R4 pt. ca asta il am, de 3 luni 0 probleme cu el, nici macar nu am ultimul firmware pus si ruleaza absolut orice ps. si daca e sa o spunem pe aia dreapta Ds TopToy e clona de r4 iar cyclods e clona de Supercard Ds One, deci imo sds1 si r4 sunt "taticii" | |||
|
| | #906 (permalink) | ||
|
da dar totusi CycloDS e mai bun ca Supercard DS One. la fel si DSTT de R4.
__________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #907 (permalink) | ||
|
ai si ceva concret cu care sa sustii asta ? nu mi-o lua in nume de rau dar chiar sunt curios , avand in vedere ca cei de la cyclo copiaza toate features de la supercard la o saptamana dupa ce apar , iar tt nu are absolut nimic in plus fata de r4, si apropos team cyclops s-au "lansat" pe piata asta de chips cu o clona de wiinja pt. wii , cyclowiz, la ei codingul se rezuma la copy&paste de la restul care isi bat capul
| |||
|
| | #908 (permalink) | ||
|
pai vezi reviewurile de la gbatemp si parerile userilor de pe oriunde.
|
| | #911 (permalink) | ||
| Quote:
Legat de instabilitate software, uneori mai sunt buguri prin os, dar nu am auzit de vre-un cart sa nu poata rula backups sau homebrew din cauza asta. Si cum in afara de jocuri (si muzica, filme, pda un unele cazuri) restul se face prin intermediul homebrew, no worries.DSTT are sdhc in plus cel putin. Dar trebuie bagat in seama ca se cam plange lumea de calitatea lor.
__________________ Misery loves company. Rat brained degenerates plague the planet. Minds function on a hopelessly unevolved level. Could not process reason if given 15 lifetimes. Contemplation of the universe not even an option. Cosmic space anomaly. Not enough time. Good luck humans, good luck. | |||
|
| | #912 (permalink) | ||
|
M-am saturat de M3 real (care nu-mi merge). O sa-mi iau ceva mai old-gen care macar a fost testat si stiu sigur ca merge. Nu mai tb decat sa ma decid intre R4DS si M3 simply. Din cate am citit cica ar fi absolut identice, doar ca R4 e facut de firma originala si M3 e facut sub licenta. Am vazut ca M3 simply (cel putin ala alb) are niste bucatele de plastic care desparte contactele (ca la un joc original). Pt R4 nu am gasit poze cu spatele ca sa vad cum este. Dintre cei care aveti R4, puteti sa-mi spuneti si mie daca are sau nu despartitoare? M3 real-ul nu are si din cauza asta cred ca mi s-a stricat (e posibil sa fi facut scurt-circuit intre pini). LE: Am reusit in cele din urma sa gasesc niste poze (pe la pagina 23 de rezultate google :P) cu m3-ul si r4ds-ul. Se pare ca amandoua au despartitoare intre pini. Doar nenorocirea aia de m3real nu are http://scorpei.com/R4DS.html
__________________ Have FUN, FeeL E! Last edited by fili; 31-01-2008 at 14:51.. | |||
|
| | #913 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Apropo, teoretic un card dinasta ce face? E doar o memorie?
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #914 (permalink) | ||
|
ceva in genu. care stiti echostore de unde e ? uk? alte magazine online din EU care are preturi bune si sunt serioase nu stiti?
|
| | #915 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
Address: USA EchoStore.com 37 Sherwood Terrace,Unit 109 Lake Bluff, IL, 60044,USA Canada Echostore.com P.O.Box 20058, Toronto,Ontario,M1W 3Y8,Canada Phone: (416)273-7827 eu am sa-mi incerc norocu la bamboogaming aia, pt freeshipping mai mult ^^ mai e varianta ebay, cu un cont de paypal, la online stores de pe-acolo mai departe nu stiu, gameyeah, daca se baga cineva, lemme know, vreau un r4, poate o punem de-un shipping | ||
|
| | #916 (permalink) | ||
|
Echostore sunt foarte seriosi, livreaza repede, la cateva ore de la plasarea comenzii. Din pacate nu au (sau n-am gasit eu) serviciu de tracking al comenzii, sa vad si eu pe unde a ajuns (am una trimisa by ground si-s tare curios pe unde anume pe fundul atlanticului o fi ). Iti trimit vreo 4 mailuri, unul sa-ti confirme comanda, unul cu o chitanta, unul sa-ti spuna ca s-a expediat comanda si ultimul de la posta americana sa-ti spuna ca l-au trimis spre tine. Cu avionul de 15$ vine in 5 zile.
__________________ Have FUN, FeeL E! | |||
|
| | #917 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 | Order Tracking (pt echostore) After you finish your on-line order, you will receive an e-mail to confirm your order and show the ordered items plus payment method information. Please check your shipping address again to make the shipping address is correct. When we send your order out, you will receive a tracking # for your package by another e-mail. lumea lauda si www.realhotstuff.com bamboogaming cica trimit pachetele poimarti ( ._.) | ||
|
| | #919 (permalink) | ||
|
ba da. la gameplay.ro este supercard ds one si R4.
|
| | #920 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Have FUN, FeeL E! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |