![]() |
| | #1061 (permalink) | ||
|
Da,e free de tot.
__________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1063 (permalink) | ||
| Am pana in prezent 3 comenzi de la ei (una e pe traseu), nu numai pentru accesorii de DS, si pot spune ca sunt de incredere, nu mint cand zic ca e free.
__________________ Misery loves company. Rat brained degenerates plague the planet. Minds function on a hopelessly unevolved level. Could not process reason if given 15 lifetimes. Contemplation of the universe not even an option. Cosmic space anomaly. Not enough time. Good luck humans, good luck. | |||
|
| | #1065 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Jocuri NDS
Am multe jocuri ptr DS.Le vand sau le schimb ptr o alta consola NDS touchscreen.Toate sunt originale: -naruto ninja council 3(eur ver) -new super mario bros -sonic rush -mario slam basketball -super mario 64 ds -the legend of spyro a new begining -wario master of disguise -yoshi's island ds Contactati-ma pe adresa de e-mail:mstojadin@yahoo.com Sunt din Bucuresti. | ||
|
| | #1066 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
Si eu am o dilema. Am un Nintendo DS Lite si vreau sa imi cumpar un card pentru jocuri. Ma incurc in detalii precum: Rumble Pack, Simply, Real(M3) Care este cardul potrivit pentru mine, pe care il pot achizitiona de pe DealExtreme? | ||
|
| | #1067 (permalink) | ||
|
am fost la MG din Polus Center Cluj si au oferta la DS Lite, costa 3 mil si ceva. se merita,pretul normal era de 4 mil si ceva.
__________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1068 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
| ||
|
| | #1069 (permalink) | ||
|
rog cititi noile reguli (punctele 5 si 6).
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #1071 (permalink) | ||
|
gameplay.ro pentru ca nu e mort. alta sursa romaneasca nu este.
|
| | #1080 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]() Asteptam de la E3 si o noua Zelda pe DS, dar conferinta Nintendo a fost atat de booooring , si au prezentat numai tampenii!
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |