![]() |
| | #1101 (permalink) | ||
|
Pai am luat de la ei 2 M3 Real si un M3 Simply. Transportul a fost vreo 25$ par avion (cu tracking number), mi-a ajuns acasa la 4 zile dupa ce am facut comanda. N-am platit nimic la posta. Am platit cu MasterCard, dar merge si payPal. L.E.: am uitat sa precizez, nu am cumparat toate card-urile in aceeasi comanda
__________________ Have FUN, FeeL E! Last edited by fili; 26-10-2008 at 11:26.. Reason: completari :) | |||
|
| | #1103 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
ma poate ajuta si pe mine cineva, mi-am luat de curand un NDS lite si vroiam sa-mi cumpar un card.... nu ma prea pricep, de exemplu daca as cumpara ceva de genul: http://www.m3adapter.com/SLOT-1_Series_M3DS-R.htm...de ce as mai avea nevoie (inafara de un card micro sd)..mai intereseaza mai mult cum leg cardul la pc, multumesc mult
| ||
|
| | #1109 (permalink) | ||
| Quote:
DS-ul insa, nu trebuie nici modat nici flashuit. Ca sa poti rula homebrew sau alte aplicatii, iti trebuie doar un card special (de exemplu R4DS)
__________________ Have FUN, FeeL E! | |||
|
| | #1111 (permalink) | ||
|
1.Daca sunt mai multe DSuri aproape se pot conecta fiecare la fiecare chiar daca nu ai internet. 2.Prin internet wireless. Te conectezi la internet, cauti/faci jocul si se conecteaza alti la tine din toata lumea. Sau poti face cu Friend Code, adica sa se conecteaza numai cei care iti au Friend Codeul. 3.Unele jocuri au optiunea Download Play, adica tu ai jocul si cineva nu, poti sa ii transmiti o parte din joc, de exemplu un nivel si sa va jucati acel nivel impreuna. | |||
|
| | #1112 (permalink) | ||
|
Happy owner of DS since today ![]() Am intrat si eu in club cu un Ds Lite Black si un joc: Pokemon Pearl ![]() Daca exista ceva ce ar trebui sa stiu despre DS din postura de newbie, as fi recunoscator celui care mi-ar da informatii cu privire la acest aspect . Pana acum, e super !
__________________ Ceva de genu' ^ | |||
|
| | #1113 (permalink) | ||
|
deci sa va explic... mi`am gasit niste carti super tari online.. (carti de citit) si as vrea sa stiu daca e vre`un card care poate sa mi le afiseze pe DS ... (precizez ca ,cartle sunt deschise cu adobe reader desi nu cred ca are vre`o importanta) cand sunt plecata cu masina etc.. asa sa pot sa imi termin c am inceput acasa.. astept replay...
| |||
|
| | #1114 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Misery loves company. Rat brained degenerates plague the planet. Minds function on a hopelessly unevolved level. Could not process reason if given 15 lifetimes. Contemplation of the universe not even an option. Cosmic space anomaly. Not enough time. Good luck humans, good luck. | |||
|
| | #1115 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 |
Am cumparat jocul Sonic Chronicles The Dark Brotherhood si am ramas blocat la capitolul 4 Lupul din umbra. Nu stiu cum sa fac sa trec de poarta aia unde apare pe un ecran deasupra un cod din patratele iar eu trebuie sa pun personajele pe niste butoane ca sa o deschid dar nu inteleg cum trebuie si ce mai trebuie sa fac. Daca poate cineva sa ma ajute sa-mi spuna cum pot sa trec de poarta aia....
| ||
|
| | #1118 (permalink) | ||
|
deci sa incep cu inceputul am auzitca pe un card pt. nintendo DS putem rula si flime am cautat pe google si pe torente...filme pt nintendo DS dar fara succes..am auzit ceva de convert program care schimba tipul de fisier... putin ajutor din partea celor care stiu si au mai incercat? | |||
|
| | #1120 (permalink) | ||
| Quote:
Este distribuitor oficial in Romania, banii nu se trimit in avans ci ramburs prin curier rapid. @andreutzik ai nevoie de moonshell instalat. Se gaseste foarte usor cu un search pe google. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |