Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > Nintendo Wii / GameCube / DS

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-10-2008, 11:24   #1101 (permalink)
Registered User

fili's Avatar

Pai am luat de la ei 2 M3 Real si un M3 Simply. Transportul a fost vreo 25$ par avion (cu tracking number), mi-a ajuns acasa la 4 zile dupa ce am facut comanda. N-am platit nimic la posta. Am platit cu MasterCard, dar merge si payPal.

L.E.: am uitat sa precizez, nu am cumparat toate card-urile in aceeasi comanda

Last edited by fili; 26-10-2008 at 11:26.. Reason: completari :)

fili is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2008, 12:58   #1102 (permalink)
Final Fantasy Freak

SisterRay's Avatar

Mai e şi consoleplus.co.uk, dar ei nu au R4, în schimb au alte scule de mânărit NDS-ul.

SisterRay is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2008, 08:06   #1103 (permalink)
Registered User

ma poate ajuta si pe mine cineva, mi-am luat de curand un NDS lite si vroiam sa-mi cumpar un card.... nu ma prea pricep, de exemplu daca as cumpara ceva de genul: http://www.m3adapter.com/SLOT-1_Series_M3DS-R.htm...de ce as mai avea nevoie (inafara de un card micro sd)..mai intereseaza mai mult cum leg cardul la pc, multumesc mult

eneea is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2008, 19:24   #1104 (permalink)
Moderator

paulpc's Avatar

S-ar putea sa iti dea un adaptor microSD pe care il conectezi in USB la calculator (exemplu: vezi imaginea).
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	microSD1.jpg
Views:	38
Size:	7.8 KB
ID:	402830  

paulpc is offline    Send Message via Google Talk to paulpc Reply With Quote
Old 18-11-2008, 22:27   #1105 (permalink)
Registered User

andreutzik's Avatar

Ha !

pe dealextreme se plateste neaparat cu paypal? sau se poate plati direct cu cardul?va rog plss.. ca vreau sa imi cumpar un dstt un micro sd si o husa pentru nintendo

andreutzik is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2008, 12:53   #1106 (permalink)
Registered User

fili's Avatar

Numai PayPal.

Old 19-11-2008, 20:29   #1107 (permalink)
Registered User

andreutzik's Avatar

aha ok ms:*

Old 21-11-2008, 12:48   #1108 (permalink)
Registered User

razvanyk93's Avatar

Flashuire = modare?

Sallz allz sunt nou in domeniu si as fi interesat dak flashuirea si modare sunt acelasi lucru...
Si dak da...cine sta in craiova si poate sa mi-l modeze si mie(contra cost,normal).Ms
App :Cumpar jocuri pt nintendo ds!

razvanyk93 is offline    Reply With Quote
Old 28-11-2008, 16:28   #1109 (permalink)
Registered User

fili's Avatar

Quote:
Originally Posted by razvanyk93 View Post
Sallz allz sunt nou in domeniu si as fi interesat dak flashuirea si modare sunt acelasi lucru...
Si dak da...cine sta in craiova si poate sa mi-l modeze si mie(contra cost,normal).Ms
App :Cumpar jocuri pt nintendo ds!
Flashuire inseamna sa schimbi firmware-ul consolei, fara sa faci nicio modificare hardware. Modare inseamna modificari hardware, de multe ori instalarea unui chip suplimentar, insotit de multe ori de flashuire. Atat flashuirea cat si modarea atrag pierderea garantiei.
DS-ul insa, nu trebuie nici modat nici flashuit. Ca sa poti rula homebrew sau alte aplicatii, iti trebuie doar un card special (de exemplu R4DS)

Old 08-12-2008, 23:09   #1110 (permalink)
Registered User

Lilpufu@'s Avatar

o intrebare! tot vad peaci si prin mai multe forumuri ca te`ai putea juca pe consola nintendo ds in retea pe net sau asha ceva! imi explica si mie ceva ce poate sa insemne asta de unde pot face si eu rost cat ar costa mai multe detalii. Mersi anticipat!

Lilpufu@ is offline    Reply With Quote
Old 08-12-2008, 23:22   #1111 (permalink)
Moderator

paulpc's Avatar

1.Daca sunt mai multe DSuri aproape se pot conecta fiecare la fiecare chiar daca nu ai internet.
2.Prin internet wireless. Te conectezi la internet, cauti/faci jocul si se conecteaza alti la tine din toata lumea. Sau poti face cu Friend Code, adica sa se conecteaza numai cei care iti au Friend Codeul.
3.Unele jocuri au optiunea Download Play, adica tu ai jocul si cineva nu, poti sa ii transmiti o parte din joc, de exemplu un nivel si sa va jucati acel nivel impreuna.

paulpc is offline    Send Message via Google Talk to paulpc Reply With Quote
Old 24-12-2008, 21:08   #1112 (permalink)
Nick anterior: oCSigen

DedV's Avatar

Happy owner of DS since today
Am intrat si eu in club cu un Ds Lite Black si un joc: Pokemon Pearl
Daca exista ceva ce ar trebui sa stiu despre DS din postura de newbie, as fi recunoscator celui care mi-ar da informatii cu privire la acest aspect .

Pana acum, e super !

DedV is offline    Reply With Quote
Old 27-12-2008, 00:46   #1113 (permalink)
Registered User

andreutzik's Avatar

deci sa va explic... mi`am gasit niste carti super tari online.. (carti de citit) si as vrea sa stiu daca e vre`un card care poate sa mi le afiseze pe DS ... (precizez ca ,cartle sunt deschise cu adobe reader desi nu cred ca are vre`o importanta) cand sunt plecata cu masina etc.. asa sa pot sa imi termin c am inceput acasa.. astept replay...

Old 27-12-2008, 13:11   #1114 (permalink)
Ike
Nick anterior: FullMetal

Ike's Avatar

Quote:
Originally Posted by andreutzik View Post
deci sa va explic... mi`am gasit niste carti super tari online.. (carti de citit) si as vrea sa stiu daca e vre`un card care poate sa mi le afiseze pe DS ... (precizez ca ,cartle sunt deschise cu adobe reader desi nu cred ca are vre`o importanta) cand sunt plecata cu masina etc.. asa sa pot sa imi termin c am inceput acasa.. astept replay...
Homebrew care sa citeasca fisiere pdf direct nu exista. In schimb exista un ebook reader numit dslibris care citeste fisiere html ce le poti obtine folosind un convertor pdf to html. De rulat va rula pe orice flashcart care suporta homebrew, adica mai toate care sunt acum pe piata.
Misery loves company. Rat brained degenerates plague the planet. Minds function on a hopelessly unevolved level. Could not process reason if given 15 lifetimes. Contemplation of the universe not even an option. Cosmic space anomaly. Not enough time. Good luck humans, good luck.

Ike is online now    Reply With Quote
Old 03-01-2009, 22:34   #1115 (permalink)
Registered User

Am cumparat jocul Sonic Chronicles The Dark Brotherhood si am ramas blocat la capitolul 4 Lupul din umbra. Nu stiu cum sa fac sa trec de poarta aia unde apare pe un ecran deasupra un cod din patratele iar eu trebuie sa pun personajele pe niste butoane ca sa o deschid dar nu inteleg cum trebuie si ce mai trebuie sa fac. Daca poate cineva sa ma ajute sa-mi spuna cum pot sa trec de poarta aia....

schiaucu is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2009, 04:11   #1116 (permalink)
Registered User

G0oFy's Avatar

Aici ai un walkthrough.

G0oFy is offline    Reply With Quote
Old 17-01-2009, 14:13   #1117 (permalink)
L69
Registered User

L69's Avatar

Cum se cumpara de pe GamePlay?
Vreau sa imi iau un SuperCard DS one...
Si nu vreau sa ma fraiereasca sau ceva.Cu bagatul banilor in banca etc.

L69 is offline    Reply With Quote
Old 17-01-2009, 16:26   #1118 (permalink)
Registered User

andreutzik's Avatar

Question

deci sa incep cu inceputul am auzitca pe un card pt. nintendo DS putem rula si flime am cautat pe google si pe torente...filme pt nintendo DS dar fara succes..am auzit ceva de convert program care schimba tipul de fisier... putin ajutor din partea celor care stiu si au mai incercat?

Old 17-01-2009, 17:41   #1119 (permalink)
L69
Registered User

L69's Avatar

Siteuri din Romania de unde sa iau SuperCard Ds one in afara de gameplay sunt?
ConsolePlus e din romania?

L69 is offline    Reply With Quote
Old 17-01-2009, 17:45   #1120 (permalink)
Registered User

xargon's Avatar

Quote:
Originally Posted by L69 View Post
Siteuri din Romania de unde sa iau SuperCard Ds one in afara de gameplay sunt?
ConsolePlus e din romania?
Trimite un PM lui baten de pe CG, al lui e gameplay. Am comandat si eu un supercard de la el. Alte siteuri nu sunt, eventual second hand dar nu ai garantie.
Este distribuitor oficial in Romania, banii nu se trimit in avans ci ramburs prin curier rapid.

@andreutzik ai nevoie de moonshell instalat. Se gaseste foarte usor cu un search pe google.

xargon is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > Nintendo Wii / GameCube / DS

Thread Tools

Posting Rules