![]() |
| | #1141 (permalink) | ||
|
e cineva interesat de propunerea mea adica.. cineva care are cont de paypal.. si e oferit sa ma ajute va rog? dau banii tot...platesc tot ce trebuie.. sa ma ajute cu o comanda de pe deal extreme?.. .. va rog eu frumos.. nu e foarte mare...va multumesc.. sau cand isi face cineva o comanda plss anuntatima si pe mn si .. vedem va rog frumos
Last edited by andreutzik; 17-02-2009 at 21:33.. | |||
|
| | #1142 (permalink) | ||
| Quote:
![]() La capitolul nume de card, parerile sunt impartite. Eu am avut M3 Real si M3 Simply. Sunt ok amandoua (real-ul este mai nou, are niste features in plus). R4DS e foarte asemanator ca hardware cu M3 Simply.
__________________ Have FUN, FeeL E! | |||
|
| | #1143 (permalink) | ||
| Quote:
si e foarte multumit de el il recomand!
__________________ Eshti om cu mn sunt om cu tn! | |||
|
| | #1146 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 |
Am si eu niste nelamuriri in legatura cu NDS lite. eu am consola, si cateva jocuri cumparate,dar in rest nu stiu ce altceva mai trebuie sa fac cu el.Si acum sa pun intrebarile: 1.Are vreo importanta daca nu e cumparat din tara?E modat? 2.Se conecteaza la calculator?Ce trebuie sa folosesc ptr asa ceva? 3.Ce fel de card imi trebuie pentru el si ce trebuie sa fac cu cardul? 4.De unde cumpar ce imi trebuie pentru el din Bucuresti ? sunt cam foarte pe dinafara in legatura cu chestiile astea... | ||
|
| | #1148 (permalink) | ||
| Quote:
2.Nu. 3.Ce card? 4.Vezi prin Media Galaxy, Domo,Diverta etc. | |||
|
| | #1150 (permalink) | ||
| Quote:
*Din cate stiu eu browserul de DSi nu se poate pune pe DS, sunt niste incompatibilitati la memorie (DS-ul nu are destula memorie, trebuie extensie, DSi-ul are destula, nu trebuie extensie, browserul e programat sa foloseasca memoria principala, nu aia din extensie, etc) *Exista emulatoare de Java pe DS dar sunt relativ incomplete si slow. Nu merita. Daca vrei neaparat, NDS Homebrew - Nintendo DS Homebrew Roms & Reviews - Java on the NDS! sau Robots w/Lasers
|
| | #1151 (permalink) | ||
|
pff.. ce liniste e pe aici de la un timp.... ![]() ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- intrebare.... cu un R4 clasic.. pot vizualiza carti ? nu prea am vazut pe nicaieri specificat
__________________ De quoi puis-je avoir envie, de quoi puis-je avoir effroi,Que ferai-je de la vie, Si tu n'étais plus prés de moi Last edited by andreutzik; 16-03-2009 at 22:01.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1154 (permalink) | ||
|
merge sa intru pe nintendo DS browser ( pus de pe net pe un R4) dar imi cere ceva de genu ?extensie de memorie? (presupun a tine de slotul GBA) nu se poate intra pe internet si fara el?
__________________ De quoi puis-je avoir envie, de quoi puis-je avoir effroi,Que ferai-je de la vie, Si tu n'étais plus prés de moi | |||
|
| | #1155 (permalink) | ||
| Nu merge, are nevoie de extensia de memorie. Vezi ca sunt unele care au extensie de memorie + vibrator + extensie GBA. Oricum, eu zic sa nu te chinui. Merge groaznic browserul. Se incarca greu si crapa des cand ramane fara memorie sau da peste un gif animat. Orice browser de telefon merge mult mai bine decat asta.
|
| | #1157 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Mitsubishi,HongKong and Nintendo rule... ![]() Daca-ti pasa daca nu, ia-ti te rog 2minute si fa aici treaba->http://www.petitiononline.com/6010sd29/petition.html | |||
|
| | #1158 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
Noul Zelda, asa cum au spus si ei, aduce mult a Zelda PH ceea ce nu e rau dar ideea cu trenul (hmmm) ... Maine apare DSi in Europa (a se citi Romania nu e acolo) ... In cat timp crederi ca vor aduce tnt/best sau alti distribuitori consola? Daca multi dintre voi au deja DSlite si nu simt nevoia schimbarii, cei care au DSphat ar putea fi totusi interesati. | ||
|
| | #1159 (permalink) | ||
|
Well, pare a fi foarte asemanator cu PH. Sper doar sa nu petrec prea mult timp in tren, ca ma enerva la culme sa tot plimb barca de colo-colo fara un buton de skip to destination. Pt cine n-are chef de cautat, trailer aici: The Legend of Zelda: Spirit Tracks: Reviews, Trailers, and Interviews
|
| | #1160 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 |
eu caut de mult un action replay ds dar pentru nintendo ds lite si in romania nu am gasit nimic si daca ar fi onlne as vre sa fie cu plata ramburs urasc sa platesc cu cardul pentru ca parinti mei nu au si nici nu vor cred ca osa ma duc in sua sa cumpar asa ceva sau aveti oi vreo idee?
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |