![]() |
| | #1161 (permalink) | ||
|
Poti comanda prin robertdinu, un user de aici de pe forum care trimite produse din UK. Iti da contul lui bancar, pui banii si gata. Threadul lui e acesta: http://forum.computergames.ro/104-co...on-produs.html | |||
|
| | #1163 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | Quote:
| ||
|
| | #1167 (permalink) | ||
|
Ok, nu stiam. Uite aici gasesti: DealExtreme: $13.90 Acekard 2i AK2i Multimedia SDHC TF Cart for DSi/NDSi/DS Lite | |||
|
| | #1168 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 |
salut. sunt si eu destul de nou in clubul Nintendo DS Lite si vroiam sa intreb daca aveti ceva sfaturi ce as putea sa fac cu el, pe langa jocuri.si o alta intrebare care nu am aflat raspuns: cum joc jocuri de GBA? mentionez ca am R4NDS cu card microSD de 2Gb. mersi de ajutor | ||
|
| | #1169 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Quote:
| ||
|
| | #1170 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 | http://forum.computergames.ro/104-co...-sigilate.html stie cineva daca pe acest rumble merge sa joci si jocuri de GBA?sau e asemanator cu R4?incerc sa ma hotarasc... mersi de ajutor | ||
|
| | #1171 (permalink) | ||
|
Ai nevoie de GBA Expansion Pack ca sa te poti juca jocuri de GBA - din cate am vazut eu in anunt el vinde doar M3 u si rumble - fara expansion pack de gba
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #1173 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 |
Stie cineva daca exista un service de Nintendo DS Light in romania? Intreb pentru ca am achizitionat recent un NDS Light nou nout, cu card R4Ultra, din zona gri, fara garantie evident. Nu am nici o problema, dar vreau sa fiu pregatit. Sunt curios, voi cum aveti grije de el? Am observat ca se aduna enorm de mult praf pe ambele ecrane, mai ales pe touchscreen! | ||
|
| | #1174 (permalink) | ||
|
1. consola achizitionata de tine se numeste Nintendo DS Lite (nu light) 2. service nu este necesar deoarece acest tip de console au o rata de defectare EXTREM de redusa 3. in caz ca e nevoie - nu exista service pentru asa ceva - sunt insa cativa pasionati care se ocupa de service console -> donely .. etc 4. cel mai bine este sa tii consola intr'o husa/gentuta si sa ii aplici pe ecrane folie protectoare succes si felicitari pentru achizitie.
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #1175 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 |
Merci pentru clarificari si sfaturi. Am achizitionat o carcasa protectoare si niste ecrane. Din pacate mi-au lasat ceva bule de aer pana le-am indreptat cu credit card-ul. M-am razgandit insa si le-am scos afara. Problema este ca ecranul de jos, touchscreen-ul a devenit un pic lipicios din cauza lipiciului care se afla pe folia protectoare, astfel stylusul impotmolindu-se un pic mai mult decat normal. Stie cineva daca pot sa-l sterg bine de tot cu o carpa umeda? | ||
|
| | #1176 (permalink) | ||
|
Salutare people! Tocmai am comandat un DSI de la LUC si ma gandeam sa iau un ITouch 2 de pe dealextreme.. Mi se pare cel mai bun flashcard la features pt. DSI(chiar daca costa un pic mai mult) dar voi ce ziceti? A mai incercat cineva cardul respectiv?
__________________ "Life iz what you make of it..." PSN ID US:HoNeYBeaR77 | |||
|
| | #1177 (permalink) | ||
|
Am primit dsi-ul de cateva zile si pot sa spun ca-i jawesome, money well spent!(mai ales ca primesti 1000 dsi points daca intri pe net c-un dsi nou pana in octombrie) Am dat comanda la ITouch 2 si voi reveni cu impresii dupa ce-l primesc si apuc sa-l testez un pic. Oh, did I mention ca Opera ii free si merge netu mai bine ca pe un psp phat?
|
| | #1178 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
Sa il folosesti sanatos si cu placere! Parerile sa stii ca sunt impartite cat de awesome sau nu este ... Pentru cei ce au DSlite nu prea merita. Chiar si cei cu DSphat nu merita sa faca schimbarea, asta fiind parerea mea si cred ca si a altora. | ||
|
| | #1179 (permalink) | ||
|
Eu am si un DSlite de vreo 2 ani si-l voi tine exclusiv pentru jocurile de gba. Tinand cont de acest fapt, pe mine m-a impresionat placut dsi-ul si cred ca este un revision reusit care si-a meritat banii!
|
| | #1180 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 |
Mi-am luat si eu un Ds Lite si acum am comandat un SuperCard Lite micro-SD care include Superkey. Acum v-as intreba ce pot face cu el. Sunt un novice in domeniu si habar nu am despre chestiile astea. Poate ma puteti ajuta cu ceva torente cu joace pt. ds si cum le instalez pe consola. Va multumesc anticipat.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |