![]() |
| | #42 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
salut,mi-am cumparat si eu acum o luna un wii-fi link ca sa ma joc pe internet cu nintendo ds si wii.(Atunci aveam windows xp pe calculator) si desi se mai strica puteam sa ma joc linistit pe net dar acuma cand am windows vista nu stiu cum sa-l fac sa mearga are un manual pt. windows vista si la un momentdat zice sa intru la connect to a network si sa dau pe un network nou acolo dar mie nu imi apare nimica ma puteti ajuta??(am cauta pe tot internetu de un site oficial dar nu e nimica ( )
| ||
|
| | #45 (permalink) | ||
| http://forums.qj.net/f-psp-wifi-and-...max-34263.html banuiesc ca despre asta e vorba
| |||
|
| | #47 (permalink) | ||
| http://drivers.softpedia.com/progDow...oad-16176.html vezi daca e mai nou asta , mie asa mi se pare dupa versiune | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Am router wireless de la MSI, merge perfect. Am reusit sa cumpar cu card-ul 1000 de puncte din care am folosit 500 pentru Internet Channel. E bun, insa la paginile mari, gen GSP.ro merge cam greu (imi place ca merg filmele de pe youtube). Daca aveti Wii-ul de mai mult timp si aveti mai multe jocuri le puteti inregistra si schimbati star-urile primite pe puncte. Conversia e 4 stele pentru 1 punct.
__________________ Defectiune tehnica. | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
Si eu am tot MSI dar cateodata Wii-ul pierde conexiunea. Merge linistit o saptamana-doua si cand ti-e lumea mai draga imi spune ca n-are conexiune. Nu am descoperit o solutie mai lejera decat sa resetez consola si routerul.
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: iasi |
am si eu o problema. am wireless in toata casa, wii`u se conecteaza si cand ii dau update trimite pachete.. ajunge sa downloadeze cam 1,4mb din 15 si se pierde conexiunea. nu stiu cum sa-i fac altfel upgrade la firmware
__________________ ---inchide ca te sun eu | ||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
Salut, Am si eu o intrebare..mi-am luat Wii ieri, am AP fara parole in casa , i-am dat sa se conecteze la internet, a facut o conexiune Test si mi-a mers..a zis succesfull si m-a intrebat daca vreau sa o upgradez la ultima versiune...I-am dat NO . Problema e ca pana acum nu am reusit inca sa imi dau seama CUM sau in CE MOD se poate folosi internetul pe consola !! Niste sfaturi pentru a ma scoate din ceata ar fi minunata...multumesc anticipat ! -------------------- Editare ulterioară -------------------- de asemenea, aveti idee daca se pot vedea DVD-uri pe Wii ?? Am nevoie de vreun soft in plus pentru asta ? multam.
__________________ Don't worry about a thing...cause every little thing's gonna be allright! Last edited by CHRONIC; 07-06-2008 at 11:53. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
2. Nu poti vedea DVD-uri pe wii, cel putin nu momentan, poate in viitor se va gandi Nintendo sa scoata un canal pentru asta.
__________________ Defectiune tehnica. Last edited by Ethan Hunt; 07-06-2008 at 23:39. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Salut, Sunt si eu nou posesor de Wii (mai putin de 24 h). Am in casa Router Wireless. Aseara s-a legat consola la net si a downloadat update-ul. Dupa aia am incercat WiiConnect24 si nu a mers. Din ce citesc aici sa inteleg ca trebuie sa schimb tara de origine ca sa pot sa ma leg la net cu Shoping chanel?
__________________ MB: ASUS A7N8X-E-Deluxe, CPU: AMD 2200+, 2x 256 RAM Corsair, Asus A9550 GE, WDJB 200 GB, PHILIPS DVD-RW DL, PLEXTOR CD-ROM. | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Quote:
Daca tot nu merge mai da un reset la router, mai face figuri poate.
__________________ Defectiune tehnica. | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
solutia usb-ethernet nu merge pentru conectare la net?
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Vodafone si Cosmote, PS3 - 60gb Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 Am avut probleme cu tot_yo_andrei, mecanicdj, Cryo, Candya, El_cid, Cata1lin, Pitu, mentorica | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|