![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nick anterior: dark_alex Join Date: Feb 2008 |
Mi-am cumparat un card SDHC in speranta ca e acelasi lucru cu SD simplu! Dar consola nu imi salveaza jocurile! Am incercat sa salvez si manual dar tot nu se salveaza! 1.Poate fi fake? Cum imi dau seama? 2.Daca cardul e pus pe Lock atunci pot copia salvarile din WII pe stick!(ce ciudat!) Daca nu e pus pe Lock nu se poate copia! 3.Ce inseamna HC-ul de la sfarsit? 4.Se poate formata cardul din WII?
__________________ I own: Psp SLIM&LITE, Psp PHAT, Nintendo Wii,PS2,PS3 and in the future PSP 3000!!!!!Cumpar psp 11-1 ultimate accessory mega pack | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
3.High Capacity. mai multe info aici : http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital_card#SDHC | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Nu cred ca Wii accepta SDHC. Cel putin cu softul oficial. Cred ca era mai potrivit sa citesti instructiunile unde spune "max. 2 GB". Iar SDHC inseamna peste 2 GB. Adica 4,6,8 etc. Intrucat are alt algoritm de procesare a blocurilor de memorie, SD e incompatibil cu SDHC. Deci cumparati un card de 2 GB normal (SD) si pe acela SDHC vezi tu unde-l potrivesti...
__________________ Just for fun! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
Cardul e de 1gb ! 1.Poate fi fake? Cum imi dau seama? 2.Daca cardul e pus pe Lock atunci pot copia salvarile din WII pe stick!(ce ciudat!) Daca nu e pus pe Lock nu se poate copia! 4.Se poate formata cardul din WII?
__________________ I own: Psp SLIM&LITE, Psp PHAT, Nintendo Wii,PS2,PS3 and in the future PSP 3000!!!!!Cumpar psp 11-1 ultimate accessory mega pack | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
"SD High Capacity (SDHC TM) card is the new SD™ memory card based on the SDA 2.00 specification, introduced by the SD Card Association. This new SDA 2.00 specification enables SD cards to reach higher capacities - 4GB-32GB*. Because SDHC works differently then standard SD cards, this new format is not backwards compatible with legacy SD format host devices. More SDHC compatible devices are expected to be available in the second half of 2006. To ensure compatibility, look for the SDHC logo on cards and host devices (cameras, camcorders, etc.)" Deci cred ca e fake. Eu personal nu am vazut card SDHC de 1 GB. La aceasta capacitate nu e nevoie de SDHC. Daca mai si scrie pe el SDHC si capacitatea inscrisa e de 1GB clar, sigur e fake. Du-l inapoi de unde l-ai luat, cu scandalul de rigoare. Sau, ca sa fii sigur, pune o poza aici, specificatiile, marca, cutia, ambalajul ca sa cautam si noi sa vedem daca intr-adevar e fake.
|
| | #7 (permalink) | ||
bine! Dar cutia e la gunoi da cred co mai gasesc!
|
| | #8 (permalink) | ||
Marca:Kinkston De unde lam cumparat:Media Galaxy vitan Ce scria pe cutie:SDHC 1gb Restul va lamuriti din poze! Imi cer scuze de calitatea imaginilor!
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Pai nu e SDHC. Chiar si la rezolutia de telefon mobil la care ai pus pozele se vede ca sigla e "SD" si-atat. Pe site-ul lor scrie clar, alb pe negru, ca cele SDHC incep de la 4GB. Rezulta ca e bun, iar daca poti salva numai cu piedica lasata jos, asta e... foloseste-l sanatos!
|
| | #10 (permalink) | ||
Poi eu nu pot salva de loc! Pot doar copia salvarile din WII pe card cand cardul e pe Lock atata tot!
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Atunci fuguta cu el la magazin, sa-ti dea altul. Sau daca nu a costat prea mult, trece-l pe lista de pierderi... Un card bun de 2Gb te costa in jur de 30 lei... adica SanDisk, A-Data, Transcend, chiar si SiliconPower. Apropo, tu nu ai in casa un alt aparat la care sa probezi buna functionare a cardului? Poate se intelege mai bine cu alt device...
|
| | #12 (permalink) | ||
nope! Dar o sa-mi cumpar altul!
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 Location: Arad |
Salvarile de Wii-Games se fac doar in memoria interna de la Wii, Cardul e ca sa iti tii ca sa iti pastrezi SaveGamurile pe care nu le folosesti momentan sau ca sa iti faci loc pe memoria interna a consolei pt alte salvari sau channeluri. REPET: Salvarile le poti folosi doar de pe memoria interna a consolei, cardul e de backup!!! | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|