Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > Nintendo Wii / GameCube / DS

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-07-2008, 22:41   #1 (permalink)
Registered User

stefanap's Avatar

Probleme cu Wii

Cred ca sunt prima la care a aparut aceasta problema.

1.

2.

Din comentarii vad ca problema este supraincalzirea GPU-ului. Am crezut ca initial s-a dus LCD-ul dar dupa ce am schimbat cablul component cu cel original, schimbat televizorul, am renuntat la PS3, CATV, laptop ( sa nu existe interferente ), pus pe videoproiector si problema persista. ( numai jocuri originale).

De remarcat ca problema apare pronuntat in Zelda, COD 3 , AiTD , MP3 si in Trauma Center ( putin), Wii Sports ( dispar si reapar), Super Mario Galaxy ( aici inca nu a aparut), Mario Kart Wii ( nu ?).

Nu se pune problema temperaturilor ridicate din camera ( 24 de grade , AC), ciudat ca unele jocuri au aceste puncte ( verzi, galbene in numar mare fata de altele , iar la unele nu au parut). Am verificat doar 5 minte mai multe jocuri aleatoriu. Primul loc Zelda , ultimul Super Mario Galaxy si Kart wii, iar in Wii Sports apar numai la tenis si sunt putine disparand repede.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
M-am uitat putin pe google si se pare ca este o problema frecventa care se rezolva usor prin garantie daca bineinteles consola nu este modata.

Oricum consola wii o sa fie folosita numai pentru Wii sports , desi recunosc ca este revolutionara prin controlul ei am trecut deja la PS3. Oricat de revolutionara este grafica 480p este slaba pentru cei care au un LCD sau plasma 1080p. ( nu vad sa mai apara ceva revolutionar dupa ce Top spin 3 arata ingrozitor cu nuncheak-ul).

!
Consola nu este conectata la internet ( o posibila cauza ). sta intr-un mediu propice si a ajuns din nefericire obiect de colectie desi problemele sunt minore in anumite jocuri. Dar PS3 ramane viitoare consola next-gen pentru .ro. Macar ai o garantie.

Ciudat ca aceasta problema nu a parut inca in Romania si numai in vest ?

Last edited by stefanap; 06-07-2008 at 22:41.. Reason: Automerged Doublepost

stefanap is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2008, 01:58   #2 (permalink)
Registered User

nu o vinzi?

teodor15 is offline    Reply With Quote
Old 08-07-2008, 17:44   #3 (permalink)
Registered User

stefanap's Avatar

De ce sa o vand? Problema este recunoscuta de Nintendo si in tarile cu apa calda se rezolva in 5 zile lucratoare printr-un telefon.

Problema este mai des intalnita cu cei care au Wii24 connect sau cum s-o numi. Supraincalzirea GPU-ului duce la aparitia acestor artefacte ( linii, puncte, sfarsind apoteotic cu macroblocuri).

La noi este buba de aceea prefer sa o trimit la reparat cand sunt in concediu.
Traseul Carrefour- TNT Games-Nintendo si inapoi cred ca dureaza o luna daca nu mai mult.

Old 09-09-2008, 22:39   #4 (permalink)
Registered User

stefanap's Avatar

Venita din vacanta hai sa vad ce face consola prafuita. Pun Wii Sports ( care deja avea si el artefacte, mii de puncte si linii) cand aud un bum. Adio energie electrica.

Deschid azi consola si minune : toate punctele si liniile care se vedeau inca de la wii menu au disparut. Verificat din nou: artefactele disparute. Nicio urma ca si cum nici nu ar fi existat.

Avand in vedere avforums Nintendo in tarile cu apa calda schimbau consola si iti dadeau punctele, stelutele , canalele inapoi chiar daca primeai o consola noua.

In .ro nimic , dar asta este alta poveste si un alt thread sau continuarea pe aria de console.
LE: ce vedeti postat pe youtube este slab. Erau linii deja mov, albastre , ....
Ciudat acel bum si revenirea consolei.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > Nintendo Wii / GameCube / DS

Thread Tools

Posting Rules