![]() |
| | #541 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Despre torrents nu discutam, insa da, pe xbox poti vedea divx-uri, dvd-uri, etc... atata timp cat nu sunt hd/full hd. Pentru asta poti folosi XBMC. Atentie, aici este thread de Xbox, si nu Xbox 360. | ||
|
| | #542 | ||
| ups.ma mut pe 360 ![]()
__________________ vand/schimb jocuri de xbox360 | |||
|
| | #543 | ||
| Nick anterior: cristina1978 Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti | stie cineva de unde mai pot cumpara un joypad de xbox?merge de calc schimband mufa usb cu cea de la xbox? | ||
|
| | #544 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Nu, nu merge. Dar vezi ca sunt adaptoare (contacteaza-l pe donely ca de la el am luat si eu unul) cu care poti folosi orice gamepad de PS2 pe Xbox, si invers. Iar gamepad-uri de PS2 gasesti peste tot. Sau, comanda-ti de pe ebay, play-asia ceva pt. Xbox. | ||
|
| | #545 | ||
| cine ma ajuta si pe mine cu un tutorial[de preferat in romana], pt schimbarea HDD-ului la un xbox modificat cu chip. vreau sa pun hard de maxim 120GB. pe xbox-scene si xbox-hq am gasit ceva, dar mai mult pt cele soft-modate, pt hdd extern sau alte "nebunii" pe care nu le-am inteles. ![]() multumesc.
__________________ vodka online Ice Age Has Begun At 18.03.2007 | |||
|
| | #546 | ||
| Nick anterior: cristina1978 Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti | multumesc monky.as mai avea o intrebare.cum fac sa imi afiseze diacriticele la subtitrare? | ||
|
| | #547 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Konsolar: incearca cu AID (Auto Installer Deluxe) dupa ce ai pus noul HDD. Google it ![]() dragos32: daca te referi la XBMC, trebuie sa intri in Settings, Video, Subtitles, si acolo sa alegi Eastern Europe or something... nu mai stiu exact cum se numea CODE-ul pt. diacritice. | ||
|
| | #548 | ||
| Quote:
merci pt raspuns !
__________________ vodka online Ice Age Has Begun At 18.03.2007 | |||
|
| | #549 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Ai zis ca ai modchip, nu ? In cazul asta, din cate stiu eu AID e capabil sa dea lock/unlock la HDD-uri, sa formateze cu tot ce trebuie noul HDD. Daca era softmod, atunci era mai complicat... | ||
|
| | #550 | ||
| Help!!! Cum se foloseste programul "Trainers" in jocuri??? N-am gasit ceva concret. | |||
|
| | #551 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
Uite si aici un guide cu poze si toate cele: http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=488505 | ||
|
| | #552 | ||
| Mii de multumiri!!!! Era destul de simplu | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|