![]() |
| | #121 (permalink) | ||
|
man , eu am adus ca nu se gaseau .sincer ma cam enerveaza si acum situatia asta ca nu poti sa mergi sa il ridici. Eu vreau sa merg maine sa-mi cumpar burnout ,pot? am de unde? Un singurl lucru nu inteleg la ******** de ce naiba nu scrie undeva "PREORDER" si data cand vine ca la orice shop civilizat ,sau la cele care exista sa scrie "IN STOC" sa stiu si eu sa il comand sau sa mai astept sau sa il precomand sau ceva... e chiar frustrant sa trebuiasca un om din interior sa vina sa ne sufle ca zana cea buna ca exista ceva de vanzare . m | |||
|
| | #122 (permalink) | ||
| Quote:
Pe lung: ca nici dracu nu se tine la noi de data aia de sosire pe care ar trebui s-o afiseze, ca mai trebuie sa si verifice cineva stocul in permanenta (vezi softul de gestiune centralizata gen Scala lui Flamingo), si, sa nu uitam, ca traim in Romania. | |||
|
| | #123 (permalink) | ||
|
eu am comandat un burnout maine sunt curios ce se va intampla, il primesc au ba. daca nu vine nu mai calc in shop cat traiesc ![]() da, buna intrebare ...170.000? cam lung, macar sa-ti ofere posibilitatea sa mergi sa il ridici personal ...ii scutesti si pe ei de o munca in plus, dar probabil ca au vreun deal cu un curier ca na..traiasca romania. Last edited by rimom; 17-03-2006 at 00:57. | |||
|
| | #124 (permalink) | ||||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
Quote:
![]() Quote:
Quote:
EDIT: N-am mai rezistat pana maine, am facut si eu order pe ******** la Burnout Revenge. Daca maine nu-l am... bye bye ********, asteptam de la rimom noul transport ![]() LATER EDIT: Site-ul www.********.ro e foarte tare... incerc de 30 minute sa fac comanda... si nu merge... moare undeva la Proceed to order Foarte tare...EVEN LATER EDIT: Intr-un sfarsit, m-a lasat sa fac comanda (tried 12 times). Pacat ca nu e specificat nicaieri ca e 170.000 LEI vechi pt. livrare... la baniii astia vin si ma intorc cu taxi-ul, si-mi iau si o pizza. Ce curier folositi, ca e exagerat de mult (sau includeti si ramburs, just in case ?). Oricum, intr-un final, TOTAL:2,721,860 ROL ( 272.19 RON). Deci cam 90 USD. Piperat, dar macar sa existe pe stoc... Last edited by bebemic; 30-11-2007 at 12:11. | ||||
|
| | #125 (permalink) | ||
|
Fratilor - usor! Hai sa le luam pe rand: rimom - Preorderul este prioritatea noastra. Acum se lucreaza la asta. Chiar acum, cat scriu eu acest mesaj. Doar ca dureaza. Vom avea relaunch la sit si vom avea si preorder. Daca te uiti vei vedea ca avem data de aparitie trecuta. Nu avem intr-adevar la toate jocurile aceasta data dar o vom avea. Da, daca vrei Burnout Revenge azi poti veni sa il ridici de la sediul nostru pe care il gasesti pe sit, DAR - ATENTIE: Pentru ca depozitul nu e langa noi si nu tinem stoc la birouri, NU poti veni oricand, ci doar dupa ce ai facut comanda pe sit si te contacteaza colegii mei si stabiliti modalitatea de primire. Colegii mei te vor suna si alegi: 1. Il ridici de la sediu la o ora dorita de tine - in limitele programului si stocului desigur sau 2. Il primesti prin posta. In cazul variantei de ridicare de la sediul nostru nu platesti transportul de 170 000 ROL. Deci platesti doar cat e afisat pe site. MonkY - imi pare rau ca ai avut neplaceri la comanda, te asigur ca se intampla rar. Daca mai ai neplaceri te rog sa dai un mail la info@********.ro Am inregistrat comanda ta si probabil deja ai fost sunat de colegul meu. Dupa cum am spus si mai sus cei 170 000 ROL se platesc doar daca ti se trimite jocul acasa. Sigur ca nu ii platesti daca vii si il iei, dar atentie - trebuie sa fii contactat pt. ca nu tinem stoc, il aducem special de la depozit pt. clientii contactati. Nu exista deal facut intre noi si curier ca sa rip you off - este vorba de prioripost si asta e tariful lor pentru ca au comision din valoarea de ramburs. Noi nu castigam nimic la transport si avem si discount de la posta. Am vb si cu alti curieri dar sunt si mai scumpi. dtancu - inainte sa arunci cu noroi as dori sa ne spui care este raportul jocuri originale/jocuri pirat pe care le-ai jucat. Cred ca suntem de acord ca in Romania tinde spre zero. De asta nu avem o piata atat de mare cat ne-am dori de jocuri. Nu pentru ca traim in Romania, ci pentru toata lumea pirateaza. Oricum, noi incercam sa imbunatatim sistemul. Dupa cum am mai spus - este in lucru sistemul de stock management. Avem date de lansare la multe jocuri adaugate de curand pe sit. Oricum cand faci comanda esti sunat si ti se comunica ca nu avem inca jocuri si esti intrebat daca doresti sa faci precomanda. In curand vom avea buton de precomanda. CEEA CE E DE RETINUT: Faceti comanda pe sit si veti fi contactati telefonic sau pe mail si va spunem daca il avem. Daca il avem aranjam o modalitate de a-l ridica. Prin posta - cu acei 170 000 ROL pret transport sau direct de la sediul nostru - fara acei 170 000 ROL. Nu veniti direct la sediu pt. ca nu tinem stoc aici. Il aducem la sediu doar cand discutam la telefon si alegem o zi si o ora cand il puteti ridica. Daca doriti prin posta - in general se trimite in aceeasi zi si ajunge cam in 2-3 zile. Sper ca acum e mai clar, eu oricum nu castig nimic din mesajul asta, nu primesc comision de vanzare sau whatever, dar si eu ma joc si stiu cum e sa astepti un joc si sa vina tarziu, asa ca sper ca acest mesaj va va ajuta sa primiti produsele dorite. Last edited by bebemic; 30-11-2007 at 12:12. | |||
|
| | #126 (permalink) | ||
|
Eu am comandat ieri si m-a sunat un domn astazi de dimineata. Daca stiam de faza cu depozitul nu mai plateam curier. Nu de alta dar stau ~ vis a vis
__________________ I make it a regular practice to game after sex; she always goes to sleep early and my extra sense of pride (for the moments afterward) helps me excel in battling 12-year-olds online. | |||
|
| | #127 (permalink) | ||
|
DIABOLIK - suna la noi, cere cu persoana care se ocupa de comenzi la ********, explica ca vrei sa il ridici personal si daca nu l-am trimis deja il poti ridica personal. Din pacate daca ai platit prin card a fost inclus in asta si transportul si nu cred ca banii astia ii putem returna pt. ca nu avem control asupra banilor care vin prin card. Dar daca vrei sa vii pana aici si sa joci si ceva pe PS2-ul montat pt. clienti pana iti facem factura, te rog sa nu te sfiesti . Daca ai comandat ieri dupa 17:00 si te-a sunat azi dimineata inseamna ca suntem totusi rapizi nu ? | |||
|
| | #128 (permalink) | ||
|
N-am scris nicaieri ca am comandat dupa 17:00 ![]() Am facut comanda pe la 2-3 cred. Nu mai am emailul de confirmare. Oricum mi se pare rezonabil timpul in care am fost contactat. O sa incerc sa sun acum.
__________________ I make it a regular practice to game after sex; she always goes to sleep early and my extra sense of pride (for the moments afterward) helps me excel in battling 12-year-olds online. | |||
|
| | #129 (permalink) | ||
|
[quote=RvsS]Fratilor - usor! dtancu - inainte sa arunci cu noroi as dori sa ne spui care este raportul jocuri originale/jocuri pirat pe care le-ai jucat. Cred ca suntem de acord ca in Romania tinde spre zero. De asta nu avem o piata atat de mare cat ne-am dori de jocuri. Nu pentru ca traim in Romania, ci pentru toata lumea pirateaza. QUOTE] Tot n-am inteles ce-are volumul pietii romanesti cu timpul in care aduce ******** un joc in tara, da' ma rog, sa nu declansam o polemica. Tot ce ma intereseaza e sa nu mai alerg dupa jocuri de Xbox360 la 3 luni de la lansarea in Europa. | |||
|
| | #130 (permalink) | ||
|
DIABOLIK - Ok, ok, so less than 24 h. Eu zic ca e bine ![]() dtancu - desigur, nici eu nu doresc polemica. Volumul vandut in trecut este o indicatie clara a volumului pe care trebuie sa il importam pentru noile titluri. Cand comanzi putin esti pus la coada listei de shipping. Asta nu se intampla mereu ci destul de rar, dar asta e cauza. In plus la Xbox 360, avand in vedere ca install base-ul este aproape nul, este evident ca nu vom plati transport ca sa aducem doar un titlu in cateva exemplare. Daca se "pupa" lansarea acestuia cu un alt joc din care aducem mai multe bucati atunci va veni la timp. Cand vom vinde de 100 de ori mai multe bucati de jocuri Xbox 360 atunci vei avea jocurile in aceeasi zi cu lansarea europeana, lucru care se intampla destul de des la variantele de PC si PS2. Ca referinta pentru lansarea europeana se ia amazon.co.uk. Daca aruncam un ochi acolo si dam search Burnout Revenge vedem ca data de lansare pentru Burnout Revenge este 17 martie. Avand in vedere ca il poti lua azi de la ********.ro, ghici ce zi e azi Asta in conditiile in care consola nu se vinde oficial in Romania. Iar tre sa afirm ca din anumite puncte de vedere ne descurcam f. bine. Desigur ca trebuie sa imbunatatim aspecte si feedback de la voi este f. important si tinem cont de el.
| |||
|
| | #131 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Merci mult RvsS. Chiar am fost sunat, si ma duc azi sa-l ridic. Inca odata merci, si scuze ca m-am indoit... dar am avut dreptate, uniii oameni de acolo chiar nu au interes sa vanda produsele. 2 persoane diferite au zis ca nu este pe stoc, noroc ca tu ai zis ca este, am facut comanda si am fost sunat azi. Deci azi joc si Burnout. Inca odata, merci mult.
| ||
|
| | #132 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Ideea nu e ca sunt aia incompetenti sau rauvoitori, doar ca am anuntat eu prea repede ca il avem si ei saracii inca nu stiau. S-a reparat repede greseala cu ajutorul membrilor CG. Mersi si eu ![]() Cea mai buna metoda e sa faci comanda. Cand il au te suna si te intreaba daca vrei sa ti-l trimita, deci nu pierzi nimic daca intre timp il iei din alt loc. In curand vom avea si precomanda si se vor rezolva multe probleme. | |||
|
| | #134 (permalink) | ||
|
RvsS, mai aveti Burnout-uri ca ma gandesc sa trec si eu sa-mi iau unul..
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #137 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #138 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Stii ceva RvsS. Eu am zis merci tie, pt. ca totusi ai oferit ajutor. Insa cei de la ******** sunt niste NESIMTITI. Am plecat sa ridic Burnoutul (pt. care am fost sunat si intrebat daca pot sa vin sa-l iau), ca sa ajung acolo sa mi se spuna CA NU ESTE (ca nu stiu ce masina nu a ajuns).... E ULTIMA OARA CAND M-AI CUMPAR DE ACOLO. Nesimtire curata... Last edited by MonkY; 17-03-2006 at 14:48. | ||
|
| | #140 (permalink) | ||
|
MonkY - imi cer scuze de incurcatura - practic colegii mei au crezut ca avem 3 jocuri aici la birouri si aveam doar 2. Voi incerca sa rezolv problema azi si daca e nevoie ma intalnesc personal cu tine undeva in oras si ti-l aduc. Te rog sa imi acorzi putin timp, incerc sa gasesc pe cineva de la depozit care sa vina sa ne mai aduca un joc, desi deocamdata sunt plecati toti.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|