![]() |
| | #41 | ||
| un pitic a suflat ca varianta germana de la graw ar avea si engleza . eu m-am riscat si am cumparat unul daca e4 adevarat atunci marti veti avea toti care vreti graw si fight night. astept sa ajunga la un televizor cu ,consola si sa testeze. tzinetzi pumnii. | |||
|
| | #42 | ||
| confirmat :fight night , graw si doa4 sunt in engleza! acum sa vedem cati banii mai am sa le cumpar ![]() | |||
|
| | #43 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
YEEEEEEEES! FNR3 + GRAW + card 3 luni = MonkY's business ![]() Bravos rimom, deci miercuri trebuie sa-mi iau concediu, sa pot sa ma bucur de ele ![]() | ||
|
| | #44 | ||
| Este!!! FNR3 + GRAW (Burnout nu exista inca?)
__________________ "nulus quique credit aliquid, nii prius cogitaverit credendum" - "nimeni nu crede ceva daca nu gandeste mai intai ca trebuie crezut" - De praedestinatione sanctorum,II,5 Galerie Foto | |||
|
| | #45 | ||
| Da! DoA4 here I come ![]()
__________________ I make it a regular practice to game after sex; she always goes to sleep early and my extra sense of pride (for the moments afterward) helps me excel in battling 12-year-olds online. | |||
|
| | #46 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
![]() | ||
|
| | #47 | ||
| ok guys, miercuri sper sa fie la mine in mana ...daca e sa fie o tragedie ajung joi din pacate 69e au fost in magazin fn3 si graw au pretul pe ele... deci cum am promis+ 10 e = 80e buc doa4 -75eur, in rest faceplates, joypads,console,live de 3 luni,telecomenzi ...sunt luate plz confirmati fiecare ca am mai multe comenzi decat jcouri iar voi aveti prioritate dar sa confirmati pana luni seara. | |||
|
| | #48 | ||
| Confirm FNR3+GRAW. Ce faceplates-uri ai luat?
__________________ "nulus quique credit aliquid, nii prius cogitaverit credendum" - "nimeni nu crede ceva daca nu gandeste mai intai ca trebuie crezut" - De praedestinatione sanctorum,II,5 Galerie Foto | |||
|
| | #49 | ||
| Aoleuuu,,,am ajuns prea tirziu!! Vreau GRAWWWW ![]() | |||
|
| | #50 | ||
| da faceplates black si silver 25/30eur poate fac o minune si mai aduc cateva graw acum sa vad cat de repede pot face un transfer de banii luni .(dtancu ...ther's still hope) | |||
|
| | #51 | ||
| Te rog pastreaza un DOA4 pentru mine asa cum am vorbit.
__________________ I make it a regular practice to game after sex; she always goes to sleep early and my extra sense of pride (for the moments afterward) helps me excel in battling 12-year-olds online. | |||
|
| | #52 | ||
| Quote:
| |||
|
| | #53 | ||
| sa nu spuneti ca-s baiat rau pentru cei care au consola din us am 4 jocuri amped3 ,pgr3, nba2k6 ,fifa2006 toate ntsc! Last edited by rimom; 13-03-2006 at 17:16. | |||
|
| | #54 | ||
| dtancu ...am rezolvat inca un graw si pentru tine... | |||
|
| | #55 | ||
| YEEEEESSSS!!!! The force is strong in Master Rimom!! ![]() | |||
|
| | #56 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | deci rimom, maine e ziua cea mare ? sau joi ? ![]() | ||
|
| | #57 | ||
| inca nu stiu...azi dimineata a plecat spre romania , nu stiu cat face .eu ash zice ca totusi joi , maine e cam fortzat sa spun ca ajung. | |||
|
| | #58 | ||
| Pentru toti cei carora ne aduce rimom GRAW din Germania...incepeti sa cautati pe net manualul in engleza baieti, ca altfel, la cite comenzi are, dureaza o luna sa ne dam seama cum se joaca. Eu inca nu l-am gasit in engleza, dar mai caut. | |||
|
| | #59 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | dtancu: sunt in ENGLEZA man, nu in germana... stai linistit. Cel putin eu asa am inteles. In germana chiar nu-l iau. Mi-am prins urechile in CoD2... in plus, se dau comenzi vocale... si daca urla cineva la mine gen "Halt Cremwurstburger Eine claine popotzaine", eu nu ma mai joc ![]() | ||
|
| | #60 | ||
| Quote:
. Eu vorbeam de manual, nu de jocul in sine. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|