![]() |
| | #61 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | f#%k the manual ! Live experience rocks. Il luam si ne aruncam in lupta, ca nebuniii... Restul invatam din mers (Dzeule, sper ca nu asa face si Armata Romana)... Asta imi aduce aminte (complet off-topic) de un material cu americaniii din Irak. Majoritatea erau pusti de 18 ani, care erau fani Counterstrike... isi puneau muzica in casti (ceva cu Burn muthaf@#!, BUUURN), si se puneau pe mitraliat... Sper ca jocurile de genul asta sa ii faca pe oameni sa intelegea ca mai bine ne luptam acolo virtual decat sa ne omoram ca chioriii in real life... | ||
|
| | #62 | ||
| Quote:
Hahaaaa, MonkY zi repede unde stai ca am un AG7 de incercat si n-am ce sa darim Offtopic: mare dreptate ai, am facut armata in revolutie si nu doresc nimanui sa vada ce-nseamna pe viu. | |||
|
| | #63 | ||
| ai dreptate dtancu , manualul si coperta e in germana . jocul e in engleza normal.... haidati fratilor ca parca am avut vreodata manual la vreun joc si daca chiar am avut parca ne-am uitat vreodata peste el, probabil ca inafara de configuratia tastelor nici nu o sa ai vreo informatie prea utila...mai degraba vom avea niste trainig missions . | |||
|
| | #64 | ||
| Facem un grup de GRAW si-i spargem pe toti ![]() | |||
|
| | #65 | ||
| ok guys se pare ca , cu putin noroc maine vin jocurile am pe lista asha: GRAW- Monky,Cris,Dtancu,Diabolik,Fox si Infusion DOA4:Serban,Andrei M,Diabolik FIGHT NIGHT 3 :Monky ,Cris xboxlive 3 luni :Monky graw si fn3 sunt - 80e doa4 -75 xblive 3 luni - 30e daca vreti ne intalnim toti maine sa ne vedem si fetzele . | |||
|
| | #66 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Super cool. Eu nu stiu exact cand scap de la munca, sper sa ne putem vedea cu totii. Daca nu, oricum la 10 minute dupa ce pun mana pe GRAW voi fi online ![]() Buna treaba ai facut rimom. Deci vom fi 7 (si cu tine) care avem GRAW, nu ? ![]() | ||
|
| | #67 | ||
| iau si eu un DOA4 si GRAW tre s ami vina zilele astea din italia..deci o sa fiu si eu in clan. ![]()
__________________ Plictisit De Oameni | |||
|
| | #68 | ||
| Cred ca s-a facut o confuzie si m-ai trecut de 2 x cu DOA 4. Serban sunt tot eu ![]() GRAW imi vine maine din Anglia in Engleza. Daca mai ai un client pentru el te rog sa il dai daca nu il cumpar pentru ca asa am promis.
__________________ I make it a regular practice to game after sex; she always goes to sleep early and my extra sense of pride (for the moments afterward) helps me excel in battling 12-year-olds online. | |||
|
| | #69 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Mai am eu inca un client pt. GRAW, in caz ca nu ai cui sa-l dai (am trait s-o zic si pe asta ). | ||
|
| | #70 | ||
| Cum ne comunicam datele intalnirii? ![]()
__________________ "nulus quique credit aliquid, nii prius cogitaverit credendum" - "nimeni nu crede ceva daca nu gandeste mai intai ca trebuie crezut" - De praedestinatione sanctorum,II,5 Galerie Foto | |||
|
| | #71 | ||
| rimom + DIABOLIK, daca ramine un DOA4 il iau eu, in plus fata de GRAW. Hai sa stabilim o ora si un loc. Chit ca fug de la servici si ma intorc, tot vin. Last edited by dtancu; 15-03-2006 at 09:56. | |||
|
| | #72 | ||
| guys eu o sa fiu blocat azi pe mosilor , deci ne intalnim cand vreti la pizzahut pe mosilor .va dau pm cu numarul de tel si cand sacpati cu treaba ma sunati dupa ora 2 am inteles ca ajunge deja la mine materialul ...deci eu zic ca incepand cu 2:30 anytime | |||
|
| | #73 | ||
| Si eu as vrea sa stiu din timp pentu ca trebuie sa fug de la lucru.
__________________ I make it a regular practice to game after sex; she always goes to sleep early and my extra sense of pride (for the moments afterward) helps me excel in battling 12-year-olds online. | |||
|
| | #74 | ||
| Eu zic ora 15 (cu confirmarea lui rimom in prealabil ca sa nu venim prea repede) in fata la Pizza Hut. Parola: GRAW! Voi avea o caciula rosie trasa peste ochelari.
__________________ "nulus quique credit aliquid, nii prius cogitaverit credendum" - "nimeni nu crede ceva daca nu gandeste mai intai ca trebuie crezut" - De praedestinatione sanctorum,II,5 Galerie Foto | |||
|
| | #75 | ||
| Muahaha eu voi avea o caciula neagra trasa peste ochi, si o sabie ninja. Incerc sa ajung la 15, oricum il sun pe rimom inainte sa plec de aici. | |||
|
| | #76 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Aaaaah, nuuuu. Eu nu cred ca reusesc sa ajung la 15:00... nu de altceva, dar sunt prins in chingi la munca. Rimom, iti dau un telefon... don't sell my GRAW si FNR3 to anybody... ![]() | ||
|
| | #77 | ||
| super baieti, ma bucure ca face cineva ceva. in 2 zile am si eu x360-ul. va caut. normal vreau si eu jocuri. | |||
|
| | #78 | ||
| Exista in stoc acum la ********.ro Burnout Revenge si Fight Night Round 3. | |||
|
| | #79 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
| ||
|
| | #80 | ||
| Rimom, vezi ca ti-am lasat un mesaj pe Messenger (acum nu mai am acces la el). Daca va intalniti da-mi si mie un semnal la telefon sau aici pe forum.
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|