![]() |
| | #1261 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | salut am o intrebare stau in hunedoara si caut si eu o consola xbox 360 elit am o sansa sa gasesc in judetul asta? am auzit ca este media galaxi in deva da eu nu am vazut magazinul stie careva unde este? | ||
|
| | #1262 | ||
| Suna la mediagalaxy si intreaba-i daca au pe stoc,sa nu faci un drum degeaba. | |||
|
| | #1263 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | pai nu stiu daca astia au magazin in deva ca eu nu lam gasit si pe site nu ii ![]() | ||
|
| | #1264 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Salut! Imi puteti spune si mie daca mai este valabila oferta de 799-850 roni pentru arcade? Daca da, in ce magazine pot gasi consola la acest pret? | ||
|
| | #1265 | ||
| emag-890 lei gs-nu mai e in stoc -850 lei. | |||
|
| | #1266 | ||
| Da da, luati de la emag si daca vi se strica stati cu el in service cateva luni (uitati-va pe forumul lor la reclamatii) | |||
|
| | #1267 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 Location: Buzau | Ar mai fii dak vrei pe, game shop.ro , intra si vezi sau de la "bisnitaru' " de la playcom.ro ![]() | ||
|
| | #1268 | ||
| upmax nu generaliza,daca 2 oameni au avut probleme nu inseamna ca toti vor avea.Nu am avut nimic in garantie la ei si sper sa nu am. | |||
|
| | #1269 | ||
| astia de la playcom is fantastici...au pus pe siteul lor cele 2 tipuri de modare a consolei...wtf???
__________________ vand/schimb jocuri de xbox360 | |||
|
| | #1270 | ||
| Quote:
![]()
__________________ Banii nu aduc fericirea dar o intretin... | |||
|
| | #1271 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Salut! Sunt din Bucuresti si vreau sa cumpar o x-box360 Premium. De unde imi recomandati sa o iau? M-am mai uitat pe forum si pe site-uri la mg, emag si altele si nu stiu unde e mai bine. Am inteles ca la emag sunt probleme cu garantia si service-ul daca se strica; la mg am vazut ca pe site e doar varianta arcade si elite si la gs tot doar arcade.. ce imi recomandati? Last edited by doomhammer; 13-07-2008 at 13:44. | ||
|
| | #1272 | ||
| iti recomand sa astepti putin daca-l vrei sa-l iei nou nout, pentru ca in teorie la modelul Premium 20 GB se scade pretul cu 50 USD, iar la pretul actual va aparea Premium cu HDD de 60Gb ...
__________________ | |||
|
| | #1273 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | nu sti cam peste cat timp va aparea? | ||
|
| | #1274 | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Am avut si eu probleme cu ei.. nu iti doresc sa ajungi la garantie la emag! Last edited by upmax; 13-07-2008 at 15:45. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1275 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | cea premium am vazut ca o au doar la emag, nu o mai au nici la gs sau media galaxy.. | ||
|
| | #1276 | ||
| Xbox 360 20GB Priced To Clear, 60GB just Announced 11:57 PM The Target price drop includes a $25 gift card, supposedly. Available in retail stores in the U.S. and Canada starting in early August, the upgraded Xbox 360 will include a 60GB hard drive for storing the growing wealth of digital entertainment available for the console, including music, movies, television shows, and game content. In addition, Microsoft today dropped the price of its 20GB Xbox 360 console in the U.S. and Canada to just $299 (U.S.) (ERP) while supplies last, a savings of $50. "We know consumers need more and more space to store the amazing digital content Xbox 360 offers, and we're giving it to them at no extra charge," said Albert Penello, Xbox director of product management at Microsoft. "No one device offers the depth and breadth of entertainment that Xbox 360 can deliver, and now you'll have three times the storage to manage all that great content."sursa VE3D | |||
|
| | #1277 | ||
| Este bun acest cablu HDMI sa-l folosesc la Xbox360? http://www.emag.ro/conectica/cablu-m...mi-3m--p391092
__________________ Americans adore me and will go on adoring me until I say something nice about them. | |||
|
| | #1278 | ||
| din ce se vede din poza..da..
__________________ vand/schimb jocuri de xbox360 | |||
|
| | #1279 | ||
| Sunt curios daca s-ar vedea mai bine decat cel composite HD la 720p. Este vreo diferenta la 1366×768?
__________________ Americans adore me and will go on adoring me until I say something nice about them. | |||
|
| | #1280 | ||
| x`urile fabricate din mai au drive Lite-On la care nu se poate modifica firmware pentru backup`uri. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|