brat [Xbox 360] Au inceput sa moara 360-urile si la noi...
Page 1 of 53 12341151 ... LastLast
Results 1 to 20 of 1053

Thread: Au inceput sa moara 360-urile si la noi...

Nick anterior: C0nsol3 M@niaC OneShot's Avatar

Red face Au inceput sa moara 360-urile si la noi...

Pana la urma incet incet "blestemul xbox 360" incepe sa se adevereasca si la noi...consolele lui INFUSION si BOYFROMTHEMOON au "dat" faimosul "Red Ring".

Acum, ca orice om aflat in asemenea situatie si cu asemenea pasiune, ma intreb:

Imi tot cumpar jocuri (am comandat Table Tennis) care se aduna (am ajuns sa am vreo 6 originale) si daca consola moare, CE FAC? cumpar alta Core sau vand totu?

Intrebarea pusa altfel este : Daca ma apucs a cumpar alta CORE oare s au remediat cumva probleme aceste console blestemate sau si aceste console de ultima generatie ( ca productie) vor sfarsii inevitabil ca primele?

"Thread Preventiv"
    Plictisit De Oameni

Registered User boyfromthemoon's Avatar
    Ar trebui schimbat numele threadului : Cimitirul xbox360
    Subscriu: theboyfromthemoon, rest in peace
    Cine detine informatia, detine viitorul...

Snake Eater Junnkie's Avatar
    hmm...incep sa ma intreb serios daca sa imi mai cumpar sau nu pusesem ceva banutzi deoparte si ma gandeam sa imi achizitionez una luna care vine....insa acum sunt in dubii....
    .: Les Enfants Terribles! :.
    PSN ID: Wizternoff

Nu aveti garantie la console ? Sau sunt aduse de afara... ?

Engineering, reporting for duty aurasdoom's Avatar
    De unde garantie daca in Romania Xbox 360 nu exista oficial ?

Registered User MSlv's Avatar
    Sariti toti pe rimom ca v-a tras in piept! Sau pe altii care le-au adus. RIOT!!! Ca la ultimele misiuni de la San Andreas...

Joking of course. Dar daca au garantie in tara de unde au fost cumparate, ce conteaza ca te-ai jucat cu ele in romania? Daca ajungi acolo bine, daca nu, nu. Ca doar nu o anuleaza ca electricitatea de la noi e toxica...

Daca ai 3 rings of death nu poti sa te duci cu ea la cineva ca x-land sa le repare?
    Last edited by MSlv; 30-07-2006 at 16:48.

Quote Originally Posted by MSlv
    Sariti toti pe rimom ca v-a tras in piept! Sau pe altii care le-au adus. RIOT!!! Ca la ultimele misiuni de la San Andreas...

Joking of course. Dar daca au garantie in tara de unde au fost cumparate, ce conteaza ca te-ai jucat cu ele in romania? Daca ajungi acolo bine, daca nu, nu. Ca doar nu o anuleaza ca electricitatea de la noi e toxica...

Daca ai 3 rings of bla bla bla nu poti sa te duci cu ea la unu ca x-land sa le repare?

Daca ai 3 rings of blabla bla mai degraba te duci la unu ca Rimom sa mai iei una...din cate am inteles nu mai ai ce sa repari.
    Plictisit De Oameni

Registered User
    Chiar e o treaba delicata cea legata de garantie. Daca ai cumparat-o "de afara" te ajuta numai in masura in care ajungi cu consola acolo de unde ai cumparat-o. Daca ai cumparat-o de la o firma din Romania cu factura, chiar daca ei nu ti-au specificat nimic de garantie, (ar trebui sa) ai garantie, chiar daca Microsoft nu aduce oficial consola in Romania, intrucat nu poti vinde nimic fara garantie, adica garantia este implicita, sub efectul legii. Este adevarat ca nu mai ai garantie de 12 luni, ci garantia specificata de lege pentru categoria de bunuri in care se incadreaza xbox 360. Fiind un bun mobil, e destul de scurta, maxim cateva luni. Asa ca e problema firmei care importa daca se strica consola in acest interval. Fiind insa foarte scurta, nu stiu cat de mult ajuta...

Fun... anyone? Catallin's Avatar
    Ma intreb cum ar fi fost dac firma respectiva ar fi importat un bun imobil ...

YM: surdescu Tel: 0722.383.002

treaba e4ste mai simpla: afara magazinele care vand 360 nu au nici o treaba si pierdere daca vine vb de a schimba consola deoarece consola este trimisa direct de catre client la MS care pune la dispozitie pachetul/serviciul postal deci nu poate fi vb de ceva de genul "eu vanzator incerc sa ma eschivez in schimbarea consolei".

Problema ptr noi zic eu ca este ceva mai diferita: nu avem garantie, sa zicem ca se duce dracu aparatu (cum se pare ca au inceput sa se duca) facem un efort sa mai cumparam unul DAR MACAR SA FIE LA FEL DE STABIL SI SOLID CA XBOX 1!! ala na vea moarte, era ceva incredibil!

Este cea mai rusionoasa consola din cate au existat pana acum, chiar si dvd-rom-ul cu problemele aferente ale pS2-ului paleste in fata acestui aparat RAHITIC!!

Daca as stii ca cele produse recent sunt imbunatatite cumva poate, repet POATE as face un efort, dar daca as mai lua una care dupa 3-4 luni isi ia "ramas bun" cred ca fac o criza de isterie.
    Plictisit De Oameni

Si ce faci cu ea?

Registered User supermanreturns's Avatar
    oricum europeni sint cei mai cistigati

vedeti aici http://www.xbox-scene.com/xbox1data/...ypwOGTRBLw.php

"At the present time XBOX360 owners within the United States of America are only protected by a three(3) month warranty period through the manufacturer(Microsoft)."

"Europeans already get a 2-year warranty enforced by EU-laws and Australia gets 1-year."

pentru americani e jaf ca in vestul salbatic....

Si ce faci cu ea?

renunt la ea definitiv, dau jocurile care le am si dupa vreo 6 luni de la lansare PS3 cumpar un PS3 si gata
    Plictisit De Oameni

Registered User
    Quote Originally Posted by Catallin
    Ma intreb cum ar fi fost dac firma respectiva ar fi importat un bun imobil ...
    Degeaba incerci sa fii ironic, ca nu reusesti. Nu a spus nimeni ca se importa bunuri imobile si nici nu reiese din context. Spuneam doar ca legea romana (ca de ea e vorba) prevede o garantie mult mai mica in cazul bunurilor mobile vandute de un comerciant roman fata de bunurile imobile. Nu conteaza provenienta. Normal ca un bun importat este mobil si un bun imobil nu se importa/exporta (daaa-ca sa-ti explic ca la gradinita). Nici nu apare cuvantul imobil in ce am scris eu.

E plina tara de cei ca tine...

Registered User
    Cred ca atunci cand au fabricat consolele cei de la Microsoft s-au gandit la buzunarul romanului si au vrut sa-i scada cheltuielile cu incalzirea pe timpul iernii. Poate substitui cu succes un resou.

Cat despre PS 3, sper sa fie mai bine fabricat decat Xbox 360. Cel mai bine fabricate console mi se par cele produse de Nintendo. Nintendo 64 meu rezista cu brio si acum. Ori pur si simplu le fabrica mai bine, ori asta se datoreaza faptului ca nu folosesc configuratii hardware ametitoare.

Quote Originally Posted by C0nsol3 M@niaC
    renunt la ea definitiv, dau jocurile care le am si dupa vreo 6 luni de la lansare PS3 cumpar un PS3 si gata
    Cu jocurile mai ai ce face. La fel cu accesoriile (controller, casti, kestiile care vin cu consola). Restul de hardware (caramida 1 si caramida 2) ce faci cu ele? Le tii in vitrina?

Registered User -=AlukarD=-'s Avatar
    Singura tara unde esti laudat daca esti prost gramada
    Quote Originally Posted by codra
    Ori pur si simplu le fabrica mai bine, ori asta se datoreaza faptului ca nu folosesc configuratii hardware ametitoare.
    Eu zic ca N64 era monstru fata de PSOne...ametitor.
    Mai e si norocul.

Mie nici un PSOne nu mi s-a stricat,am avut destule (le tot schimbam cand aparea un model mai nou)...dar la PS2,unul a murit (dar nu din vina lui ci din vina celui care l-a modat).
    De fapt al doilea PS2 a fost singura consola care a dat "ortu' popii".
    Si am avut din toate...de la NES incepand.Din batranesti,mai am doar SNES-ul in stare perfecta.
    Oh da...si un 8-Bit fake din piata.Aproape nou,in cutie.

Cu X360 inca mai negociez...sa vad cum se prezinta PS3 mai intai.
    " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. "

Cu jocurile mai ai ce face. La fel cu accesoriile (controller, casti, kestiile care vin cu consola). Restul de hardware (caramida 1 si caramida 2) ce faci cu ele? Le tii in vitrina?
    era subinteles ca daca s ar mai bulii a 2-a oara as vinde tot
    Plictisit De Oameni

Registered User
    Mie daca mi s-ar busi odata, sigur ar zbura pe geam. Si urmatoarea cumparare a consolei va fi facuta in siguranta, cu garantia in mana si toate cele. In cazul de fata, pana apare X360 in .ro, probabil ca n-as mai lua niciodata.... Dar, asta sunt doar vorbe, stiti bine ca daca nu rezisti tentatiei, nu rezisti... tot cumperi. Doar ca de-al naibii, banii pierduti pe consola ii bagi intr-un modding... iti faci scrumiera din vechea consola, ledul de la power X360 il pui la sonerie, ventilatoarele sunt bune acum vara... tot castigi ceva, ceva

Registered User sys01's Avatar
    -Nush daca acest post ishi are rostul aici sau nu...dar poate ajuta pe cineva "informatzia" respectiva.
    -Am un 360 luat de aici de la noi (Core, btw) shi pot sa zic ca am avut marea problema de care se plange lumea, anume, problema incalzirii enorme ce se produce inauntru, drept pt. care am examinat mai multe forum-uri in care se discuta despre anumite "tweak-uri" pentru 360 pentru o racire un pic mai buna.
    -Am shi trecut la actziune cu: aplicare de Artic Silver 5 pe GPU shi CPU (in locul pastei originale) + VMod de 12V + aplicare de radioatoare de memorii Zalman ZM-RHS1 pe memoriile ramase in afara radiatorului aflat pe GPU + aplicare radiator pe chip-ul inscriptionat cu Xbox 360 (cu o folie "colorata")..........tot ce pot sa zic este ca am o consola Xbox 360 care MERGE fara sa mai "inghetze" shi fara sa mai apara inele roshii.....
    -ma repet...daca am postat aiurea va rog sa ma scuzatzi .......daca va ajuta cu ceva, imi pare bine.

P.S.: - mai am o a doua consola Xbox 360 adusa din Germania dar se pare ca e pe "moarte"....daca nu, chiar o fi murit de tot (dupa 2-3 min de jucat "ingheatza" imaginea shi apar acele inele roshii)...sper sa mai mearga "modding-ul" pe acest 360 (acesta in cauza fiind Premium Edition)...partea proasta este ca a murit mai repede decat cea Core, shi mai prost este ca m-am jucat mai putzin decat pe varianta Core.........
    Intel Core i7 920 D0 / 4.0Ghz OC / 1.33v
    Thermalright Venomous X CPU Cooler
    Asus Rampage II Extreme ROG
    Corsair Dominator GT 8Gb / 1907Mhz / 9-10-9-27 / 1.65v
    Gainward Geforce GTX480 w/1.5Gb VRam GDDR5
    Nexus 1000W Power Supply 12v-Rail
    Coolermaster HAF X
    WD 500GB SATA-II 7200rpm 32MB Caviar Black
    WD 1TB SATA-II 7200rpm 32MB Caviar Black
    Eizo FlexScan S2431W 24"

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post