![]() |
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 Location: Bucuresti |
Depinde: 1. Daca vrei sa-l modezi nu mai ai nevoie de nimik decat de blankuri DVD+DL si o consola premium hdd-ul este indispensabil. And no xbox Live for u (joaca online). 2. Daca nu-l modezi atunci itzi mai trebuie un cont de xbox live sa te joci pe net si bani pt jocuri originale (preturi de la 1 mil in sus) Deci Xbox 360 premium 350-400 eu depinde cum il gasesti + modare(depinde daca o faci singur fara cip sau cu cip pret intre 0 si 100eur) + Blankuri pt varianta 1 Si xbox 360 premium + cont de live (60-80 eur pe 1 an) + jocuri originale. Si la ambele eventual un al 2-lea controller wireless sau wired (50; 35-40 eur) Si da se zvoneste de o a doua varianta a xbox-ului 360 dar nimik sigur (asa ca oficial NU) | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 Location: Bucuresti |
Ms Xbox Live:80 eur?Stiu si eu... Termen mai mic nu exista?Jocuri Originale:Nu mere cu un emulator? La a doua versiune ma refeream la Core(park asa se numea) Btw,pt cei kre au Xbox 360,Cat a costat totu(cu accesorii blah)si de unde lati luat? Ms | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 Location: Bucuresti | Quote:
Aia cu emulatorul nu o inteleg, poate imi explici. Si, eu am dat cu totul pana acum: Xbox360 premium + al-2lea joy wireless + card live pe 1 an + 11 jocuri + acumulatori originali microsoft (2 acumulatori + incarcator) cred ca 1500 eur | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 Location: Bucuresti |
Moammaaa 1500 eur!!!!Incredibil.Pai cred k mie imi trebuie doar un hdd,1 poate 2 joy,doar atat.Card Live doar 1 luna sau 2.Da nu potzi sa cumperi un hdd separat?Si despre joy wireless,cred k ma descurc si cu unu wired. Casti?La c imi folosesc? | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|