brat [Xbox 360] Forza Motorsport 2
Thread Introduction
Page 1 of 11 1234 ... LastLast
Results 1 to 20 of 215

Thread: Forza Motorsport 2

Registered User

Thumbs up Forza Motorsport 2

salut pentru cei care au luat demo fortza 2 rog pareri si o comparatie cu granturismo hd daca se poate
    Unde esti tu Tepes Doamne
    Ca punind mina pe ei
    Sa-i imparti in doua cete,
    In smintiti si in mishei

Registered User
    mia placut forza2 dar parca tot gt hd e mai misto,si cel putin masinile arata mai bine,care aveti demo gh hd incearcati sa jucati cu asm off,traction control 0, front si rear tyres racing r3,e mai greu la inceput dar te obisnuiesti cu timpul,e adevarat simulator auto la setarile astea.btw nu am inca tv hd dar cred ca se vede diferenta dintre ele si la tv-ul meu sd,chiar ma gindesc ca pe un tv hd se vede si mai bine diferenta intre ele.

Nick anterior: babulu bubli-789AD's Avatar
    Forza 2 e simulator. GThd e arcade fara damage si cu o singura masina pe pista. Pe partea de gameplay nici macar nu cred ca putem sa comparam. GT a fost mereu dupa Forza si la distanta mare.

Registered User phat_sua's Avatar
    Quote Originally Posted by babulu View Post
    Forza 2 e simulator. GThd e arcade fara damage si cu o singura masina pe pista. Pe partea de gameplay nici macar nu cred ca putem sa comparam. GT a fost mereu dupa Forza si la distanta mare.
    klar nu sti despre ce vb...

voodoo, forza e ok insa din cauza k n-au pus deloc anti-aliasing pe masini esti fortzat sa joci din masina
    no sig

Registered User Viracocha's Avatar
    Bine ca stiti voi, comparati grafica intr-un racing sim hardcore.
    Jucati-va naibii gears si lasati comparatiile daca de grafica nu puteti trece.

Registered User phat_sua's Avatar
    ce zici tu si ce am zis eu, daca nu intelegi ce vb mai bine nu postezi, eu ziceam de anti-aliasing, grafica imi place super mult, insa lipsa anti-aliasing-ului este aiurea rau, pur si simplu nu te poti uita la masina, uite-te putin la pgr si la forza sa vezi dif intre AA la masini.
    din ce zici tu jocurile ar trebui sa fie de 2 feluri, arcade si cu grafica beton si sim cu frafica de stuns , adiq un joc dak e sim nu trebuie sa arate bine ?
    no sig

Nick anterior: M[]nsteRss I condoe I's Avatar
    Poate se referea la Racing Gears

personal zic ca arata mai bine GT
    Overcome All

Registered User Gatsu10's Avatar
    Din punct de vedere grafic arata mai bine GT HD...insa comparatia este un pic cam aiurea ptr ca unul este joc full iar altul nu...una este sa lucrezi la un circuit si 20 de masini si atat...alta este sa lucrezi la un joc cu 300 de masini si 20 de circuite...controlul mi se pare absolut la fel la ambele....aceeasi problema cum ca dai un pic mai tare in stanga sau dreapta incepe masina sa faca 360 pe strada...damageul f frumos in Forza..0 in GT....insa nici in Forza nu este perfect...masina se strica pana la un anumit punct si atat...mai departe nu mai se strica...iar senzatia de viteza mi se parut un pic mai mare in Forza....parerea mea!

Registered User
    din postul tau nu sint sigur daca ai jucat gt hd,intradevar iti dau dreptate intrun singur lucru gthd e zero la dmg,nici mie numi place asta,apoi cum a spus cineva aici pe forum forza are dmg dar e cosmetic,am lovit masina aia de a dat dracii in ea,la un moment dat nu mai face nici un dmg,dar ca sa spui ca gthd e arcade asta e blasfemie,eu zic, ca gthd e mai simulator decit forza 2.acum sa nu intelegi gresit imi place si forza 2 dar parca tot gthd e mai cool.oricum ce comparam noi acum nu prea are relevanta,un demo cu un traseu si 24 de masini si un demo cu un traseu si 14 masini dintre care doar"o singura masina pe pista".
    p.s. prefer oricind sa ma joc una din variantele de mai sus decit un joc full gen need for speed.

Registered User

Thumbs up

man de ce afirmi ca gthd e arcade cind el e "mai simulator ca simulatoarele" (asta cu controlul tractiunii dezactivat)? Mie unul mi se pare gthd simulator foarte aproape de realitate (nu e pleonasm, nu?). Forza 2 parca aduce a desene animate si aici ma refer strict la culori.
    Unde esti tu Tepes Doamne
    Ca punind mina pe ei
    Sa-i imparti in doua cete,
    In smintiti si in mishei

Registered User
    Eu zic ca amandoua sunt "jocuri" bune. Zic intre ghilimoaiele de rigoare, pentru ca GTHD nu este altceva decat un demo tehnologic. Asteptati si voi GT5 si dupa aia faceti comparatie. Sau daca vreti faceti comparatia altfel: Forza 2 costa 65 EUR, GTHD costa 0 (ZERO) EUR. Hmm, oare sa fiu nemultumit de jocul de 0 EUR...

Competent modchip-guru's Avatar
    a aparut pe torrents , in varianta PAL ..
    --== Service si modificari ==--

Playstation 2,XBOX,360,Wii,Gamecube

Nick anterior: alexnestian Bobby's Avatar
    dap :P si chiar se ingramadeste lumea la el :P

Registered User Viracocha's Avatar
    Ia uite domnule, Forza 2 are si trasee "fictive". Check pics, care btw, au o compresie ORIBILA, jocul arata semnificativ mai bine decat ce se vede acolo.

edit.
    Nu-mi vine sa cred cat de prost se vad, zici ca e primul Forza de pe Xboxul verde.

edit 2.
    Am mai uploadat o poza, din al treilea atasament, de test. Asta arata ok..ish. I don't get it.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 3ae1e9c4-48e1-4fe0-b1f3-cffbd12960bc.jpg   b9ef8252-2340-41e3-96ae-004403bfbfb8.jpg   39f78e0b-7146-4670-89f6-cb6aafa8a1f2.jpg  
    Last edited by Viracocha; 04-07-2007 at 22:18.

Drujbarul din Fetesti angelcrying's Avatar
    forza 2 are damage-ul in functie de dificultate... cosmetic este doar pe rookie... spre pro sau ce are el, devine damage in adevaratul sens al cuvantului.... nu stiu daca ajunge ca in DIRT la faze gen terminal damage
    Oh my days...

Xbox 360

PS3

Registered User axeaxel's Avatar
    una bucata poza din FM2

e din arcade.. am vrut sa termin ce era la arcade inainte sa mai continui la carer
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 1eec7ff1-c989-408f-8744-2ca2afc1de4e.jpg  
    --I love d(-_-)b music --

Registered User GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    forza 2 are damage-ul in functie de dificultate... cosmetic este doar pe rookie... spre pro sau ce are el, devine damage in adevaratul sens al cuvantului.... nu stiu daca ajunge ca in DIRT la faze gen terminal damage
    Nu este implementat in gameplay un sistem de genul celui din DiRT "terminal damage", dar daca pocnesti masina destul de serios pe ultimul grad de dificultate risti sa n-o mai misti din loc, deci oricum se termina cursa
    Mie imi place mult jocul, este simulare dar nu atat de multa incat sa-ti scoata peri albi ca nu poti tine masina pe traseu.
    Care il aveti, cand alergam pe live ?
    Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ?

Registered User Zyppy's Avatar
    forza e printre cele mai nasoale jocuri de driving ce le-am jucat pe xbox ... acu sincer ... grafica ma lasa rece , controlul la fel , daca pierzi trasa ideala ai toate sansele sa iesi de pe circuit ... sa mai continui ?
    Zambeste , ca cei din jur sa se intrebe ce gandesti

Registered User axeaxel's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    Nu este implementat in gameplay un sistem de genul celui din DiRT "terminal damage", dar daca pocnesti masina destul de serios pe ultimul grad de dificultate risti sa n-o mai misti din loc, deci oricum se termina cursa
    Mie imi place mult jocul, este simulare dar nu atat de multa incat sa-ti scoata peri albi ca nu poti tine masina pe traseu.
    Care il aveti, cand alergam pe live ?
    eu ma bag sigur .. dar sa rezolv odata problema cu LIVE-u
    si mie imi place f.mult jocul.... imi mai place ca ai multe optiuni sa-ti personalizezi masina

mai atasez inca o poza.. eu eram cu Audi ala cu faru spart
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails a3d7566b-500c-4d13-a714-9db27d29e492.jpg  
    --I love d(-_-)b music --

Registered User GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Zyppy View Post
    forza e printre cele mai nasoale jocuri de driving ce le-am jucat pe xbox ... acu sincer ... grafica ma lasa rece , controlul la fel , daca pierzi trasa ideala ai toate sansele sa iesi de pe circuit ... sa mai continui ?
    Fiind un joc care se vrea simulator este normal sa iesi in decor daca ratezi punctele de franare, sa pierzi spatele daca accelerezi ca nebunul cand nu trebuie, sa te duci sanie daca franezi si blochezi rotile, si lista poate continua
    Acum nu judeca jocul avand in minte un joc arcade. Iti place sa joci simulatoare, o sa-ti placa si Forza 2, nu-ti plac simulatoarele atunci lasa-l deoparte si nu te mai lua de elemente care sunt bine implementate acolo.
    Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ?

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 11 1234 ... LastLast