![]() |
| | #41 | ||
| nu mai intreb pe nimeni, am rezolvat pana la urma ![]()
__________________ --I love d(-_-)b music -- | |||
|
| | #42 | ||
| Banned Join Date: Nov 2007 Location: Craiova/Slatina | |||
|
| | #43 | ||
| Salut Momentan lucrez in afara si am vazut aici ca exista cutia cu jocul in magazine dar ca preorder (este comuna, si pentru ps3 si pentru 360). Aveti idee ce este in ea? Un redeem code ceva? Merci pentru raspuns!
__________________ I make it a regular practice to game after sex; she always goes to sleep early and my extra sense of pride (for the moments afterward) helps me excel in battling 12-year-olds online. | |||
|
| | #44 | ||
| Nu, te duci la casa cu ea si acolo vei completa ceva pentru livrare. | |||
|
| | #45 | ||
| Din Europa, a zis ca prima comanda vine pe 5 Mai
__________________ Owner Of: Fight Night Round 3, NFS ProStreet, Forza 2, Viva Pinata & WWE Smack Down! vs Raw 2008, Grand Theft Auto 4 NOW PLAYING ~ | |||
|
| | #46 | ||
| Si-a facut cineva cont pe Social Club? Eu astept noi detalii despre MCLA. E prea tare, si e facut de R*. | |||
|
| | #47 | ||
| Da si eu mi-am facut cont pe Social Club si precomanda de pe sendit banuiesc ca o sa astept 7zile pana vine tocmai daia vanez siteurile de torrents nu am rabdare pana pe 5-6mai cand ajunge
__________________ Name: Criztian Realm: Crom PVE Class: Barbarian Guild: Gravity Always Wins | |||
|
| | #48 | ||
| Quote:
![]()
__________________ GamerTag: Darkmatinee | |||
|
| | #49 | ||
| Pai... cred ca acolo apar informatii despre o mana de jocuri, printre care GTA, MIDNIGHT C. si Bully, iar din cate am inteles, primii 10 ce au terminat jocul 100%, si sunt inregistrati in Social Club, primesc nu stiu ce prostie. Un premiu primeste si user-ul SC ce a terminat GTA IV primul. | |||
|
| | #50 | ||
| "Also the Rockstar Social Club wich is a GTA IV leaderboards and stat tracking has opened for pre-registration." este un site pe care dupa ce va fi lansat jocu si iti vei introduce gamertagul de pe 360, vei avea listat progresul jocului, cat ai descoperit, vor fi topuri cu jucatorii mp si etc! ![]()
__________________ Name: Criztian Realm: Crom PVE Class: Barbarian Guild: Gravity Always Wins | |||
|
| | #51 | ||
|
| | #52 | ||
| io l-am citit am lasat si comment GENIAL interviu!
|
| | #53 | ||
| - Official Gameplay , First View
__________________ Owner Of: Fight Night Round 3, NFS ProStreet, Forza 2, Viva Pinata & WWE Smack Down! vs Raw 2008, Grand Theft Auto 4 NOW PLAYING ~ | |||
|
| | #54 | ||
| Nu am nimic cu tine, dar sa zicem ca nu dai o impresie buna postand un n00b cu o voce gay, care face vocalize... | |||
|
| | #55 | ||
| Ce gluma buna
__________________ --I love d(-_-)b music -- | |||
|
| | #56 | ||
| S-a simtit frustrat de mesajul de la sfarsit (ala cu start searching for video games) si ce s-o fi gandit si el?
__________________ GamerTag: Darkmatinee | |||
|
| | #57 | ||
| Quote:
Esti un terminat.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #58 | ||
| Ce post inutil. Am pierdut 1 minut cu prostia aia. | |||
|
| | #59 | ||
| Bravo GameTime, dai dovada ca esti un adevarat Seinfeld. Cred ca iti pierzi timpul cu noi postand pe forumul asta, te irosesti cu adevarat.
__________________ Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|