![]() |
| | #741 (permalink) | ||
| Nick anterior: SKhan Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti |
Sistemul de dating e facut praf. Am "agatat-o" pe Carmen Ortiz pe love-meet.net dupa care m-am intalnit de cateva ori cu ea si ma suna sa-mi zica ca poate sa dea health boost (foarte tare zic!). O sun dupa cateva zile (zile din joc nu real time) cand aveam fondness 97% si ma refuza spunand ca trebuie sa petrec mai mult timp cu ea (wtf am 97% fondness). Zic ok, ma duc, ma vad cu aia si dupa ce se termina intalnirea o sun pt health boost si imi zice la fel desi era 100% fondness. Imediat dupa imi da un mesaj sa-mi zica ca vrea intalnire. Sun sa ma intalnesc cu ea si ma refuza spunand ca vreau sa o "monopolizez" ca abia ne-am intalnit. Mi se pare aberant, nu neaparat chestia cu fondness-ul si Health Boost-ul pe care inca nu l-am primit, dar mesajul de intalnire dupa care refuzul e de-a dreptul prostesc. Alta chesti e frustranta e cand stabilesti o intalnire cu cineva si te suna altu sa-ti propuna o intalnire pe care bineinteles il refuzi... sau nush.. poti sa faci intalniri in 3?
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #743 (permalink) | ||
| Nick anterior: SKhan Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti |
Sigur, dar eu gandeam mult mai murdar. Ceva de genul dupa ce ies de la date cu o tipa sa agatz si "a tramp" si sa mergem toti 3 la aia acasa. O sa-mi vibreze controlleru de o sa-i pocneasca analoagele
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #745 (permalink) | ||
|
Salut.Am si eu o intrebare:cand joc GTA IV pe XBOX 360 cateodata(mai mereu) mi se incarc foarte greu texturile.Am XBOX 360 Arcade ,si stiu ca GTA face Cache pe hard,dar chiar atat de greu sa se incarce fara hard???
__________________ "Inteleptul spune putine dar stie multe,prostul stie putine dar spune multe" | |||
|
| | #751 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
eu tot arcade am si intr-adevar se simte ca incarca greu mai ales la urmariri unde poti sa ai surpriza si sa iei un viraj prea strans si brusc sa iti construiasca un bloc/gard in fata. se intampla mai ales la garduri si blocuri care nu sunt desenate, dar ele exista fizic acolo. mergi mai incet si totul e ok. mie mi se pare supraapreciat. fata de gta san andreas nu vad nimic revolutionar. e distractiv, dar devine plictisitor. | ||
|
| | #752 (permalink) | ||
| Daca il ai original,lentila nu tine pasul.GTA IV..la fel ca celelalte titluri GTA este IMO cel mai dur test pentru lentila,fie ea PS2/XBOX,360 sau PS3. Daca il ai ca "backup" burn again,lowest speed. (1x-2.4x) E un fapt cunoscut.Totusi jocul asta merita cumparat original.
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #754 (permalink) | ||
|
Am si eu o problema.. abia am inceput sa joc si m-am urcat intr-o masina m-am dus pe autostrada sa merg cu viteza si masinile nu mai stateau pe sosea, cand am intrat in cartier a disparut strada de tot.. masina se scufunda apoi in strada... si chestii de genul asta... AM xbox premium cu HDD de 20 GB, de la ce poate fii ???
| |||
|
| | #756 (permalink) | ||
| Eu propun ca in cazul in care aveti probleme cu un joc piratat back-up, sa nu mai veniti sa puneti intrebari de genul "de ce se blocheaza", "de ce imi face freeze-uri" etc. Asta ca sa scutiti o insiruire de posturi inutile.
__________________ Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ? | |||
|
| | #758 (permalink) | ||
|
Da man,userul asta dupa Youtube este tare funny.Uitati-va si la asta:
__________________ "Inteleptul spune putine dar stie multe,prostul stie putine dar spune multe" | |||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|