Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > Xbox / Xbox 360

Notices

Reply

Thread Tools
Old 24-04-2008, 20:51   #81
Registered User

RonanN1's Avatar

Quote:
Originally Posted by paulpc View Post
Last played Online adica Multiplayer.

Last Played on Thursday, April 24, 2008 7:44:37 PM
Probabil e setata prost ora +1GMT in loc de +2GMT Acum e 20:50 deci cam de 6 minute, da

***later edit***

Playing Gears of War
In the menus
Online For 8 Mins

RonanN1 is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2008, 21:00   #82
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

Nu conteaza ce-ti apare tie acolo, se inregistreaza data la care s-a adaugat jocul in lista gamertag-ului tau, si daca e inainte de data lansarii nu e de bine.
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2008, 21:05   #83
Registered User

razvang's Avatar

Ce parere aveti ?
Pacat ca e fake.

http://i27.tinypic.com/27ywepc.jpg

razvang is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2008, 21:08   #84
Registered User

RonanN1's Avatar

Nu verifica nimeni fazele astea. Cum nimeni nu verifica nici faza cu "glitch-ul" din GOW care te ajuta sa deblochezi Seriously ... si inca 14 Achievement-uri (de arme) in cateva secunde. Majoritatea care au 1250/1250 la GOW le au pe toate deblocate in aceashi zi...(chiar moderatori de pe xbox.com forum)...Eu insa n-am ajuns asa de rau incat sa-mi deblochez Achievement-urile prin glitchuri sau sa rog pe altcineva sa o faca.

In clncluzie: n-am de ce sa ma tem, ne vedem pe XBL

Old 24-04-2008, 22:13   #85
Registered User

h0stile's Avatar

RonanN1, nu te pedepseste nimeni pentru ceea ce faci acasa la tine. Atit timp cit nu sari calul aici pe forum, din punctul nostru de vedere nu ai gresit cu nimic.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think
VAND cablu component de calitate 10M lungime

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 25-04-2008, 10:13   #86
Registered User

arslanyy's Avatar

Quote:
Originally Posted by razvang View Post
Ce parere aveti ?
Pacat ca e fake.

http://i27.tinypic.com/27ywepc.jpg
De unde stii ca e fake?

arslanyy is offline    Reply With Quote
Old 25-04-2008, 10:19   #87
Registered User

GreyhounD's Avatar

Quote:
Originally Posted by arslanyy View Post
De unde stii ca e fake?
Pai ia vezi, poti sa il cumperi tu de undeva in momentul actual ?

GreyhounD is offline    Reply With Quote
Old 25-04-2008, 10:54   #88
Registered User

Quote:
Originally Posted by GreyhounD View Post
Pai ia vezi, poti sa il cumperi tu de undeva in momentul actual ?
Au aparut destul de multe poze pe net cu GTA4 pe rafturi. Acum, putem spune ca si acelea sunt fake-uri. Sau putem sa inchidem ochii si sa ne astupam urechile si sa credem in continuare ca GTA4 was not leaked. Este doar o clona de GTA4 ceea ce se gaseste pe torrents... este doar o clona... este doar o clona... este doar o clona... este doar o clona...

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 25-04-2008, 11:12   #89
Registered User

GreyhounD's Avatar

Quote:
Originally Posted by MonkY View Post
Au aparut destul de multe poze pe net cu GTA4 pe rafturi. Acum, putem spune ca si acelea sunt fake-uri. Sau putem sa inchidem ochii si sa ne astupam urechile si sa credem in continuare ca GTA4 was not leaked. Este doar o clona de GTA4 ceea ce se gaseste pe torrents... este doar o clona... este doar o clona... este doar o clona... este doar o clona...
Si am sustinut eu cumva ca nu e leaked pe torente ?
Ce legatura are cu faptul ca erau poze pe net cu GTA IV in rafturi daca acesta nu se vinde oficial decat incepand cu data de 29 ?!

GreyhounD is offline    Reply With Quote
Old 25-04-2008, 12:26   #90
Registered User

razvang's Avatar

Quote:
Originally Posted by arslanyy View Post
De unde stii ca e fake?
Unele cuvinte sunt scrise gresit ...

Quote:
Originally Posted by MonkY View Post
Carcase goale cu coperta de GTA 4 sunt pe rafturi (in afara) inca de acum cateva luni pentru publicitate, sa stie lumea la ce sa faca pre-order. Iti pot spune sigur. Jocul nu se va vinde mai devreme fata de data oficiala.

razvang is offline    Reply With Quote
Old 25-04-2008, 12:36   #91
Registered User

felixxx's Avatar

Rumor: Take-Two allowing GTA IV to be sold early

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27159

exista destul de multi useri pe forumurile din afara care sustin ca au vazut jocul expus la vanzare in magazine. probabil ca or sa apara si bonuri de casa cu gta4 pe ele in curand.

Last edited by felixxx; 25-04-2008 at 12:40. Reason: .

felixxx is offline    Reply With Quote
Old 25-04-2008, 12:47   #92
¬_¬

C.@M.'s Avatar

Quote:
Originally Posted by razvang View Post
Unele cuvinte sunt scrise gresit ...

Carcase goale cu coperta de GTA 4 sunt pe rafturi (in afara) inca de acum cateva luni pentru publicitate, sa stie lumea la ce sa faca pre-order. Iti pot spune sigur. Jocul nu se va vinde mai devreme fata de data oficiala.
Nu stiu, dar eu am vazut un video cu unu care juca jocul pe PS3 (care nu se poate pirata).

C.@M. is offline    Reply With Quote
Old 25-04-2008, 12:58   #93
Registered User

RonanN1's Avatar

L-am vazut si eu pe youtube/gametrailers. Au fost puse si aici pe forum link-urile...doar ca acum sunt jos.

Old 25-04-2008, 13:00   #94
PSP addict

cristi_mic's Avatar

Cica s-ar vinde si discuri cu GTA4 de PS3.

http://img161.imageshack.us/img161/8...discwh7dy5.jpg

Dar de ce nu s-a respectat data oficiala si au inceput vanzarile pentru Xbox 360 si PS3 asa devreme?

Banii nu aduc fericirea dar o intretin...

cristi_mic is offline    Reply With Quote
Old 25-04-2008, 13:10   #95
Registered User

Tavitzu's Avatar

Quote:
Originally Posted by cristi_mic View Post

Dar de ce nu s-a respectat data oficiala si au inceput vanzarile pentru Xbox 360 si PS3 asa devreme?
Da in australia primu gameplay era filmat de pe un ps3 (Da pentru ca filma cu camu si era in meniu cand ia dat drumu , si stiu cum arata meniu de ps3), si dupa minute mai tarziu si varianta de 360.
P.S Nu vreau un console war, vreau doar sa spun ca au aparut amandoua simultan in magazine nu ca dmc4.
PP.S Acuma majoritatea gameplayului ii pe 360 pentru ca multi or facut rost de el
PPP.S Nu sa respectat data pentru ca multi care lucreaza pentru un magazin de gaming nu mai puteau sa astepte, si na....celalte magazine or fost fortate oarecum sa-l puna la vanzare mai repede

Tavitzu is offline    Reply With Quote
Old 25-04-2008, 13:34   #96
Registered User

GameTime's Avatar

Quote:
Originally Posted by RonanN1 View Post
L-am vazut si eu pe youtube/gametrailers. Au fost puse si aici pe forum link-urile...doar ca acum sunt jos.
alea erau pe 360, se vedea si consola in primul rand si am vazut butoanele ca au aparut pe ecran la un video ( X si RB )

ps: dap , am vazut si eu video-ul cu meniul de PS3, decat un video a fost pe ps3 , in australia am vazut shi jocul varianta de ps3, cand il puneau in raft....
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by cristi_mic View Post

probabil pt ca trebuia sa iasa pe 19 Octombrie prima data, insa din cauza problemei cu PS3 aparute in joc, l-au anulat, de frica ca nu il termina l-au pus pe data de 29 Aprilie, dar cred ca jocul a fost terminat mai devreme...

Last edited by GameTime; 25-04-2008 at 13:34. Reason: Automerged Doublepost

GameTime is offline    Reply With Quote
Old 25-04-2008, 13:38   #97
Registered User

RonanN1's Avatar

Filmuletul pus de ady27tdi era pt. PS3 (a scris PlayStation3 mare cat china).

Old 25-04-2008, 13:57   #98
Registered User

Tavitzu's Avatar

Quote:
Originally Posted by GameTime View Post
alea erau pe 360, se vedea si consola in primul rand si am vazut butoanele ca au aparut pe ecran la un video ( X si RB )

ps: dap , am vazut si eu video-ul cu meniul de PS3, decat un video a fost pe ps3 , in australia am vazut shi jocul varianta de ps3, cand il puneau in raft....
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
probabil pt ca trebuia sa iasa pe 19 Octombrie prima data, insa din cauza problemei cu PS3 aparute in joc, l-au anulat, de frica ca nu il termina l-au pus pe data de 29 Aprilie, dar cred ca jocul a fost terminat mai devreme...
Ilumineazama si pe mine ce probleme au aparut la versiunea de ps3?
Eu stiu doar ca era problema cu hdd-ul xboxului si dvd9 care si la asasins creed o fost aceasi problema ,anume ca nu au voie sa puna data pe hdd, si dvd-u este foarte limitat.De ps3 n-am auzit nimic..daca nu se descurca pe hardweare nou nu-i vina ps3-ului ci vina lui ca se adapteaza greu..

Tavitzu is offline    Reply With Quote
Old 25-04-2008, 14:47   #99
CG Editor

Mika's Avatar

http://www.shacknews.com/laryn.x?story=50937

PS: Cauta pe google "contributing factor gta4". Sa imi spui ce consola apare la rezultate .

Mika is offline    Reply With Quote
Old 25-04-2008, 21:03   #100
Registered User

Anathema5k's Avatar

Primul post, a treia imagine. Ce vedeti? GTA IV pentru X360.

Anathema5k is offline    Send Message via Google Talk to Anathema5k Send Message via Xfire to Anathema5k Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > Xbox / Xbox 360

Thread Tools

Posting Rules