![]() |
| | #81 | ||
| Quote:
Acum e 20:50 deci cam de 6 minute, da ![]() ***later edit*** Playing Gears of War In the menus Online For 8 Mins
__________________ Biotech! | |||
|
| | #82 | ||
| Nu conteaza ce-ti apare tie acolo, se inregistreaza data la care s-a adaugat jocul in lista gamertag-ului tau, si daca e inainte de data lansarii nu e de bine.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #83 | ||
|
__________________ :: XBox 360 - Halo 3 Limited Edition Console :: | |||
|
| | #84 | ||
| Nu verifica nimeni fazele astea. Cum nimeni nu verifica nici faza cu "glitch-ul" din GOW care te ajuta sa deblochezi Seriously ... si inca 14 Achievement-uri (de arme) in cateva secunde. Majoritatea care au 1250/1250 la GOW le au pe toate deblocate in aceashi zi...(chiar moderatori de pe xbox.com forum)...Eu insa n-am ajuns asa de rau incat sa-mi deblochez Achievement-urile prin glitchuri sau sa rog pe altcineva sa o faca. In clncluzie: n-am de ce sa ma tem, ne vedem pe XBL
|
| | #85 | ||
| RonanN1, nu te pedepseste nimeni pentru ceea ce faci acasa la tine. Atit timp cit nu sari calul aici pe forum, din punctul nostru de vedere nu ai gresit cu nimic.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think VAND cablu component de calitate 10M lungime | |||
|
| | #86 | ||
| Quote:
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. | |||
|
| | #87 | ||
| Pai ia vezi, poti sa il cumperi tu de undeva in momentul actual ? ![]()
__________________ Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ? | |||
|
| | #88 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Au aparut destul de multe poze pe net cu GTA4 pe rafturi. Acum, putem spune ca si acelea sunt fake-uri. Sau putem sa inchidem ochii si sa ne astupam urechile si sa credem in continuare ca GTA4 was not leaked. Este doar o clona de GTA4 ceea ce se gaseste pe torrents... este doar o clona... este doar o clona... este doar o clona... este doar o clona... | ||
|
| | #89 | ||
| Quote:
Ce legatura are cu faptul ca erau poze pe net cu GTA IV in rafturi daca acesta nu se vinde oficial decat incepand cu data de 29 ?!
__________________ Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ? | |||
|
| | #90 | ||
| Unele cuvinte sunt scrise gresit ... ![]() Quote:
__________________ :: XBox 360 - Halo 3 Limited Edition Console :: | |||
|
| | #91 | ||
| Rumor: Take-Two allowing GTA IV to be sold early http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27159 exista destul de multi useri pe forumurile din afara care sustin ca au vazut jocul expus la vanzare in magazine. probabil ca or sa apara si bonuri de casa cu gta4 pe ele in curand. Last edited by felixxx; 25-04-2008 at 12:40. Reason: . | |||
|
| | #92 | ||
| Nu stiu, dar eu am vazut un video cu unu care juca jocul pe PS3 (care nu se poate pirata). | |||
|
| | #93 | ||
| L-am vazut si eu pe youtube/gametrailers. Au fost puse si aici pe forum link-urile...doar ca acum sunt jos.
|
| | #94 | ||
| Cica s-ar vinde si discuri cu GTA4 de PS3. http://img161.imageshack.us/img161/8...discwh7dy5.jpg Dar de ce nu s-a respectat data oficiala si au inceput vanzarile pentru Xbox 360 si PS3 asa devreme?
__________________ Banii nu aduc fericirea dar o intretin... | |||
|
| | #95 | ||
| Quote:
P.S Nu vreau un console war, vreau doar sa spun ca au aparut amandoua simultan in magazine nu ca dmc4. PP.S Acuma majoritatea gameplayului ii pe 360 pentru ca multi or facut rost de el ![]() PPP.S Nu sa respectat data pentru ca multi care lucreaza pentru un magazin de gaming nu mai puteau sa astepte, si na....celalte magazine or fost fortate oarecum sa-l puna la vanzare mai repede | |||
|
| | #96 | ||
| Quote:
ps: dap , am vazut si eu video-ul cu meniul de PS3, decat un video a fost pe ps3 , in australia am vazut shi jocul varianta de ps3, cand il puneau in raft.... -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
__________________ Owner Of: Fight Night Round 3, NFS ProStreet, Forza 2, Viva Pinata & WWE Smack Down! vs Raw 2008, Grand Theft Auto 4 NOW PLAYING ~ Last edited by GameTime; 25-04-2008 at 13:34. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #97 | ||
| Filmuletul pus de ady27tdi era pt. PS3 (a scris PlayStation3 mare cat china).
|
| | #98 | ||
| Quote:
Eu stiu doar ca era problema cu hdd-ul xboxului si dvd9 care si la asasins creed o fost aceasi problema ,anume ca nu au voie sa puna data pe hdd, si dvd-u este foarte limitat.De ps3 n-am auzit nimic..daca nu se descurca pe hardweare nou nu-i vina ps3-ului ci vina lui ca se adapteaza greu.. | |||
|
| | #99 | ||
| http://www.shacknews.com/laryn.x?story=50937 PS: Cauta pe google "contributing factor gta4". Sa imi spui ce consola apare la rezultate .
__________________ GamerTag: Darkmatinee | |||
|
| | #100 | ||
| Primul post, a treia imagine. Ce vedeti? GTA IV pentru X360. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|