![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am jocul de ieri, am jucat primele 3 misiuni, sincer mi s pare un joc foarte bun,imediat,antrenant, reuseste sa fie o alternativa valida la GRAW unde totul este mai tactic, in putine cuvinte reda f bine senzatia de "actiune" Ma folosesc de acestt thread ca sa mai schimb pareri si mai ales ca sa stiu daca cineva il joaca frecvent on-line..am vazut multiplele optiuni pe Live si am ramas incantat. Vreau sa va mai intreb un lucru: cum se poate chema airstrike-ul intr un deathmatch pe live? Rezumat: 1- Cum vi se pare? pareri generale 2-Cine are chef de un live : KingSniper One Bye
__________________ Plictisit De Oameni | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Fara sa mori... 3 kills - UAV, 5 kills - Airstrike, 7 kills - Helicopter. Iar ca o parere generala jocul mi se pare bestial. Campania desi scurta are un feeling incredibil, iar multiplayeru' e demential, eu am jucat ca disperatul in multi mai ales cat a fost "vacanta" de sarbatori.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Revin cu impresii dupa alte cateva misiuni terminate si ceva mai mult timp in live: Jocul daca nu este de 10/10 este cu siguranta un 9/10 plin.Partea de Live este dementiala,totul se intampla f repede,si am sesizat ca nu exista pic de lag pana acum,gaseste f redepe matchu' etc
__________________ Plictisit De Oameni | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
![]() si lag fff putin...si foarte multa lume pe live tocmai de aceea. gaseste lobby f.repede...
__________________ GAMERTAG DUMYMIX ------VAND OPEL VECTRA A ------ | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
La 20.00 intru si eu, la 19.00 ajung acasa, si de data asta vreau sa joc imbracat, ca ultima data exact cand sa intru la dus m-ati luat la joc, am jucat 2 ore in p#$% goala acoperit cu prosop, tocmai bun pt surorile englezoilor.
__________________ Nick anterior : tau_xxx | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Parca ati fi venit acum de la tzara cu discutiile astea.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Lasa Sandman, ca mie imi fac bine serile cu baietii, sunt satul pana peste cap de corporatisti, office si tot ceea ce implica acesti termeni. In COD4 ma simt ca acasa, la Braila la mine, in cartierul Vidin, unde nu se saluta cu "Salut", ci cu "Baftes" sau "Hai noroc baeti".
__________________ Nick anterior : tau_xxx | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|