![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Lost Odyssey Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #181 (permalink) | ||
|
O intrebare de baraj pt. cine isi mai aduce aminte , imi lipseste un sg. Royal Seal si cica ar fi in Black Cave , dar nu reusesc sa il gasesc nicicum , n-am gasit in nici un walkthrough locatia exacta :/ ps. de asemenea nu am reusit sa obtin white charm de la experiment n1 , se mai poate lua de undeva ? | |||
|
| | #184 (permalink) | ||
|
L-am terminat, in sfirsit, si eu aseara (lvl 51....m-am chinuit putin la penultimul boss). Citeva pareri : - good : muzica, designul personajelor si sfirsitul (storylineul in sine e doar mediocru). - bad : gameplay (invechit si plictisitor) si partea tehnica e destul de slabuta (in ciuda celor 4 dvduri jocul nu e deloc imens. Ca sa scada timpul de loading pur si simplu au duplicat datele pe fiecare dvd). Overall recomand jocul tuturor. Nu e cel mai bun JRPG de pe xbox360 (din pct meu de vedere Eternal Sonata e inca no 1) dar e "close enough". Astept Tales of Vesperia acum ![]() PS: Sunt curios daca LO va deveni o "franciza" a la FF (RPGuri fara nici o legatura unul cu altul dar care au acelasi nume).
__________________ put a stake thru my heart and drag me into sunlight | |||
|
| | #187 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
Sal. Am citit si eu tot topicu. Am jucat jocu sunt foarte incantat de el . Imi place tot de la grafica la sunet . Insa am ajuns undeva unde m-am blocat. Am ajuns la casa vrajitoarei(Old Sorceress' Mansion) la partea cu statiuia. Am pus plateurile pe jos insa una ma gresit-o si am pus-o gresit exact in fata porti ce trebuie deschisa . Acum nu mai o pot scoate de acolo . Toate merg scoase si puse la loc , dar aia care trebuie scoasa(exact din fata porti) nu imi apare sub nici o froma remove imi apare numai openu de la usita . Si ma enervez la culme ca e doar un gardulet viu si nu pot trece de el. Cum as putea sa incep de la old sorceress mansion la inceput . Salvari am salvat doar pe un slot . Si am 20 si ceva de ore de joaca si nu prea ma incanta sa il incep de la inceput . Va multumesc mult
| ||
|
| | #188 (permalink) | ||
| Nick anterior: Butcher CTF Join Date: Jul 2002 Location: Bucuresti |
daca imi aduc bine aminte tu ai doar 3 plate-uri, iar a patra este deja pusa si nu o poti ridica. trebuie sa aranjezi cele 3 plate-uri ramase in ordinea urmatoare: WHEAT PLATE pe slot-ul din dreapta, BOW PLATE in slot-ul din stanga si CELESTIAL PLATE in singurul slot ramas liber.
| ||
|
| | #195 (permalink) | ||
|
care e treaba? am comandat unul de pe ebay si e versiune cu 2 discuri, exista asta ceva sau mi-a dat ala teapa? eu stiu ca are 4 discuri!
__________________ i hope you get rod, you and your console io odata am fugit mult de politie ... in GTA 4 daca ai xbox360 e clar ca nu ai femei, daca ai ps3 s-ar putea sa ai, mai rar si grase (asta ca le-ai chemat la tine si ai bagat un film blu-ray plictisitor luat de la reduceri si ai reusit sa le vrajesti) | |||
|
| | #196 (permalink) | ||
| Nick anterior: Butcher CTF Join Date: Jul 2002 Location: Bucuresti |
teapa... nu mai folosi ebay.... play asia sau amazon... daca nu sunt useri pe forum care te pot ajuta sa comanzi produse 100 % de incredere
| ||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|