Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > Xbox / Xbox 360

Notices

Thread Introduction
Lost Odyssey Review @ ComputerGames.ro

Reply

Thread Tools
Old 07-02-2008, 14:16   #21
Registered User

Gatsu10's Avatar

Quote:
Originally Posted by RvsS View Post
http://www.gametrailers.com/player/3...?ref=embedfeat - review destul de complet, dar cam sec.
Ba asta a fost chiar bun...uitate la cel de pe IGN...ala ma deranjat f tare...prost reviewer.Domne...cica chestiile din LO lea mai vazut si in alte FFuri mai vechi...deci nu vine cu nimik nou.De parca orice shooter care apare...ca apar cel putin 2-3 pe luna pe 360...vine cu ceva nou.
Pai baietii astia de la MS iau abordat pe cei care au lucrat la seria FF ca sa faca ceva diferit?looooooooool

Gatsu10 is offline    Reply With Quote
Old 07-02-2008, 14:42   #22
Registered User

GreyhounD's Avatar

Oricum review-urile sunt in mare parte de gustibus, adica depinde cum a avut individul chef sa priveasca jocul.
In orice caz, din ce am vazut / citit pana acum online, Lost Odyssey este un reprezentant de marca pentru genul J-RPG si isi face treaba cu brio.

GreyhounD is offline    Reply With Quote
Old 07-02-2008, 15:01   #23
Registered User

yeah, it looks preety cool. Cred ca singurul J-RPG care l-am jucat cu FOARTE mare placere a fost FF X(am incercat si VII, dar nu l-am terminat), iar lost odyssey imi inspira exact acelasi feeling, i might just get this game. FF XII totusi nu m-a atras, nu stiu de ce.

P.S. in unul din screen-urile postate de Monky este un monstru care e texturat asemanator cu Sin din FF X.

thewarlord is offline    Reply With Quote
Old 07-02-2008, 16:05   #24
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Review HD : http://www.gametrailers.com/player/30356.html

Mie mi s-a parut bun review-ul desi a luat nota cam mica la Design parca, 8 si ceva.Per total 8.8, destul de putin tinand cont de parerile tuturor.(forumuri,etc)
Mi-a placut comparatia cu Mass Effect care, btw, a luat 9.6.

Gametrailers mi se par destul de corecti fata de gamespot si IGN.Cel putin pe gustul meu, rareori am avut pareri diferite de a lor.

Taw is offline    Reply With Quote
Old 07-02-2008, 16:19   #25
Banned

Minel's Avatar

Gamespy a dat 3.5 / 5.
Asteptam pe Gamespot acum.

Minel is offline    Reply With Quote
Old 07-02-2008, 16:49   #26
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Eu nu mai citesc de mult gamespy.De ce?

"360 owners desperate for something turn-based with magic in it can turn to Lost Odyssey for some comfort, but for the majority of genre fans that time would be better spent replaying one of the classics from which Lost Odyssey draws so heavily."

Deci pana la urma ne putem pe jucat doar jocuri vechi deoarece nu se va putea scoate ceva cu totul si cu totul revolutionar.Daca apare SC2, jucam tot SC1 ca deh, dupa ala s-a inspirat.Penibil, jenant.

Old 10-02-2008, 01:50   #27
Nick anterior: Valheru

sek.shun.8's Avatar

Any chance sa se poata lua si din.ro? Nu pot comanda online cu nici unul dintre card-urile pe care le am (desi banca mi-a promis ca va fi posibil)... Este vreo posibilitate sa cumpar jocul de aici, poate prin cineva care comanda sau aduce din strainatate? Am dat si anunt la publicitate.

Thanks!

Last edited by sek.shun.8; 10-02-2008 at 02:24.

sek.shun.8 is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2008, 07:54   #28
Registered User

Valheru: vezi ca aducea webpredator asa ceva. Din pacate in magazine oficial nu o sa vezi prea curand, mai ales ca lansarea pt. Europa este daca nu ma insel pe 28.02.2008...

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2008, 10:37   #29

sek.shun.8's Avatar

Multumesc, Monky!

Old 10-02-2008, 13:13   #30
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Quote:
Originally Posted by Valheru View Post
Multumesc, Monky!
Vorbeste cu el din timp, cred ca maine sau marti da comanda, o sa-mi vina si mie o bucata de LO.

Old 10-02-2008, 13:24   #31
Nick anterior: Mitza1234

Mitzage's Avatar

Pai in postul de la topicul lui scrie asa: " Lost Odyseey (varianta in japoneza, cica ar avea subtitari in engleza,nu pot confirma) - 150 LEI (NTSC/J only , necesita consola modata)".
Tu asta l-ai luat?

PSN ID: mitzage7

Mitzage is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2008, 14:27   #32
Registered User

GreyhounD's Avatar

Nu mai bine vorbiti voi detaliile astea pe topicul dedicat de la publicitate ?
Sa pastram totusi discutia despre Lost Odyssey pe threadul asta, pentru ca am intrat crezand ca au mai aparut detalii despre joc de la cei care-l joaca si cand colo ...

GreyhounD is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2008, 14:50   #33
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mitza1234 View Post
Pai in postul de la topicul lui scrie asa: " Lost Odyseey (varianta in japoneza, cica ar avea subtitari in engleza,nu pot confirma) - 150 LEI (NTSC/J only , necesita consola modata)".
Tu asta l-ai luat?
Nu.165ron, full english.Vorbeste cu webpredator pe topicul lui te rog, asa cum a zis si Greyhound.

Old 11-02-2008, 11:07   #34

sek.shun.8's Avatar

Quote:
Originally Posted by tau_xxx View Post
Vorbeste cu el din timp, cred ca maine sau marti da comanda, o sa-mi vina si mie o bucata de LO.
Am vorbit deja, multumesc.

Old 12-02-2008, 00:51   #35
Nick anterior: alexnestian

Bobby's Avatar

monky,

daca mi-ai explica si mie cum ai trecut de batalia din numara, batalia din parc ti-as fi recunoscator.Ratatii de NPC mi-l omoara din prima pe jensen sau cum il cheama ( am niste nervi acum) si nu apuc sa dau prism. Asadar ramana cu 2 oameni vs 3 soldati + 2 calareti ( ce au prostia de RUSH si NU isi asteapta randu si vin ca vor ei).Chiar nu stiu ce sa mai fac, sunt cu nervii la pamant.

Bobby is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2008, 04:04   #36
Registered User

Bobby: simplu, fa levelup. Te intorci frumos, mergi in padurea aceea insangerata, si fa levelup si invata-i pe mai mult spell-uri. That's the best tactic. In plus, da-i magic rush lui Jensen ca sa poata face casting odata pe tura, nu odata la doua ture (nu stiu daca e disponibila deja in zona aceea).

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2008, 04:58   #37
Registered User

Gatsu10's Avatar

Dap...si eu mam chinuit o gramada la taranii aia..pana gand am renuntat sa mai incerc si am stat si am facut level...apoi mi iam casapit bine.
Eu sunt pe discul 3 acum si povestea ma face din ce in ce mai curios.

Gatsu10 is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2008, 09:48   #38
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Mi-a venit ieri Lost Odyssey, o sa fac o scurta prezentare(completare la ce au spus baietii) bazata pe cele 2 ore jucate aseara.

Plusuri
- Muzica absolut bestiala, nota 10+.
- Grafica (desi chipurile mi se par cam slab realizate, cel putin culoarea pielii), animatiile, efectele speciale.
- Povestea si misterul din jurul ei.
- Nivelul de dificultate este mediu, accesibil tuturor.
- Desi unora nu le-ar placea, mie imi place liniaritatea si faptul ca nu te poti bloca pe undeva.Astfel creste gameplay-ul si nu suntem tentati sa vindem jocul sau sa il jucam prin metode neortodoxe.

Minusuri - nu sunt prea multe dar le spun
- Kain arata ca un gay/fatalau, par lung, mijlocel subtire, popou rotund.
- Nu pot sa intru in meniul System si sa ies fara sa salvez.Cand ma intreaba daca vreau sa salvez si raspund "No", nu se intampla nimic.
- Interminabilele povesti doar cu text scris.

- Unele dialoguri sunt scrise, altele au voce, nu cred ca era prea greu sa faca toate dialogurile vorbite, tinand cont de volumul de munca depus la celelalte aspecte.
- In timpul luptei trebuie sa apas sus-jos ca sa aleg inamicul, as fi preferat sa pot opta si pt stanga-dreapta asa cum e logic.

Cam asta ar fi, sper sa nu se inteleaga ca imi displace mai mult decat imi place.Doar ca imi plac prea multe lucruri si nu imi vin in minte acum, cert e ca te prinde.Aseara nu am ramas foarte impresionat dar astazi abia astept sa ajung acasa sa continui jocul.

Old 12-02-2008, 10:10   #39
Banned

Minel's Avatar

Si eu am incasat-o de 2-3 ori de la soldatii din parc, dar am reusit pana la urma sa-i fac fara sa fiu nevoit sa ma intorc sa fac level-up. Stiu ca i-am slabit pe toti, in timp ce Jensen pregatea un AoE, si am omorat pe urma 3 dintr-odata. Pe urma pierzi cateva ture sa-ti faci party-ul full hp, si dupa aia e easy.

Am terminat in weekend primul disc, cu 14 ore played (dar eu sunt genul care mai si mananca etc in timp ce se joaca, deci real ar fi cam 12 ore cred), si am mai jucat inca vreo 2 ore din discul 2. Acum am luat o pauza, m-am intors la Assassin's Creed sa-l termin, dupa care o sa-mi vad in continuare linistit de Lost Odyssey

Minel is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2008, 00:17   #40
Nick anterior: alexnestian

Bobby's Avatar

am reusit si eu in sfarsit sa trec de marii soldari din numara.

am o intrebare pentru cei ce sunt inainte cu gameplay-ul : cate ore ati jucat si la disc sunteti ?
eu am terminat primul disc in 9 ore si ceva

Bobby is offline    Reply With Quote
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > Xbox / Xbox 360

Thread Tools

Posting Rules