![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Lost Odyssey Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #61 | ||
| O sa ma uit si eu. Dar s-ar putea sa ai dreptate. Oricum jocul este demential. Il iubesc | |||
|
| | #62 | ||
| Intrebare : de ce unii membri pot cast-a anumite spell-uri si altii nu? De ex Seth si Kain au aceleasi statusuri (lvl 2 white si black) dar doar Seth poate cast-aa anumite spelluri. Aceeasi intrebare si pt Jansen, abia acum i-a crescut si lui nush ce de poate face cast la unele magii lvl 2 care erau in carte dar nu apareau in batalie. si 2. stiu ce e white magic, stiu ce e black magic, dar ce e aia black-white magic? | |||
|
| | #63 | ||
| Vezi daca la seth si kaim daca skill-ul (adica lvl2 black magic) este trecut la el pe caracter. | |||
|
| | #64 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Btw, spell-ul de crestere a vitezei de magie nu este un White Magic, ci un Skill. Se numeste Casting Support si poate fi invatat de toti. | ||
|
| | #65 | ||
| Eu il am ca am primit-o pe Cooke :P | |||
|
| | #66 | ||
| Aaaaa, bobbbyy, mie nu mi-a venit nimeni inca in afara de cei 3.Btw, care e nr maxim ce poate fi luat in party? Dupa ce m-am skilluit putin l-am batut pe Bogimoray din prima, fara prea mare efort.Am dat cu Aqua in prostie pe el iar gandacii i-am omorat cu inel de foc (ei parca sunt wind) cu sabiile. No spoilers pls. ![]() | |||
|
| | #67 | ||
| uuu, my bad :P no spoilers !!! Asta seara nu am avut timp caci am ajuns la discul 2. Si am zis sa il joc cand sunt odihnit si am chef de joc. Asa ca poate maine discul 2 ![]() | |||
|
| | #68 | ||
| Quote:
Quote:
Poti invata skill-ul unui item (anti-paralyze de ex) si apoi sa-l echipezi cu el. Poti echipa unul langa altul skill-uri magice gen "White magic lvl 2" si skill-uri de attack/defend, depinde cate sloturi ai si pe ce pui accent in batalie. De mentionat faptul ca un skill link-at de la un mortal se invata muult mai repede decat unul facut din item-uri. | |||
|
| | #69 | ||
| Am reusit sa cumpar si eu jocul, chiar daca inca nu s-a lansat in Europa. Vreau sa va zic ca este superb. Poveste, feeling, muzica, tot. Imi place la nebunie. M-am speriat cand am vazut nota pe gamespot nota 7.5, dar acum vad ca nu ma voi mai lua vreodata dupa ei. Nu au nici-o legatura. Jocul este superb facut, grafica exceptionala, filmele sunt aproape reale (atat cat se poate intr-o lume din viitor care se bazeaza pe magie). Nota 10 din partea mea !
__________________ "When I was born I was so surprised I didn't talk for a year and a half" | |||
|
| | #70 | ||
|
| | #71 | ||
| Quote:
![]() Te asteptam cu intrebari si nelamuriri, eu fac dus si ma bag la joc. ![]() | |||
|
| | #72 | ||
| Imi poate explica si mie careva cum sta faza cu casting speed? Adica 1A, 2C etc .. nu le-am inteles | |||
|
| | #73 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 Location: in aglomeratie | Quote:
Sper sa nu gresesc, ce am scris mai sus e mai mult din experienta din joc. | ||
|
| | #74 | ||
| Mersi. De fiecare data cand vreau sa ma pun in canapea sa il joc apare ceva. De 3 zile se intampla la fel. Sunt curios prin ce aventuri mai trece Kaim si compania ![]() | |||
|
| | #75 | ||
| A explicat bine quicky, dar poate n-ai inteles, ca si eu am citit de 3 ori manualul ca sa inteleg.O sa incerc sa detaliez ce a spus el, repet, foarte corect. De exemplu o magie 2C. 2 = numarul de ture necesare pentru a castingul acelui spel. C = randul pentru castingul acestui spell. Randul iti vine in functie de ceilalti de pe tabla, de exemplu daca restul au attack speed incet, gen D, E, F, tu dai primul. Daca majoritatea is calareti care au attack speed S si A, dai ultimul. Orindea a S (primul), A-H. Bobby nu esti iertat sa stii, eu zilnic plec mai devreme de la work, am program de joaca. ![]() N-am ajuns inca la discul 2, dar presimt ca e aproape. Btw, am citit pe prima pagina de faimoasa batalie din gradina Namar, la care toti s-au chinuit.E vorba de batalia din cauza florilor, sau e alta mai grea?Stiu ca si pe aia am facut-o de 3 ori pana sa-mi iasa, am consumat o groaza de potiuni de viata. | |||
|
| | #76 | ||
| da este vorba de gradina din numara unde sunt florile acelea. multi am avut probleme acolo. Pentru ca acei 2 calareti tot dadeau rush si faceau dmg de 350. Si nici nu stiam ca medicine herb face healing de 500hp. Acum sunt si eu mai destept ![]() tau_xxx: mersi mult de tot de explicatia completa. acum stiu si eu. raman dator cu o explicatie in joc )Last edited by Bobby; 15-02-2008 at 11:05. | |||
|
| | #77 | ||
| Bobby, PLEASE, incearca sa fii cat mai evaziv si scurt, sa nu fie spoiler pentru ceilalti.Lasa-i sa vada surpriza cu calaretii. ![]() Monky, tie cand ti-a smuls o lacrima jocul? ![]() | |||
|
| | #78 | ||
| Gata am terminat si eu Assassin's Creed si m-am reintors la Lost Odyssey. Am descoperit ca aveam 9 slot seeds in inventar, si le-am impartit 5 pe Kaim si 4 pe Seth, chiar cu putin timp inainte sa mi se alature un alt immortal in party, care a venit doar cu 3 sloturi cele standard. Recomand deci sa pastrati cateva. Sper ca nu se considera spoiler, ca n-am pomenit cine e immortalul si nici cand exact se alatura party-ului :PApropo de numarul total de personaje pe care le vom avea la dispozitie, puteti observa in meniu, la formation, dar si la save game (mai ales cand o sa aveti 6 personaje in party), ca intra fix 9 personaje, Kaim + inca 8 (probabil 4 immortals si 4 mortals). Deci vom avea un maxim de 4 rezerve spre sfarsitul jocului. | |||
|
| | #79 | ||
| 10x de info Minel, eu stau ff prost cu slot seeds .Ai prezentat foarte bine, fara spoilere. ![]() Chiar tin mult la rugamintea sa pastram discutia non-spoiler pentru ca povestea inseamna totul la jocul acesta. | |||
|
| | #80 | ||
| Cer scuze pentru acel spoiler. Dar nu cred ca spoiler 100% ca nu e legat de poveste. Doar de un dmg la un advers. In fine, o sa ma limitez :P | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|