Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > Xbox / Xbox 360

Notices

Thread Introduction
Lost Odyssey Review @ ComputerGames.ro

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-02-2008, 15:48   #81 (permalink)
Banned

Minel's Avatar

Minigame-urile sunt cam juvenile intr-adevar. Nu ma intereseaza cand anume sunt incadrate, dar macar sa fie challenging.

Minel is offline    Reply With Quote
Old 15-02-2008, 18:29   #82 (permalink)
Nick anterior: alexnestian

Bobby's Avatar

Ba conteaza cand sunt incadrate in joc pentru ca strica atmosfera momentului.

Bobby is offline    Reply With Quote
Old 15-02-2008, 20:17   #83 (permalink)
Registered User

Hahaha. Gamespot reface review-ul pt. Lost Odyssey... intrucat s-a luat lumea de ei pentru nota prea mica (7.5). Si eu care eram facut nebun ca nu sunt de acord cu notele lor prea mici... Read more in here.

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2008, 00:18   #84 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Minigame-urile nu mi se par juvenile, desi unele sunt simplute.De vreo 2 ori am vrut sa ma las de el ca nu gaseam niste rezolvari, de ex in casa bantuita m-am incurat rau, cred ca de oboseala.
E un joc rpg-quest-adventure, ce imbina perfect aceste 3 elemente, eu personal nu voiam sa-mi bat prea tare capul cu questuri dificile, voiam accent pe partea de rpg si poveste, exact cum e.
Azi am jucat 6 ore.
Devin obositori timpii de incarcare uneori dar povestea e din ce in ce mai misto.

Taw is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2008, 16:30   #85 (permalink)

Bobby's Avatar

Eu tot am niste probleme "technice" si nu ma pot juca
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
acum sunt si eu la casa bantuita. Si ma cam invart in cercuri. Dar ii dau eu de cap pana la urma :P

Last edited by Bobby; 16-02-2008 at 16:30. Reason: Automerged Doublepost

Old 16-02-2008, 19:35   #86 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Eu tocmai am iesit din casa, am salvat si acum..asteptam.

Old 16-02-2008, 19:59   #87 (permalink)
Registered User

GreyhounD's Avatar

Mi-a ajuns si mie astazi Lost Odyssey si am apucat sa il joc un pic. Ca prima impresie, grafica este fabuloasa iar sistemul de lupta este clasic pentru un J-RPG

GreyhounD is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2008, 20:33   #88 (permalink)

Bobby's Avatar

Quote:
Originally Posted by tau_xxx View Post

Eu tocmai am iesit din casa, am salvat si acum..asteptam.

@GreyhounD, sa il stapanesti sanatos. Hai sa ne prinzi din urma :P

Last edited by Bobby; 16-02-2008 at 20:33. Reason: Automerged Doublepost

Old 17-02-2008, 00:24   #89 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Sa il stapanesti sanatos Greyhound, asteptam pareri si intrebari.
Am 22 ore de joc, s-a marit party-ul, ce bine ca am scapat de "grupa mica", nu imi placeau deloc.
Prietenii stiu de ce.

Old 17-02-2008, 01:25   #90 (permalink)
Registered User

Disk-ul 4 si e din ce in ce mai tare povestea. Incredibile intorsaturi de situatie... sa nu mai zic ca azi parca ne uitam la un film vre-o 3-4 ore... Deja party-ul cred ca are 10 persoane cel putin, si e cam aglomerata treaba (but it's fun, baietii astia noi sunt buni la ceva)

P.S. Got to love those 2 kids...

Old 17-02-2008, 01:39   #91 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Monky da vad ca joci, nu te incurci frate.
Eu deja am uitat povestea, stiu doar ca plecasem sa repar grand staff si am ajuns sa ma bat cu babe cloante.
Dar mergem inainte, ca doar am dat bani pe joc!

P.S. Wow 10 persoane, super!
Mie nu prea imi vin item-uri de slot, am echipari o groaza si nu am unde sa le bag.Noul membru a venit cu 3 sloturi si...e cam naspa.

Old 17-02-2008, 03:02   #92 (permalink)
Registered User

Nu prea am eu timp de jocuri, dar si cand le prind si sunt interesante, le devorez, nu altceva... Chiar imi cer scuze ca ma tot chemau baietii la Gears of War... dar, eram prea prins de poveste.

P.S. Eu am gasit 6 item-uri de slot. Ce e frumos ca mai departe inveti sa poti sa pui si cate 2 itemuri pe tine... e un skill... Cat despre locurile la sloturi, nu-ti face asa multe probleme. Hai sa luam un mic exemplu. Ai un erou care nu stie healing si black magic, dar are in skills spirit. E simplu, pui un inel din acela cu care poate eroul sa foloseasca Healing + Black spells upto level 5 (de exp) si gata... ai un erou care stie si black, white, spirit magic... si asta cu doar un slot folosit Nu incerca sa faci eroi buni la toate... cel mai bine ii specializezi... cel putin eu asa am procedat.

Old 17-02-2008, 13:44   #93 (permalink)

Bobby's Avatar

Oho .. trebuie sa va prind din urma. Eu am aproximativ 13 ore de gameplay si sunt acum la black cave (sper ca asta nu e considerat spoiler). Dar ieri am jucat vreo 5 ore !! Dar azi vreau sa dobor recordul de ieri. Sunt inca la discul 2.

Pai Monky avea 30 ore gameplay cand eu ma uitam la filmul de inceput :P

Old 17-02-2008, 14:15   #94 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bobby View Post
Oho .. trebuie sa va prind din urma. Eu am aproximativ 13 ore de gameplay si sunt acum la black cave (sper ca asta nu e considerat spoiler). Dar ieri am jucat vreo 5 ore !! Dar azi vreau sa dobor recordul de ieri. Sunt inca la discul 2.

Pai Monky avea 30 ore gameplay cand eu ma uitam la filmul de inceput :P
Si eu tot la black cave sunt, m-au exasperat gropile dar am vreo 16 ore de joc.Ori sunt eu mai lent, ori nu vreau sa-l termin prea repede.
Nu sunt spoilere Bobby, spoilere sunt alea gen "La nivelul x veti face aia, va veti bate cu aia, povestea se va schimba deoarece x se va razbuna, va veni personajul x in party, bla bla."
Azi din pacate o sa joc doar vreo 2-3 ore.

Old 17-02-2008, 21:31   #95 (permalink)

Bobby's Avatar

Eu clar nu vreau sa il termin repede. Vreau sa il savurez
Azi nu am apucat de loc ... love life-ul ma tinut pe ocupat )

Dar e de abia 8 jumate. Pana la 1-2 cand ma culc o sa fiu ocupat cu Kaim si compania

later edit : turbez. eram prin black cave si tot ma plimbam si save-ul nu il am decat la inceput. Si de 1 ora si ceva tot ma plimbam (din cauza enuntata de tau mai sus) si intr-o batalie m-am trezit cu 2 x prisma si mor ... si m-a dat de la inceput ... inainte ma punea la checkpoint ... Acum m-am enervat si am facut o mica pauza

Last edited by Bobby; 17-02-2008 at 21:36. Reason: Automerged Doublepost

Old 17-02-2008, 22:14   #96 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Hmm...eu nu am pierdut niciodata in zona aia.Tot secretul e sa iei licurici cu tine si sa mergi incet.
Dupa fix 25ore am inceput discul 3.
M-a secat de nervi sfarsitul discului 2, dar nu zic nimic ca ajunge si Bobby acusica.

P.S. E bun si love-life-ul, eu acum sunt single, cand aveam prietena nu aveam timp de nimic.

Old 17-02-2008, 22:30   #97 (permalink)

Bobby's Avatar

Asa Nu cred ca mai apuc azi sa termin discul 2. Dar de fapt nu este nicio graba. Nu vreau sa il termin rapid apoi sa nu am ce face. Cred ca voi face pe ratie. 2 ore pe zi 1 la pranz si una seara

offtopic : postul 1111

Old 18-02-2008, 05:01   #98 (permalink)
Registered User

Gatsu10's Avatar

45 de ore la activ si inca pe discul 3....eu stau si caut orice colt,cutie etc...am vazut o gramada de filme fmv si cut-sceneuri si de fiecare data zic ca gata...se termina discul ca prea a curs cu filme...si spre fericirea mea nu se termina
Mama si cand ma gandesc ce ma asteapta pe discul 4..acolo e cel mai mult de jucat...am de gasit treasures ca am gasit doar vreo 6 din 20 sau cate sunt...un single royal seal deblocat...din 7 sau cate sunt...am mai vazut vreo 2 sau 3 prin lume...restul habar nam pe unde sunt...deabia miam luat Nautiliusul acum..sa vezi ce ma apuc de plimbat cu ala acum Sigur o sa imi ia cam 70 de ore sa fac cam totul deci a lot of happy gaming for me.

Gatsu10 is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2008, 07:53   #99 (permalink)
Nick anterior: Valheru

sek.shun.8's Avatar

Dammit, sper sa-l aduca webpredator azi, ca citesc thread-ul asta si ma perpelesc.... Stiu ca e off topic, scuze, dar abia astept sa ma joc si eu si tot ce citesc aici ma face sa fiu si mai nerabdator.

sek.shun.8 is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2008, 08:27   #100 (permalink)

Bobby's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gatsu10 View Post
45 de ore la activ si inca pe discul 3....eu stau si caut orice colt,cutie etc...am vazut o gramada de filme fmv si cut-sceneuri si de fiecare data zic ca gata...se termina discul ca prea a curs cu filme...si spre fericirea mea nu se termina
Mama si cand ma gandesc ce ma asteapta pe discul 4..acolo e cel mai mult de jucat...am de gasit treasures ca am gasit doar vreo 6 din 20 sau cate sunt...un single royal seal deblocat...din 7 sau cate sunt...am mai vazut vreo 2 sau 3 prin lume...restul habar nam pe unde sunt...deabia miam luat Nautiliusul acum..sa vezi ce ma apuc de plimbat cu ala acum Sigur o sa imi ia cam 70 de ore sa fac cam totul deci a lot of happy gaming for me.
Gatsu, explica-mi si mie cum sta treaba cu comorile. Daca ma duc la treasures am acolo 3 casute la fiecare. Trebuie sa gasesc 3 indicii pentru a-mi arata ? De ex :
Ce este royal Seal ?

Advertisment
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > Xbox / Xbox 360

Thread Tools

Posting Rules